Oyun içinde max 120 lvl Fix Ebenezer. (9.4.2021 tarihinde fixlenmiştir)

Konu Yazar

Phantom_TM

Member
Haz
104
0
Oyun içerisinde 120 lvl'e kadar çıkılabilmesine izin veren, 9.4.2021 tarihinde Blade tarafından Ebenezer killer programlarına karşı fixlenmiş olan yeni Ebenezer dosyasını sizinle paylaşmak istedim. Ebenezerin paylaşım kaynağını reklam olmaması için buradan yazmıyorum. Merak edenler PM den mesaj atabilirler.

Ebenezer Özellikleri:
Version: 1298
Port: 15001
Lvl sınırı: 120
GM komutları: Orjinal Ebenezerle aynı

Bu özellikleri daha sonra kendi serverinize göre editleyebilirsiniz. İsteseniz lvl'i düşürebilirsiniz. Bu Ebenezer 120 lvl e kadar sorunsuz çıkmanıza izin verir.

Ebenezer Download (uploaded.to):

Kod:
ul.to/iat0ja

Elimdeki mevcut saldırı programlarına karşı koyabiliyor. Deneme yapabilmeniz için bu 2 programı sizinle paylaşıcam. Buradaki Ebenezer bu programların saldırılarını engellediği için paylaşmakta sakınca görmüyorum. Kullanım hakkındaki açıklamalar dosyanın içerisindedir.

2 adet Ebenezer saldırı programı (Sadece test amaçlıdır. Başkalarına ait sunucularda izinsiz kullanmayın!) Download (uploaded.to):
Kod:
ul.to/k5d17h

Bu ebenezer yukarıdaki tarihe kadar çıkan saldırı programlarına karşı etkilidir. Bu tarihten sonra çıkan saldırı programları için herhangi birşey diyemeyiz. Herhangi bir sorun olursa forumda paylaşırsanız sevinirim.

Not: 120 lvl'e kadar stat ve skill puanlarını oyun içerisinden verir. Tekrardan bir prosedüre ihtiyaç duymaz. Stat sıfırlama bugu için gerekli prosedürü daha sonra buradan yayınlıcam.

lvl editleme yöntemi için ayrıca osmanx'e teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Cevap: Oyun içinde max 120 lvl Fix Ebenezer. (9.4.2021 tarihinde fixlenmiştir)

Oyuna Girerken Siyah Ekran Cıkıyor Bazen k2 Gözterior Sadece İD ŞİFRE YERİ GELMİYOR.. Yardımcı Olmak İsteyen BİlenLer Junior - Ayaz@ hotmail.com

Hani link vermemişsiniz

Link Yoq kardes linqi koyarmısın..............

ty iyi şallah olur

Geri
Üst Alt