Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koray_10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Orjinal Fire Drake Tarzı Premium Premium ve sc bölümü

video eklenmiştir daha fazla açıklama yapmışcan .... sını cıkardınız artık yok üstüne gel yok şunu yap video koydum artık inanmassanız inanmayın umrumda degil db yapıyorum şuan yaptırmak isteyen olursada msn imi eklesin hertürlü db yapabilirim her özelligi olan.

Şöyle bir video çekermisin sana zahmet. Oyuna gir, scler basılı değilken videoyu başlat. Daha sonra tek tek scrolları bas. Bu şekilde daha saglıklı olacaktır.

Son düzenleme:

Yanlis anlama ama UIF de sag köseye sadece bir resim yerlestirmissin geldi bana. Nedense bütün charlarda ayni SCler basili ve ayni sekilde :) Ayrica hiç oyundaykende ne bi skill basiyorsun nede Pre bariyla oynuyorsun. %100 USKO ise bizahmet açarmisin veya oyun içindeyken bos birakip video çektigin sürede doldurursan o bar i inanirim aksi taktirde yinede eline saglik :)

peki paylaşcakmsın ?

eline koluna sağlık iyi iş başarmısın da Gösteriyonuz Niye paylaşmıyonuz

yeni anti cheat yazıyorum c# la bitince ikisini birlikte yayınlıcam ekip oyunu hesabı :P

bende gebzedenim kardeş ama kocaelinden

Koray paylaşma değmez :D

Ellerinize saqLık..

eyvallah mete zaten bi senin gibi yakın arkadaşlara verdim onun dısındada vermedim vermicem.

Ben anlamıyorum bunu niye bu kadar istiyosunuz ne farkedicek he usko görunu ha empire görunum... oyununuzu oynayın napıcanız şekili şemalı ya... bununda götunu kaldırıyosunuz boşuna :D kanka lütfen paylaş.. hay allahım çok muhim bişey sanki

yavv olm işte böyle insanı deli ediyorsunuz **. ya paylaş paylaşmıyorsan resimde yayınlama ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama wurucuya laf ediyon Wurucu seni ve arkadaslarını üst üste koyar alltan koyup üstten cıkana kadar ilerler.:) herkes bir seyler yapıp paylaşıyor ****,tekone,volga,wurucu,curious, ve daha bi sürü kişi bende client yapıyorum sorunsuz olması için uğraşıyorum sağdan soldan paylaşanlardan allah razı olsun suan clinet ii durumda wurucu v4 cıksın onu ekliyecem cliente sorunsuz olduğu gibi paylaşacam..

Sana açık gayet net bir soru bu aptal oyunu bu zamana kadar oynadın da eline ne gecti? Neden oynuyorsun? Boşa harcadıgın zaman dışında başka ne kaarın var bu oyundan?

Sana açık gayet net bir soru bu aptal oyunu bu zamana kadar oynadın da eline ne gecti? Neden oynuyorsun? Boşa harcadıgın zaman dışında başka ne kaarın var bu oyundan?

sanane kardeşim sanamı hesap vercem herkes bir oyuna takılıp gidiyor bende onlardan biriyim sende bu oyuna zaman harcamıssınki skin bile yapacak hale gelmişşin. malın tekisin bu nu bil yeter:)

bide sen wurucu.... diyordun dalgaya alıyordun biliyorsunki **********.comun admini wurucu senin adını By_Bts nin eif editor paylaştığı bir konuda gördüm ordada ban yemişşin koray_10 ile sonra koray_11 açmıssın adama o kadar laf ediyon sonra adamın siteye üye oluyon ve ban yiyon gene orda yeni bir üyelik açacak kadar yüssüzsün!!

sanane kardeşim sanamı hesap vercem herkes bir oyuna takılıp gidiyor bende onlardan biriyim sende bu oyuna zaman harcamıssınki skin bile yapacak hale gelmişşin. malın tekisin bu nu bil yeter:)

en azından yararlı bişey yaptım kendimce sen onu bile yapamadın. :9

Paylaşıldı mı ?

Paylaşıldımı?

Geri
Üst Alt