MYKO Oynaylim.Com l RE-LAUNCH l ALPOS l - 22 Nisan Cuma 21:00 [Old Myko]

Sevgili fake bak akliniz fikriniz para sizin,
Biz bu işi prestij için yapiyoruz siz para sömrürüp vaatlerinizi yerine getirmemek için.. Bundan onceki sunucularda 1 tane telefon kutusu almişssiniz 5 tane serverda veremediniz, yazık size.
Ben bu sektörde oyuncuları düşünüp yaziyorum (bknz troy fesanesi 3000 tl ödüllü server macerasi 15dk sürdü ) , sizin gibi adamlar zaten bu sektörde barınmamasi gerekiyor.
BU KONUDA KOJİRO HAKLI ARKADASLA TROYGAMEDE BİLE SÜREKLİ ONLİNE BİRİLERİ VARDİ BURDA ONLİNE GM YOK NE KADAR ACI VERİCİ ARKADASLARIMIZ DURDUK YERE BAN YİYOR TBL DİYOR İŞTE BUNU ÖNLEYEMİCEK KADAR BASİT Bİ SW KXP VAR DUPE VAR DAHA BUNLARI KAPATAMAMISLAR...

Son düzenleme:
Beta için konuşursak serverın dropları çok güzel,gerçek emek istiyor ama oyunda gerek koxperların varlığı gerek Gm lern ilgisizliği güven vermiyor. Daha fazla yatırım yapılmalı şu anki haliyle kalıcı bir server olamaz.
MERHABALAR. SOACS GÜNCELLEME BUGÜN İTİBARİ İLE ALINMIŞTIR OFFİCALDA KOXP VB ŞEYLER GÖRMEYECEKSİNİZ. YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER BETADA ONLİNE OLDUK. FAKAT OYUN VERİ TABANINDAKİ İYİLEŞTİRMELERLE UĞRAŞTIK . OFFİCALDA DAHA FARKLI OLACAKTIR TEŞEKKÜR EDERİZ ŞİMDİDEN.

BU KONUDA KOJİRO HAKLI ARKADASLA BU ADAMLARDAN Bİ BOK OLMAZ TROYGAMEDE BİLE SÜREKLİ ONLİNE BİRİLERİ VARDİ BURDA ONLİNE GM YOK NE KADAR ACI VERİCİ ARKADASLARIMIZ DURDUK YERE BAN YİYOR TBL DİYOR İŞTE BUNU ÖNLEYEMİCEK KADAR BASİT Bİ SW KXP VAR DUPE VAR DAHA BUNLARI KAPATAMAMISLAR...
ONLİNE OLAMIYORUZ DİMİ ? O YÜZDEN NPT YAPIP BAN YEDİNİZ. OYUNLA ALAKALI SUAN PİYASADA OLAN PARALI KOXPLAR DOLAŞIYOR . BİZ BUNU NEDEN YAPTIK ? SİMDİDEN KIRSINLARKİ EXEYİ OFFİCALDE GÜNCELLEME ALDIGIMIZDA BÖYLE KOXP VE BENZERİ ŞEYLER OLMASIN DİYE UĞRAŞIYORUZ. OFFİCALDA GÖRÜCEKSİNİZ. İYİ AKSAMLAR.

EpqJ4B.png

Son düzenleme:
HOCAM SİZ NE KONUSTUGUNUZU BİLMİYORSUNUZ. OFFİCAL ACILISTA HERHANGİ BİR HİLE DUPE İLLEGAL NE VARSA OLMAYACAKTIR. SİZE BU KONUDA SÖZ VEREBİLİRİM.
CİDDİ YATIRIMLAR YAPTIK TABİKİ KC SATIŞLARIMIZ OLACAK. YOURKO KOJİRO ACSINLAR İNVENTORYLERİNİ OZAMAN NEDEN AÇMIYORLAR ? BİZİM HERŞEYİMİZ AÇIK YALAN KONUSMUYORUZ USERLERİMİZE. İNŞALLAH GÜZEL BİR AÇILIŞ OLACAK USER SAYISINI BURDA SİZ BELİRLİYEMEZSİNİZ 500 OLUR VEYA 1000 OLUR ONU HEP BİRLİKTE CUMA GÜNÜ GÖRÜCEZ VİDEOLARIMIZI ÇEKİP SAYFAMIZDA PAYLAŞICAZ.

