OTO PATCH YAPIMI (PAYLASIM) ama .. yardımda lazım

albertgurkan

Member
Reaction score
1
Alın Arkadaşlar R3P leri Esirgemeyin

Eveet sizinle bunuda paylaşacagım arkadaslar;
yapacagımız islem otomatik olarak serverinizde oynayan userlara path aktarmadır. aynı uskodaki gibi, kişi launcheri acınca patch otomatik olarak yüklenir ve oyuna girilir .
-----------------------------
LAUNCHERLE İŞİMİZ YOq zaten sadece FTP ...
-------------------------------------------
İLK OLARAK bi FTP programı lazım buyrun : bosluk sil : http://downloads.sourceforge.net/filezilla/FileZilla_Server-0_9_26.exe

simdi ilk olarak : c:/ ye ftproot adlı bi klasör acın...

başka indirecegimiz birsey yoq. simdi baslıyoruz. PROGRAMI hicbisey ellemeden kurun, calıstırın ve ilk gelen ekrandaki administration password yerini silin, boş bırakın ve digerlerini ellemeyn ok diyin. program acılınca üstten edit>users diyin. general menusundeyken en sagdaki yerde ADD diyin, name'ye kesinlikle anonymous yazın! başka bisi yazarsanız olmas!. ondan sonra bisi diistirmeyin ve alttaki SHARED FOLDERS'a gecin, ortadaki yere ADD diyin, c:/ftproot/ yazın. ok diyin. tamamdır.
simdi edit>settings e girin ve filetransfer compressionsa girin, MODE Z SUPPORT yazan yere tik koyun, EXCLUDE IP RANGES'deki tik i de kaldırın. ok diyin. programla isimiz bitti ama programı kapatmayın simge durumuna kücültün kendiliginden kontrol cubuguna gidecektir...

ARKADAŞLAR simdi DB'nize gidin ve VERSION table sine girin

simdi ben suanki versiyonu 1299 olarak varsayıyorum, alt satıra gecin ve sütunlara sunları yazın,

Sütun - Yazılacak şey

version = yapacagınız yeni version muhtemelen 1300 [sadece 1300]yazarsınız..
filename = millete dagıtacagınız patch dosyanızın adı. muhtemelen 1300.rar [rar,zip diye uzantısını da yazmayı unutmayın!!]
compname = yine patch dosyası adı [1300.rar]
hisversion = yeni version 1300 olacaksa sadece 1300 yazın.

DB deki iş bukadar yeni version geldikce alt satıra gecip bunları yapacaksınız (1301,1302 diye...]

SİMDİ PATCH 'IMIZI MİLLETE NASIL DAGITACAGIZ ???

c:/ftproot a girin . burası milletin sizden alacagı patch klasörü . db deki ayarları yaptınız ve örnegin yeni versionunuz [patchiz] 1300. buraya 1300.rar diye bi winrar dosyası olusturcaksınız, icerisine milletin clientine ne patch yapcaksaniz onu atcaksınız ve cıkcaksınız bukadar .millet launcherine girince direkt 1300 patch otomatik olarak launcher indirip uygulayacak :

UNUTMADAN SON OLARAK LOGINSERVER AYARI!!!

simdi loginserver inize girin ve version.ini yi acın , EN ÜSTTE URL yerine 127.0.0.1 yazın, PATH yerine ise ./ yazın yani PATH=./ olcak.

ORTADAKİ DEFAULT_PATH yerine de c:/ftproot/ yazın . yani :
[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=C:\ftproot\

bukadar... islem tamamdır
milletin clientine istediginiz kadar patch yapın c:/fptroot a koyun . DB yide ayarlamayı unutmain böylece serverinizi gelistirin usko gibi

-------------------
HA UNUtMADAN.
her yaptıgınız patch'in icerisine clientdeki server.inideki versionu yeni versionunuz ayarlanmıs olarak atın. yani mesela 1300 patch yaptınız millet indirdi ama milletin client deki server.ini deki version da hala 1299 yazıor. oyuna girerken outdated fln die hata alabilir kişi. o yüzden patchlerinize bir de server.ini koyun versionunuzu yazıN ip yerine 127.0.0.1 degilde baska yerden baglanıyormusunuz gibi dısardan girmek icin kullanılan ip yi yazın bböyle böyle.... .. vssv...

