OSP Extreme Version[Oyununuzu Tek Bir Yerden Kontrol Edin! Savaş ve Inı Ozellikleri!]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZiuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ZiuS

Insanity's Crescendo
Nis
297
7

Quantum Developers Sunar ;
Oto Server Processor Extreme [Coded By ZiuS]

#Cpu Kontrolü Yaparak Server Filesları Sunucunuzu Kastırmadan Açar.
#Saat Ayarlı Server Reset Özelliği
#Resette İstenen Kodlar Girilebilir.
#Saat Ayarlı Yazı Geçirebilme Fonksyonu.
#Otomatik Olarak Server INI Dosyalarını Düzenleyebilme Fonksyonu.

Sistem Hızlı Ve Cpu Değeri Olarak Bir Niteliği Yoktur Diyebilirim.Yani Makinanızı Kastırmaz.

Sistemden Birkaç Resim :

Ko-Cuce dışında biryerde paylaşılmamasını rica ediyorum.Bunun dışında birkaç güne programın ingilzce versionunu da paylaşacağım Enlglish Release Section'a.

• Net Frame Work 2.5
  • Net Frame Work 3.0

Bu Sistemin son versionu değildir.Devamı gelecektir , daha fikirler var ^^.
Bu arada JeDi'yle savaş açma sistemini geliştirmemizde hiçmi hiç yardımcı olmayan Atilla'ya teşekkür ederiz :D.

Son düzenleme:
Cevap: OSP Extreme Version[Oyununuzu Tek Bir Yerden Kontrol Edin! Savaş ve Inı Ozelli

Teşekkürler Çağın. Güzel Paylaşım

Cevap: OSP Extreme Version[Oyununuzu Tek Bir Yerden Kontrol Edin! Savaş ve Inı Ozelli

Teşekkürler. Merak ettim Bekliyorum Linki ! :)

Süper bir Çalışma tebrik ederim Zius ama yalnız ben şu server files acıyor onu pek anlayalamadım.

Teşekkürler. Bu tür programların kaynak kodlarını paylaşır mısınız? Kendimi geliştirmek için bu tür şeylerden faydalanmak isterim. :)

Teşekkürler. Bu tür programların kaynak kodlarını paylaşır mısınız? Kendimi geliştirmek için bu tür şeylerden faydalanmak isterim. :)

gelişmek istiyorsan al bir programlama dili kitabı oku.niye kaynak kodu paylaşsınki?bıtbıt

bir winsock ile böyle birşey yapamıyorsan hiç başlama :a::v:

Ya ßyLeR bu editor programLarı warya miSaL ben uzun peleri tasarLamak istiyom yada peLerinLere ozeL symboLLer cizcem yada ozeLLik katmak istiyom siLahLara fln qibi isLer icin prgram Lazım meseLa 1705 itemi hangi programLa yapıLdı o program Lazım nerden buLucam biLen warsa adresi yazsın indircem aciL Lazım cvp pLs !!!!:V::V:

gelişmek istiyorsan al bir programlama dili kitabı oku.niye kaynak kodu paylaşsınki?bıtbıt

şeliks amcanın konularında bole şeyleri anlatıyor bakmanı tawsiye ederim :o:

Kaynak kodu istememde kötü bir amaç yoktu. Bu tür şeyler sizin için kolay olabilir fakat ben daha yeniyim bilmeden yapamayacağıma göre hiç başlama gibi bir tepki saçma oldu. Yanlış birşey istediysem ya da söylediysem özür dilerim. Fresky arkadaşımızın söylediğine göre sizin böyle paylaşımlarınız varmış. Onları inceleyeyim biraz. Belki bişeyler kaparım... :)

Tesekkür ediyorum güzel paylaşım olmuş devamını dilerim:)

Paylaşımın için teşekkürler

Güzel çalışma teşekkürler..

Teşekkürler

Güzel paylaşım saol

güzel çalışma

Çok saol Dostm...

Geri
Üst Alt