BENİM BU KONUDA BİR İTİRAZIM YOK. KC Nİ SAT KİMSE SANA NEDEN KC SATIYORSUN DEMEZ AMA BENİM KIZDIGIM NOKTA SW İLE İLGİLENMEMEN VE AMATÖRCE FACEDEN BAN ATMAN. UZATMANIN ANLAMI YOK DEDİGİM GİBİ SW OLMADIGI İCİN ORDA OLACAGIZ AMA BİZDEN SİZE MADDİ DESTEK GELMEYECEKTİR BUNU BİLİN.

BENİM BU KONUDA BİR İTİRAZIM YOK. KC Nİ SAT KİMSE SANA NEDEN KC SATIYORSUN DEMEZ AMA BENİM KIZDIGIM NOKTA SW İLE İLGİLENMEMEN VE AMATÖRCE FACEDEN BAN ATMAN. UZATMANIN ANLAMI YOK DEDİGİM GİBİ SW OLMADIGI İCİN ORDA OLACAGIZ AMA BİZDEN SİZE MADDİ DESTEK GELMEYECEKTİR BUNU BİLİN.
ŞUNU ANLAYIN BİZ OYUNDA OLMASAK BİLE SİZİ TAKİP EDEBİLİYORUZ. KİŞİYE ÖZEL BAN YOK BİZE ŞİKAYET GELİNCE ARAŞTIRMA YAPILIR CHARA ONDAN SONRA BAN ATILIR Kİ BUNUN ÖRNEĞİNİ DÜN GÖRDÜNÜZ ACILDIGI GÜNDEN BERİ NPT YAPILAN TÜM CHARLAR BANLANDI.

Ban Atıp Açmak Nedir Diyorsunuzki inceliyoruz siz önce demekki ban atıyorsunuz sonra inceliyorsunuz onuda gectim faceden ban nedir ya zor bişeymi tutup fake hesap acmak. sayfadaki banımı kaldırmanızı istiyorum.

Hayırlı olsun :) Yine her zaman olduğu gibi solo olarak orada olacağım. Ama kafa dengi 1 party mele clan olursa onlarla da takılabilirim.Herkese bol şans ;)

ARKADAŞLAR OYNAYACAKLARIN DİKKATİNE BU ADAMLARIN ESKİ HOMEKO OYNAYLİMLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKALARI YOKTUR ÖNCELİKLE BUNU BİLİN.

OYUNUN BETA SÜRESİNCE VİNTERNOLL CLANI OLARAK 24 SAAT OYUN İÇERSİNDE BULUNDUK.
1.HOMEKO DB ÜZERİNE MYKO EDİTLENMİŞ.
2.ELİNDEKİ İTEMLER +99 MIS GİBİ PARLIYOR BİR MYKO SW DE BU HATA BENCE AMATÖRLÜKTEN BASKA DEGİLDİR.
3. BİR PELERİN VARKİ SANKİ HALI TASIYORSUN.
4.SÜ BETA SÜRESİNCE ADMİNİ 1 KEZ OYUNDA GÖRMEDİM. FACEDEN YAZDIKLARIMIZA SAATLER SONRA CVP VERİLDİ.
5.FACE HESAPLARINDA KC ALACAKLARIN DİKKATİNE TROYGAME VAKASINA KARSI KC LERİNİZİ OYUN ACILDIGINDA ALIN BETASINDA ONLİNE GM VE DESTEK GÖREMEYECEK KADAR AZDI YAZDIM VE FACE HESAPLARINDA BAN YEDİM.

