Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Yardm!!!
Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya
Senin Clintle İlgilide Olabilir Oyun Exe kurcalayan şahışta kodlamaları ii yapmamış olup pc girerken kasabilir homekoda ben oynuyodum eskiden pm atarken bendede cok kasıodu exe adam gibi kodlamıolar
Cevap: Oyuna GirerKen K2 NetWork Yazısında Çok Kasıyor Ve ID Yazma Yerindede İçeri Ya
knightonline.exe olan ismi 1.exe yap..
bu sorun neden cıkıyor bilmiyorum ama oyunu acmadan önce köşeye görew yöneticisini çek işlemlere bak dwin.exe diye binden fazla işlem gelior işlemcin işlem yapamaz hale gelior sorun bu
Eqer Sistem Hataları Veriyorsa(explorer.exe - services.exe -spoolsv.exe - winlogon.exe - avguard.exe vs...)Sistemini Service Pack 2 yapman lazım(FORMAT)Service Pack 3 Bazı Programlarla Uyumlu Olmayabiliyor ...
Eqer Sorunun Böyleyse Tek Çözümün Bu..
Eqer Başka Türlüyse Avira(Antivirüs)Kullan PC yi İlk Açtıqında KnightOnline.exe de virüs falan bulur.Onlara Ignore de OK yazan yerin üstündeki yeri işaretle tamamdır.
Yardım Edebildiysem Bir Teşekkür Yeterli !..
aalakasııııııııı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk exenın adını deiştir knightonlinbe şeklınde ya arasına bosluk koy yani boyle olsun Knight Online %100 calısacaktır bizzat ben denedım ty kocuce
oyun dosyasındaki knightonline giriş exesinin arasına boşluk koy oluyor .yukarda bi arkadas yazmış denedım oldu . bendede aynı kasma sorunu vardı . teşekkürler .
Beyler teşekkür ederim yardımlarınız için fakat kendi exe'si olan serverlarda exe adını değiştirince launcerdan giremiyoruz, direk exeden girince de hackshield hatası veriyor.A problem occured in the hackshield program.... gibi bişey.Artık kendi exesi olmayan server yok gibi. onlara nasıl giricez.