MYKO Oynaylim.Com l RE-LAUNCH l ALPOS l - 22 Nisan Cuma 21:00 [Old Myko]

oynaylimin homeko zamanlarını hatırlıyorum.. 1 sene oynayıp +10 char dizemiyodu millet ama parayı basana +10 silahı geçtim edit silah yapıp onu veriyolardı. yok efendim blue bilmemne bow dark sword falan. +10 windforceta 172 attack vardı bu oynaylimin sattığı edit bowda 300 attack vardı.. serverı sıfırladılar tekrar açtılar bu itemleri kaldırdılar zorlaştırdılar falan ertesi gün bi baktık biz uğraşıp item kasarken +10a %1 upgrade oranı vermişler. önceki edit arkadaşlara da cashleri iade edilmiş. bu sefer edit yoktu ama haklarını yemiyim. efendi gibi +10 shell set +10 hb +10fsli +4 rof +4 iron setli adamlar geziyodu serverda.

umarım mykonuzda da edit item satışı olur. bol şans.

Admin bey,serverınıza windows 7 64 işletim sistemi kullananlar acaba girebilecek mi ? Önceden bilgisayarlarımız xp 32 bit ti sorunsuz pvplere girebiliyorduk,ancak 64 bit olunca bu girme işlemi pek mümkün olmadı.Ama bazı mykolarda giriyordu onlardada yinede hata veriyordu arada ama oyunu silip yüklüyorduk felan bir şekil oynamaya çalışıyorduk acaba burada durum nasıl olur cevaplarsanız sevinirim...

Admin bey,serverınıza windows 7 64 işletim sistemi kullananlar acaba girebilecek mi ? Önceden bilgisayarlarımız xp 32 bit ti sorunsuz pvplere girebiliyorduk,ancak 64 bit olunca bu girme işlemi pek mümkün olmadı.Ama bazı mykolarda giriyordu onlardada yinede hata veriyordu arada ama oyunu silip yüklüyorduk felan bir şekil oynamaya çalışıyorduk acaba burada durum nasıl olur cevaplarsanız sevinirim...

64 it işlemci girebiliyor server'a sıkıntı yok

Son düzenleme:
hocam neden herkez usko ayni stylini acmak için ugrasiyor maksat para degil diyorsunuz ananın amı kadar para kaldiyorsunuz sonra diyorsunuz ki serverler kapanmicak bi başkmıssın paranmı bitti tekrar yeni offical milleti kandirip durmayin artik acin saglam bi db gelsin millet oynasin artik eski myko eski usko istiyoruz yeni usko degil ..

hocam neden herkez usko ayni stylini acmak için ugrasiyor maksat para degil diyorsunuz ananın amı kadar para kaldiyorsunuz sonra diyorsunuz ki serverler kapanmicak bi başkmıssın paranmı bitti tekrar yeni offical milleti kandirip durmayin artik acin saglam bi db gelsin millet oynasin artik eski myko eski usko istiyoruz yeni usko degil ..
Adam 1299 açılacak diyor zaten , yeni usko ne alaka onu git v20xx v19xx açanlara söyle bence. Bu server'in Versionu 1299

VERSİYON 1299 OLARAK ACILACAKTIR HOCAM.

Başarılar. Yourko Hırsızının Yazdığı Yorumlara İtimat Etmeyiniz.Kendisinin Herkes Ne Mal Oldugunu Bildiği İçin Çirkeflik Yapıyor Her Yerde.

yourko tutuşmuş rekabetsizlik ona yarıyordu ama yourko ekmek yerıne pasta yemeyı seçti her db sınde saçma eventler saçma teamlere exp np kastırarak oyunlarının 1 aydan fazla surmemesını sağlıuyor her yenı sw ona para demek..tamam kazan ama bokunuda cıkarma inşallah sonun gelicek yourko

yourko tutuşmuş rekabetsizlik ona yarıyordu ama yourko ekmek yerıne pasta yemeyı seçti her db sınde saçma eventler saçma teamlere exp np kastırarak oyunlarının 1 aydan fazla surmemesını sağlıuyor her yenı sw ona para demek..tamam kazan ama bokunuda cıkarma inşallah sonun gelicek yourko
Sence sonu gelmedimi Son server dedi ?
Gerçi her defasında son diyor bu arkadaş :)

Geri
Üst Alt