OYUNA GİRECEKLER BUNA DİKKAT EDEREK GİRSİNLER.... SAKIN HA KC ALMAYIN TROYGAME VAKASI VAR...

DEĞERLİ KO-CUCE PLAYER ARKADASLAR BEN BU YAZIYI YAZARKEN SİZ ADAM pardon VELET NASIL G0T EDILDIGINI SAHIT OLCAKSINIZ.

1-İTEMIN PARLAMASI ZORUNA GITTIYSE HİGH CLAS İTEM TAKMA MD GİBİ.
2-PELERIN DALGA GECMISSIN RESİM ATTIM.
3-aDMİN oyuna arada gırıyordu evet cok online degıldı ama faceden yazıyordu gene.
4-SİZ neden OYUNU BIRAKTINIZ aa PARDON BAN YEDİNİZ?? DUR BEN ACIKLIYIM
VİNTERNOLL clanı 24 saat oyun ıcınde varlardı ama cz cıkamıyolardı cunki sureklı kesılıp kesılıp npt oluyolardi bunu kendılerıde bılıyor. sonra 3-5 item yapıp cz geldıklerınde gene aynı durum NPT .sonra bok atacaklar ya bize npt yapıyorsunuz demeye basladılar biz ise sizi ve yanınızdakı mage team kestıgımızı soyledık kendileri hazmedemeyıp gercekten NPT yapmaya basladılar VE BAN YEDILER. bu landeyus olcak cocukda faceden ve oyundan ban yıyınce solugu burda almıs.. HANİ oglum facebokta sw tutucak sizin arkanızdayz diye yazmıstın oyunun facesıne , ne oldu ? BAK SANA BİR RESIMDAHA ATICAM SİZDEN GELEN NPLER VE SIRALAMASI --Burda boş yapma mılletın emegıne camur atma. Clanında toplama 3 arkadas kurmussunuz Clan deme ona sen aslanım.
Bu arada GENE Gelicez demıssın sw olmadıgı ıcın ve human olun gene SİZİ EZİCEZ NPT EDİCEZ BAK BUNUDA AÇIK SOYLUYORUM SİZİ NPT EDİCEZ ! HADİ şimdi ağlamana bak..

Ekli dosyalar

• 12278809_934768199937699_8104895863814928732_n.jpg
    12278809_934768199937699_8104895863814928732_n.jpg
    87.9 KB · Görüntüleme: 16
  • 12333.png
    12333.png
    1,008.1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
DEĞERLİ KO-CUCE PLAYER ARKADASLAR BEN BU YAZIYI YAZARKEN SİZ ADAM pardon VELET NASIL G0T EDILDIGINI SAHIT OLCAKSINIZ.

3-aDMİN oyuna arada gırıyordu evet cok online degıldı ama faceden yazıyordu gene.
VİNTERNOLL clanı 24 saat oyun ıcınde varlardı ama cz cıkamıyolardı cunki sureklı kesılıp kesılıp npt oluyolardi bunu kendılerıde bılıyor. sonra 3-5 item yapıp cz geldıklerınde gene aynı durum NPT .sonra bok atacaklar ya bize npt yapıyorsunuz demeye basladılar biz ise sizi ve yanınızdakı mage team kestıgımızı soyledık kendileri hazmedemeyıp gercekten NPT yapmaya basladılar VE BAN YEDILER. bu landeyus olcak cocukda faceden ve oyundan ban yıyınce solugu burda almıs.. HANİ oglum facebokta sw tutucak sizin arkanızdayz diye yazmıstın oyunun facesıne , ne oldu ? BAK SANA BİR RESIMDAHA ATICAM SİZDEN GELEN NPLER VE SIRALAMASI --Burda boş yapma mılletın emegıne camur atma. Clanında toplama 3 arkadas kurmussunuz Clan deme ona sen aslanım.
Bu arada GENE Gelicez demıssın sw olmadıgı ıcın ve human olun gene SİZİ EZİCEZ NPT EDİCEZ BAK BUNUDA AÇIK SOYLUYORUM SİZİ NPT EDİCEZ ! HADİ şimdi ağlamana bak..

