Konu Yazar JrS Active Member Emektar May 1,368 8 11 Haz 2009 #1 Oyuna sorunsuz giriyorum 10 dk oynuyorum sonra bi kasma baslıyor dona dona 5 dk oyun oynatıyor sonra düzelir sonra geri baslıyor nedeni nedir ?
Oyuna sorunsuz giriyorum 10 dk oynuyorum sonra bi kasma baslıyor dona dona 5 dk oyun oynatıyor sonra düzelir sonra geri baslıyor nedeni nedir ?
WayTooBaD <b><hr>Guitarist Mode: <font color="red">ON</font> Emektar Ağu 666 21 11 Haz 2009 #2 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? Exe assambely 'yanlış yazmış olabilirim onla yazıldığı için çok işlem yapıor pc de hack'koruması yapıor hep osmanx'in exe'si
Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? Exe assambely 'yanlış yazmış olabilirim onla yazıldığı için çok işlem yapıor pc de hack'koruması yapıor hep osmanx'in exe'si
Konu Yazar JrS Active Member Emektar May 1,368 8 11 Haz 2009 #3 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? 1 exe de degilki her exe de böyle :S
doanJean Www.MaydanozNetwork.Com Eki 200 7 11 Haz 2009 #4 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? exe'yi upload edersen veya log.klg dosyanı upload edersen yardımcı olabilrim bebeğim.
Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? exe'yi upload edersen veya log.klg dosyanı upload edersen yardımcı olabilrim bebeğim.
U UnstabLe <marquee scrollamount="3" behavior="scroll"directi Mar 860 58 11 Haz 2009 #5 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? cpu kasıor kasım fanları temızle - olmadı client degstr
Konu Yazar JrS Active Member Emektar May 1,368 8 11 Haz 2009 #6 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? cpu la alkası ne fan zaten temizliyorum böyle yapmıyordu hö
F Fresky New Member Kalemi Kırıldı! May 2,171 37 11 Haz 2009 #7 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? görew yöneticisinde Cpu'ya göre sırala fazla cpu yiyen warsa bi kontrol et belki wirüs belki gereksiz bir pdate filandır.
Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? görew yöneticisinde Cpu'ya göre sırala fazla cpu yiyen warsa bi kontrol et belki wirüs belki gereksiz bir pdate filandır.
J JrSmoke New Member Kalemi Kırıldı! Haz 2,018 53 12 Haz 2009 #8 Cevap: Oyun Kasıyor Neden ? kasım bunlar neden hep seni buluo hö