Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

koray_10

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
487
2
Evet arkadaşlar bu hafta sonu biraz ugraşıyım dedim bi hamdi arkadaşımın gazı ile :D (GebzeSpor) cok yardımı dokundu baya bi ugraştık birlikte cok güzel bi skin ortaya cıkardık şuan paylaşmayı pek istemiyor kendisi o yüzden bende paylaşmadım sadece resim ekliyecegim bazıları önceden exe den yaptıgıma ps demişti ben yapmıstım aslında ama hic bi serverda kullanılmıyordu ve scrolların oldugu cubuk yoktu bende client den ekledim neyse fazla uzatmayım resimlere gecelim.
Eveeet videomuzda eklenmiştir aklınızda kalan soruların yatınızı almışınızdır umarım lucaspaw sana diyorum sende tatmin olmuşundur inşallah :)

[video]http://www.izlesene.com/video/oyun-koray-orjinal-fire-drake-skin/1894339[/video]

2010129154724.jpg

İnanmayanlar için Ksc miz :)
Ksc Link:Multiupload.com
Alternatif link :) = Uploaded.to

Veee son olarak bunu exe den yaptıgıma ve soacs lı serverlarda calısmayacagına inanlar için bi ss daha
20101291638.jpg

Son düzenleme:
Cevap: Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

tebrikler güzel olmuş inş paylaşırsın

Teşekkürler En Yakın Zamanda Paylaşmanızı Bekliyoruz.

ellerine saglık koray

gecen sefer paylaşmak istedigimce cok küfür yemiştim :D bu kez bidaha düşünücem

ya artık bi skin çıksın en son skin çıkalı 1.5 sene falan oldu nerdeyse birisi adam gibi bi skin paylaşsın artık

skini geliştiriyorum şuan inventory tamam karakter bölümü tamam char hp bar bölümü tamam premium bölümü tamam chat bar kaldı bi tek

kardeş bu premium bar ın oldugu clienteki tblnin ismi ne ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

tbl mi :D iyimisin sen :D

tamam sen ona .uif nin adını ver abisi bende bişiler kurrcalim :)

Koray_10 Tebrikler kardeşim Artık Yavaş Yavaş uskoya yaklaşıyor inşallah kısa sürede paylaşırsın.

görüntü olarak herşey yapılabiliyor ama usko görev sayma sistemi hala düşünen yok ellerine sağlık bu arada :D

bak şimdi uskodaki skinin aynısını yaparsa paylaşmıcak hep böyle oluyor ör Wurucu

wurucunun ...... :) forum ortamı gerisini getirmeyim :)

skin gerçekten güzel görevleri usko gibi gösteren skinin üstüne eklenmiş ve güzel olmuş.

Allahım ne kadar gerizekalılar varya..
son cevabımı okuyun son sayfalar a bakın.

Biraz ayıp olcak fakat.Zaten bu resimdekilerin %90 nı ben yaptım ve paylaştım coktan.Skill barı yaptım.State barı yaptım.Targetbarda benim.(üstelik paylaştım).Premıum bara gelince.Scleri alta alabilirsin.Fakat onların başına Çubuk eklemen ve her sc basınca 1 ileri gitmesi zor..Yani O resimlerde olan skinden sadece prebar sana ait bence ...Benim Paylaştığıma inanmayanlar.Google Curious FIRE DRAKE SKİN yazsınlar görsünler.Polimik yaratmak istemiyorum ama kimse kusura bakmasın.Ki ayriyetten ORda yaptığın tek şey.Prebarın altına sc RESMİ koymak olmus.O sclerin değişeceğine inanmıyorum..Normla bir button yapıp...Tıklayınca PRebar altına yapışık Sc RESİMLERİ GELİYOR..!...Bunları yazmamın nedeni benim skinimin üstüne kendileri yapmıs gibi konmalarıdır hö

Bu Uifler Olan Uifler Evet Premium Bar Sahte Sadece Süs Görüntü Sclerde Süs...

Biraz ayıp olcak fakat.Zaten bu resimdekilerin %90 nı ben yaptım ve paylaştım coktan.Skill barı yaptım.State barı yaptım.Targetbarda benim.(üstelik paylaştım).Premıum bara gelince.Scleri alta alabilirsin.Fakat onların başına Çubuk eklemen ve her sc basınca 1 ileri gitmesi zor..Yani O resimlerde olan skinden sadece prebar sana ait bence ...Benim Paylaştığıma inanmayanlar.Google Curious FIRE DRAKE SKİN yazsınlar görsünler.Polimik yaratmak istemiyorum ama kimse kusura bakmasın.Ki ayriyetten ORda yaptığın tek şey.Prebarın altına sc RESMİ koymak olmus.O sclerin değişeceğine inanmıyorum..Normla bir button yapıp...Tıklayınca PRebar altına yapışık Sc RESİMLERİ GELİYOR..!...Bunları yazmamın nedeni benim skinimin üstüne kendileri yapmıs gibi konmalarıdır hö

ben sana bişey dedimmi skin in %100 ünü ben yaptım diye alıntı yerler var tabi de cogunlugu ben yaptım senden aldıgım bölüm skillbar ve state ve cmd_us başka almadım ama senden aldıgım gibide direk koymadım resimleri bende ona emek verdim hemde cok verdim bi sürü şey ekledim sadece premium deil o eski resimler hem bitince yenisini seninki ile hic bir benzerligi olmadını görürsün ama altını cizerek sölüyorum başlangıc için seninkiler uygun uif dosyalarıydı ondan başladım biraz yardımcı olsaydın seninkileri kullanmak zorundada kalmazdım myko skin kullanacakdım burada böyle bi sorun olmazdı.

Geri
Üst Alt