Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

salak skin diyorsun.. exe ile alakası olucak degil ya .. mal olsa bile millet nasıl girsin.. serverlara giriş için soacs vesaire gibi exeler kullanılıyor..

..
tbl tabi. mal sen ne anladın.

işte sizin gibi salaklar yüzünden pek paylaşım yapmak istemiyorum sen yeni başladıgın için bu işleri pek bilmiyorsun o uif cubugu normalde hide durması için exe den patch lazım ama ben onu kaldırdım sora yeni sc gelince onun ileri gitmesi vs vs bıunların exe olmadan olmuyordu bunun cubuksuz halini exe den yapmıştım fakat exe yi paylaştıgımda sizin gibiler yüzünden çok küfür yemiştim neyse ben acıklamamı yaptım soru olan bana ulaşır.

salak skin diyorsun.. exe ile alakası olucak degil ya .. mal olsa bile millet nasıl girsin.. serverlara giriş için soacs vesaire gibi exeler kullanılıyor..

..
tbl tabi. mal sen ne anladın.
kafanmı güzel ?
bu scroller bildigim kadarıyla uif değil ama reallizt diyordu statusbarda olabilir diye cünkü oynatınca oda oynuomus belki olabilr ama yoktu tabikide exeden..

sen baskasına laf sokcagına 2-3 şey ögren.. (Nero)

tbl denmis :D:D koptum ya. yemin ediyorum kac aydır bu foruma giris yapmıyorum sırf senin yorumuna cevap yazıym diye girdim. ayrıca helal koray cözdün olayı hö ama husky yollamadın küstüm sana. :D

kafanmı güzel ?
bu scroller bildigim kadarıyla uif değil ama reallizt diyordu statusbarda olabilir diye cünkü oynatınca oda oynuomus belki olabilr ama yoktu tabikide exeden..

sen baskasına laf sokcagına 2-3 şey ögren.. (Nero)

tbl denmis :D:D koptum ya. yemin ediyorum kac aydır bu foruma giris yapmıyorum sırf senin yorumuna cevap yazıym diye girdim. ayrıca helal koray cözdün olayı hö ama husky yollamadın küstüm sana. :D

Doğrudur Statebar_us a bağlı scler.Oradan yapılabilir.Fakat öle bir belirgin bir bölümü yok.SKine gelnce bence orda yaptığın tek şey pre bar sc RESMİ eklemek olmus.İnfo yere Wurucu dan..%100 eminim..Chat barı nerden buldun bilmiyorum.... hehe

Doğrudur Statebar_us a bağlı scler.Oradan yapılabilir.Fakat öle bir belirgin bir bölümü yok.SKine gelnce bence orda yaptığın tek şey pre bar sc RESMİ eklemek olmus.İnfo yere Wurucu dan..%100 eminim..Chat barı nerden buldun bilmiyorum.... hehe

wurucunun ...... dedigim gibi artık küfür edicem :D artık yorum yazmıyacam tartışma olsun diye koymadım zaten bu eski hali yenisi seninki ile uzaktan yakından alakası yok neyse kolay gelsin iyi forumlar bu bu konudaki son postum.

paylaşcaksan paylaş derim küfür yeyemek istemem demekde bi alışkanlık oldu adamın biri çıkıor diorki usko giriş ekranı yaptım ama paylaşmakda kararsızım küfür yemek istemiyorum :) görende sanar paylaşcagı çok büyk birşey seninkide o hesap bence paylaşmazsan daha çok küfür yersin nie dicen bak sen corcius dan bazı yerleri almışsın eger oda paylaşmasaydı kimden alırdın ? wurucundanmı ? ya oda paylaşmasaydı ? mayko skinmi ? ya oda elimize düşmeseydi yani dicem oki sen yapıyosun ama her zaman birilerinden faydalanarak bişeyler yapabiliriz sen milletin paylaştıgını kullanıyosun ama kendin paylaşmışıyosun biraz ters geliyo paylaşımı sevmiyorsan kimsenin konusundan faydalanmıcaksın o zmn ! kimsenin konusunu okumıcan görmicen hatta foruma uramanın bi anlamı kalmıyor azcık adaletli olalım lütfen şu paylaşmamak moda oldu kıl ediyorlar beni

