Oyun Kasiyormu Fxleri Kapatmak Zorundamisin? İşte aLsana Çözüm Durma Tıkla...

Konu Yazar

barbarosSaa

Member
Eki
741
0
Merhaba Arkadaşlar Çoğu Arkadaş oyunun Kastığından kaynaklı Fx Klasörünün İsmini değiştirir yani kapatir benim büyük uğraşim sonucunda bazı efektleri kapattim ve bazi güzel efektler duruyor..​
Kalkan Efektlerin Çoğu Altta Yazmaktadır..
70 NovaLarinin Efektleri
60 Novalarinin Efektleri
45 Lighting Skili Efekti Kalkmıştır..
Krowaz itemleri hariç diğer bütün itemlerin efektleri kalkmıştır.
ÇALIŞAN EFEKTLER İSE ŞUNLARDIR..
MAGE 75 SKİLİ
WARRİOR 80 SKİLİ
GATE SKİLİNİN EFEKTLERİ
POT BASMA Efekti
HEAL EFEKTİ[Bütün Healler]
CLAN KOLLUKLARİNİN YANMA EFEKTİ HALA DURUYOR.
Mage 62 Skili Efekti duruyor..
Şu an Benim Oynadığım Bilgisayar Laptop Toshiba Satellite L10-102 6 Senelik Bir Cihaz ve Önceden Fxleri Kapatıp Oynardim artik Öyle Bir Sorunum Yok..
Ekran Karti 64 MB'Dir ve Harici DeğiL Onboard'dur.
Bu Bilgisayardan daha düşük Özellikteki bilgisayarlarda Denemedim ama Kasmamiz bir Oyun OYNAMAK İstiyorsaniz vede benim gibi CLAN KOLLUĞUNUN YANMA SKİLİNİ GÖRMEK İÇİN Herşeyinizi verir iseniz O zaman Hiç Durmadan Linki indirebilirsiniz..​
DuckLoad.com · Easy streaming

Cevap: Oyun Kasiyormu Fxleri Kapatmak Zorundamisin? İşte aLsana Çözüm Durma Tıkla...

Kardeşim Saol Ellerine Sağlıkda benim Aradığım Şöyle Birşey Bütün EFectler Duracak Fakat Nowa Yiyince Ekran Sallanıyor Ya Sallanmamasını İstiyorum.Fakat Nowa Efectlerininde Görünmesini İstiyorum.Gene Saol Güzel Paylaşım.

Cevap: Oyun Kasiyormu Fxleri Kapatmak Zorundamisin? İşte aLsana Çözüm Durma Tıkla...

Yorum için Teşekkürler Herkesin Yorum atmasını dilerdim saolasin Elimden geldiğince Kasmamasini sağlayacak efektleri kapattim ve sorunsuz..

eyw kanki :D

Link Kırıkta Yeniler Misiniz Siteye Erisim YOK ......

Link Kırıkkkkkkkkk Lütfen YeniLeyinnnnn.!!

konu linkini yenilermisin lütfen

Re: Cevap: Oyun Kasiyormu Fxleri Kapatmak Zorundamisin? İşte aLsana Çözüm Durma Tıkla

linkleri göremiyorum üyelikle giriş yapmama rağmen

LİNK BOZUK YENİLERMİSİNİZ HOTFİLE YADA RAPİDSHARE PLSssssssss

Geri
Üst Alt