www.forumesal.com mesalko pwp web sitesinden admin isimli üyeden TAMAMEN ALINTIDIR.

tamamen sorunsuz çalışmaktadır yapamayanlar bidaha bidaha baksınlar

Son düzenleme:
Cevap: OTO PATCH YAPIMI (PAYLASIM) ama .. yardımda lazım

Paylaşımın için teşekkürler..Çok faydalı olucak

ewet çok faydalı Teşekkürler !

Anlamadım sonunda sende hata alıorum demişssin yani şimdi bu çalışıormu çalışmıormu ?

yapılıyorda ben yapamadım sizdeneyin belki yaparsınız yaparsanız buraya yazında sorayım nasıl yaptınız die:D

127.0.0.1 mı yoksa server ip'simi kesin bir karar verin :D

127.0.0.1 yaparsak sadece local'dan çalışır diye tahmin ediyorum

Login server ayarlarını düzgün yapınız şöyle ;

Kod:
[DOWNLOAD]
URL= Serverinizin Ip
PATH=./

[ODBC]
DSN= DB İSMİ
UID= DB KULLANICI ADI
PWD= DB ŞİFRE         
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=C:\ftproot  

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=Blue Moon

Version Tablosunu Tekrar Gözden Geçiriniz.

onuda hallettim download edio rardan oto çıkarıo fakt sadece localden oluyor dier şekil nsl yapcaz

bu zaten milattan oncedir warda launcherda max 32 download limiti war:S onu cozmek lazım

bu zaten milattan oncedir warda launcherda max 32 patch download limiti war:S onu cozmek lazım

Son düzenleme:

onuda hallettim download edio rardan oto çıkarıo fakt sadece localden oluyor dier şekil nsl yapcaz

Diğer Şekli Şöle Yaparsın Bir Host Satın Alırsın veya 2.5 gb Bedava Alan Felan Yerler var Free Webspace & Fotos | Funpic.org gibi İşte Burdan Dosyaları Buraya Felan Atarsın Ayarları Felan Ona Göre Yaparsın Pff Hiç Uğraşmadım Uğrassam Yaparım Gerek Yok: Kısacası Ftp Sitesi Kurucaksın ama IIS den Kurabilirsin.:icon_cry:

bu zaten milattan oncedir warda launcherda max 32 download limiti war:S onu cozmek lazım

bu zaten milattan oncedir warda launcherda max 32 patch download limiti war:S onu cozmek lazım

Usko Launcher Verilmişti Sourceleri İle Birlikte Yapamazmıyız?Ama Sanırım Verilen Launcher de Oto Unzip Yoktu :)

Son düzenleme:

saolun cok işime yaradı tesekkurler arkadaslar ıpload ediyor ve dosyayı sorunsuz acıyor

Son düzenleme:

server ip si bnce

127.0.0.1 mı yoksa server ip'simi kesin bir karar verin :D

127.0.0.1 yaparsak sadece local'dan çalışır diye tahmin ediyorum

kendin calısıyormu die denemek icin yapaiblirsn :D ama bneim dedicated im olduundan server ip sini yazıyorum anladınmı ?=

yapa bilen [email protected] u ekleyip banada anlatsın :D nerde hata yapıom anlamadım cannot open ftp error alıyorum

yardımmmmmmmmmm

Son düzenleme:

kendin calısıyormu die denemek icin yapaiblirsn :D ama bneim dedicated im olduundan server ip sini yazıyorum anladınmı ?=

yapa bilen [email protected] u ekleyip banada anlatsın :D nerde hata yapıom anlamadım cannot open ftp error alıyorum

yardımmmmmmmmmm

Ftp yı açamamış yanlış uplad yada yanlış bılgı wermişşsin..

Geri
Üst Alt