MYKO Oynaylim.Com l RE-LAUNCH l ALPOS l - 22 Nisan Cuma 21:00 [Old Myko]

İlk Myko'nuzda da oynadık, gayet başarılı bir şekilde götürdünüz ama bazı koxperler yüzünden ve aynı tarihte bir çok serverin açılması sebebi ile user biraz sıkıntı olmuştu. ama çok iyi bir database ve güzel bir ilgi vardı. Tüm sorunlara çözüm bulduk ve diğer myko server'inizde beya zevk aldık yeni açılacak server'inizi sabırsızlıkla bekliyor olacağız ve clanım ile birlikte açıldığı tarihte orda olacağız !

Vesselam.
Teşekkür Ederiz. Caner bey sizi ve ekibinizi yeni dünya spartada görmek isteriz. eskisinden daha sağlam bir server olacağını garantilerim size. iyi forumlar iyi oyunlar.

EpqJ4B.png

Son düzenleme:
arkadaslar ben diyorum ilk 3 gun normal pre olsun yeni acanlar hic olmassa kassin bi degisiklik olmasin herkes esit olsun. user detay olsun yoksa yourko gibi en fazla 3 hafta sonra down olur . ilk hafta master olmasin shell olmasin +8 olmasin bunlar olmassa oyun gider. yoksa 3 hafta omru var.

arkadaslar ben diyorum ilk 3 gun normal pre olsun yeni acanlar hic olmassa kassin bi degisiklik olmasin herkes esit olsun. user detay olsun yoksa yourko gibi en fazla 3 hafta sonra down olur . ilk hafta master olmasin shell olmasin +8 olmasin bunlar olmassa oyun gider. yoksa 3 hafta omru var.
Düşüncelerinizi Değerlendiriceğiz. Bizcede Mantıklı zaten ilk açılışta master yok shell yoko user detayımız açıktır. item satışımız yoktur.
Hile vb unsurlarıda engelledık suan için.

cevap yazdiginiz icin oncelikle tesekkurler. bu sekilde ilerleme olursa cok daha uzun gider. gayet basarilisiniz zaten. dedigim gibi 3gun premium olursa bu sefer cok daha cazip olur herkez oyundan zevk alir verim artar ve bikma gibi bir olasillik olmaz. bu ko-cucede acilan tum mykolarda oynamisimdir millet artik bikmis parali mykolardan paran yoksa adam yerine koymuyorlar diger mykolarda adminleri bile cevap yazmiyor.sizi tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum..

cevap yazdiginiz icin oncelikle tesekkurler. bu sekilde ilerleme olursa cok daha uzun gider. gayet basarilisiniz zaten. dedigim gibi 3gun premium olursa bu sefer cok daha cazip olur herkez oyundan zevk alir verim artar ve bikma gibi bir olasillik olmaz. bu ko-cucede acilan tum mykolarda oynamisimdir millet artik bikmis parali mykolardan paran yoksa adam yerine koymuyorlar diger mykolarda adminleri bile cevap yazmiyor.sizi tebrik ediyorum ve basarilar diliyorum..
Değerlendirmeleri yapıyoruz en doğru kararı yönetim olarak vereceğiz . teşekkürler.

Peki eline saglık'ta kafamda soru işaretleri var Okcunun 57 wariorn 57 olcakmı ? Yada bircok yeni gorevler nasıl birsey soylermisn biraz acık olarak resimli falan.. ilk hafta master olcakmı son lwl kac falan

Peki eline saglık'ta kafamda soru işaretleri var Okcunun 57 wariorn 57 olcakmı ? Yada bircok yeni gorevler nasıl birsey soylermisn biraz acık olarak resimli falan.. ilk hafta master olcakmı son lwl kac falan
Merhaba Hocam. İlk Hafta Master Olmayacaktır. Skiller Sorunsuz Çalışmaktadır Başka Sorunuz Var İse Sorunuz . Forum Adresimizede Girip Sorabilirsiniz.

Geri
Üst Alt