Tebrikler, gayet başarılı. ;)

qüzel emege saygı paylasılırsa daha da qüzel olucak :P

1.Benim Bağsettigim Sadece Görüntü Olarak Yapılabilir Kolay .. UIflerle ile oynanarak yapılabiliyor ama.. sadece görüntüden ibaret olur.
2.seninki admin tarafından komutlandırılan tıklanıp admin tarafından haber verilen sc bölümü ise extra olmuş güzel olmuş ama.. benim bağsettigimi siz farklı noktadan anladınız... neyse paylaşımınanı bekleriz ama dikkatimi çekti senin açtıgın konuları takip ettim ama bi tecrübeli oldugunun farkına varamadım..

Moderatör tarafında düzenlendi:

sen hala anlıyamadın dedigimi heralde herşey dxt ile bitmiyor neyse hafta sonu paylaş bakalım benimkinin %1 i edebilcekmi merak ediyorum :P

ne zaman paylascaksınız sunu

paylaşmıcam :@

bişi diycem ama kızma :) kardeş hoş güzel yapıyorsunuz helal olsun emeğinize sağlık ama sizden önce en az 5 kişide böle yaptı usko skine benzetip paylaşmadı.isim vermeye gerek yok ama kardeş sen başklarının lafına bakma gel sen şunu paylaş :) yinede karar senin kardeş.inş paylaşırsın fikrin değişir sen boş boş yazı yazanlara bakma :)

Çok süper oLmuş yapanın ellerine sağlık

video felan koyarmısın ? , daha iyi olur

peki ksc inanmayanlar için video da koyucam :)

1.Benim Bağsettigim Sadece Görüntü Olarak Yapılabilir Kolay .. UIflerle ile oynanarak yapılabiliyor ama.. sadece görüntüden ibaret olur.
2.seninki admin tarafından komutlandırılan tıklanıp admin tarafından haber verilen sc bölümü ise extra olmuş güzel olmuş ama.. benim bağsettigimi siz farklı noktadan anladınız... neyse paylaşımınanı bekleriz ama dikkatimi çekti senin açtıgın konuları takip ettim ama bi tecrübeli oldugunun farkına varamadım..şimdi sen anladınmı beni ?

https://www.ko-cuce.net/search.php?searchid=187866

bak şunu şöyle anlatım anlıyacagın düzeydi şimdi chat bar bölümünde premium bölümü vardır 27 day Gold premium atıyorum 27 day text_premium_day diye gecer
gold premiumda text_premium şimdi bi tane uif yapıcaz sol kenar üst bölümüne Resim eklicez uskodaki gibi premium bölümü ekliyecez uif den text_Premium yazıcaz bu sefer nolucak orjinal premium olucak Gold Premium olucak sora uif den bi tane buton ekliyecegiz tıkladıgın zamanda aşagıya inen bir resim cıkıcak yani resimin içine buton eklicez bunun içindede text_premium_day boşluk bırakıp text_premium yazıcaz ne oldu 27 Day Gold premium orjinal usko tarzı premium bölümü notice bölümüde aynı şekilde fakat bunda text premium vs vs bunlar yok cünkü 1299 un altyapısında notice premium yazısını degiştirelerek yapılabiliyor uskoda ise 6 tane notice bölümü var sırf premium bölümü için neyse cok uzatmayım işte orjinal premium bölümü öle yapılıyor sc leri aşagı alma biraz daha karışık ama onu anlatmıyacam işte tabi text_premium fln bunları ben öylesine koydum aslında öle bişey yok ama senin bu resimden ibaret dedigin yorumlarına cevap vermek amaclı anlattım bunu.!

o yaptığın curious skin'deki town butonuna basınca cıkan premium barın altına eklenmiş dxt veya uif terimlerini bilmiyorum ama sadece resim değilse ne olayım

1. alttan iconları cıkmıs zaten orijinal bastığın gerçek sclerin
2. madem okadar güzel yaptın neden yaptığın iconların üstüne gelip sclerin acıklamasını göstermedin?

boş iş yapıyorsun :)

ha bu arada yok paylaşıcam yok paylaşmıcam laf yapıyorsun nolur paylaş yani

lucaspaw ???

korayın yaptığını yapıp payLaşırmısın ?

Geri
Üst Alt