Öncelikle kimse olanları kişiselleştirip olayı bir sidik yarışına çevirmemeli.Yetişkin biri olduğunu farz ederek yanlış anlaşılmaları gidermek istiyorum.Mihraç arkadaşımız kendisine fevri bir yaptırım yapıldığını düşündüğünden biraz ateşli konuşuyor ama böyle kasaba ağızlarına gerek yok hiç,oda elbet serverın iyiliğini düşünüyor bundan şüphe yok.Şimdi, clanda kimse ban yediği için oyunu bırakmadı.Onları oyunu bıraktılar ve charları birazda can sıkıntısına npt yaptırarak - onuda kendim için değil rastgele tanımadığım insanlara öldüm- banlattım.Bandan önce Mihraç ve diğer herkes oyunu zaten bırakmıştı bunu Mehmet'de biliyor bırakma olayı Ts de konuşuldu Mehmet yani Algos'da bunlara kulak misafiri oldu.Bırakma nedeni ise clandan pek çok kişinin dönen pkyı az bulmasıydı.Gelelim Pk olayına,Mihraç'ın sadece sizin clanı keserek iki sayfa attığına bizzat şahidim.Size karşı ''sekize sekiz '' yaptığımız hiçbir combatı -en azından ben oyundayken- kaybettiğimizide hatırlamıyorum.Velhasıl Mihraç ve Mehmet iki adam gibi konuşup olayı kendi araladında çözdüler üçüncü şahısların böyle olaya taraf olup polemik yaratması hoş değil.Dönüp dolaşıp aynı oyunu oynayan,farklı serverlarda da olsa yüz yüze bakan bir oyuncu topluluğunda böyle laflara lüzum yok,sağlıcakla. / Galiyev.

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR EDERİZ BİZİ DESTEKLEDİĞİNİZ İÇİN. ÇOK GÜZEL OLACAK İNŞALLAH

Troygame vakasına dikkat.... cok fazla emin konusuyorlar onlarda cok fazla eminlerdi sonunu herkes gördü o yüzden kc almadan önce oyuna girin ondan sonra karar verip kc alın... Bu tür Sağdan Soldan Toplama Capulcuların Laflarına kanmayın arkadaslar...

ŞUNU ANLAYIN BİZ OYUNDA OLMASAK BİLE SİZİ TAKİP EDEBİLİYORUZ. KİŞİYE ÖZEL BAN YOK BİZE ŞİKAYET GELİNCE ARAŞTIRMA YAPILIR CHARA ONDAN SONRA BAN ATILIR Kİ BUNUN ÖRNEĞİNİ DÜN GÖRDÜNÜZ ACILDIGI GÜNDEN BERİ NPT YAPILAN TÜM CHARLAR BANLANDI.

Oynaylim
Fazla Gurur G*** Vurur
Sanırım Buda Sana Kapak...

clandan 5 adam party kuruyor bowlda kesmıssınız 1 kere sadece ! onu koymussun oraya nedense benim adım yok ? ben oldugum vakitlerde siz sureklı npt oluyorsunuz evet video veya ksc almadık cunki rakıp olarak gormedım sizi zaten FREE NP yanındakı magelerde cabası :) kusra bakma ama panele gir birazcık turkarmy clanın memberlerının npsıne bak oo npler nerden geldi ? sizden.. sana gelınce landeyus wsye gelmıyorsun 2 kere geldin kesıldın. pertacarter pm attım şu baskanına soyle wslerden kacmasın bana şunu dedi ' onda leptopvar pcsi kasıyor sen herturlu alırsın zaten dostum.' bende tamam sorun yok dedim yani furkana. şimdi adamım npt yaptınız deyıp npt yapan cocuksunuz siz !

