Orta Derece Bir Mantık Sorusu...

Konu Yazar

xxonurxxx

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
855
7
Bunu bir dergide okumuştum ve beni çok etkiledi.Dergide şöyle yazıyordu.Dünya uzerinde bunu sadece çok nadir kişilerin cevaplayabildiğini yazıyordu sizle paylaşmak istedim soru şu şekilde :

Mahşer yerindesiniz ve tüm insanlık alemi orada toplanmış ve size sorulan bir detay var "Biz buradayız ama Hz.Ademi bulmamız lazım ama bütün insanlığın içerisinden onu sormadan etmeden konuşmadan nasıl ayırıcaz inanlımaz bir kalabalık ve kaos var bir yolu varmıdır onu neyle nasıl tanırız diye sorulsa ne cavap verirdiniz."

Biraz mantıklı düşünün...Yorulmlarınızı gordukten sonra cevabı bekletmeden yazacağım oldukça mantıklıdır herkes emin olsun...

Son düzenleme:
Cevap: Orta Derece Bir Mantık Sorusu...

Eğer müslüman dinine göre söylüyorsan zaten mahşerde istediğin kişiyi istediğin anda bulabileceksin. Sormaya etmeye gerek yok

Hayır cevap o değil...

Eğer müslüman dinine göre söylüyorsan zaten mahşerde istediğin kişiyi istediğin anda bulabileceksin. Sormaya etmeye gerek yok
Yok diyelim ki öyle değil,o zaman nasıl bulacaksın?

İpucu vereyim ayrıntılara inin... (Herhalde Hz.Adem'in ilk insan olduğunu söylememe gerek yok :D )

hahahaha anLadım tmm :D ilk insan olduğu için =)

İlk İnsan Diye Farkli Bişi Beklemeyin Mahşer Günü Herkez Rabbın İstedigi Gibi Olacak..

Hz. Adem, topraktan yaratıldığı için ve bir anne tarafından doğrulmadığı için göbekdeliği olmayan yegane erkektir.
Cevabım budur ßnce ::D
Ender insn oldum :D

Geri
Üst Alt