galiyev kardesım kisisel diyorsunda gorunen koy klavuz istemez. gelıp kesılıyorsun kesılıyorsun yanındakı mage ile. sonra npt yapıyonuz felan dıyosun sonra kendın npt yapıp ban yıyosun bu nedir ? :) bide betada sw o kadar övdüler yok burdayız vinternol olarak destek felan. ban yiyince KC ALMAYIN pelerın KOTU yok itemler parlıyor halı dedıgınız pelerıne biz türk bayragı koyup şerefimizle sizin gibi G0TLERİ czde NPT ETTİK .sana gelınce galiyev sen OYUNDA olunca gelıp kesmıssınız sen kımsın pardon ? :) wsde ilisyon atıp kacancocuga bak hele :D algos dedıgın mehmet benım clanımın uyesi samimide arkadasım. 3. sahıs dedıgın kiside baskan oluyor ve vinternoll baskanı olcak landeyusla konusuyorum 3. sahıs sen oluyosun aslanım oke . herşeye maydanoz olmayın

Bu tartışma niye anlamıyorum. Girersiniz oyuna bakarsınız dalganıza birbirinizi yediniz :D

Son düzenleme:
Oynaylim

clandan 5 adam party kuruyor bowlda kesmıssınız 1 kere sadece ! onu koymussun oraya nedense benim adım yok ? ben oldugum vakitlerde siz sureklı npt oluyorsunuz evet video veya ksc almadık cunki rakıp olarak gormedım sizi zaten FREE NP yanındakı magelerde cabası :) kusra bakma ama panele gir birazcık turkarmy clanın memberlerının npsıne bak oo npler nerden geldi ? sizden.. sana gelınce landeyus wsye gelmıyorsun 2 kere geldin kesıldın. pertacarter pm attım şu baskanına soyle wslerden kacmasın bana şunu dedi ' onda leptopvar pcsi kasıyor sen herturlu alırsın zaten dostum.' bende tamam sorun yok dedim yani furkana. şimdi adamım npt yaptınız deyıp npt yapan cocuksunuz siz !
galiyev kardesım kisisel diyorsunda gorunen koy klavuz istemez. gelıp kesılıyorsun kesılıyorsun yanındakı mage ile. sonra npt yapıyonuz felan dıyosun sonra kendın npt yapıp ban yıyosun bu nedir ? :) bide betada sw o kadar övdüler yok burdayız vinternol olarak destek felan. ban yiyince KC ALMAYIN pelerın KOTU yok itemler parlıyor halı dedıgınız pelerıne biz türk bayragı koyup şerefimizle sizin gibi G0TLERİ czde NPT ETTİK .sana gelınce galiyev sen OYUNDA olunca gelıp kesmıssınız sen kımsın pardon ? :) wsde ilisyon atıp kacancocuga bak hele :D algos dedıgın mehmet benım clanımın uyesi samimide arkadasım. 3. sahıs dedıgın kiside baskan oluyor ve vinternoll baskanı olcak landeyusla konusuyorum 3. sahıs sen oluyosun aslanım oke . herşeye maydanoz olmayın

Doğru konuşmuyorsun, tek tek yazıyorum iyi oku bunları.Bir, yukarıda senin tabirinle sizi ''npt ettiğimiz'' videoda sizde sekiz kişiydiniz bizde.Ayrıca bu ''yetişkin'' filmi bowlda değil, troll slotları çıkışında çekildi.İki, ben size npt yaptınız demedim.Üç, sana hiçbir zaman ilüzyon atıp kaçmadım. Dört, Türk bayrağı güzellemerine girme.Ben Işıklar Askeri Lisesinde üç yılımı geçirdim,bu lafların bana sökmez.Beş, eğer Türk bayrağına çok ehemmiyet veriyorsan aç iki kitap oku imla hatalarını toplasam Fizan'a yol olur.
Daha fazla polemiğe girip tanıtım konusunu baltalamaya lüzum yok.Açılışta bizde buradayız

Geri
Üst Alt