Oyuna Giriş Yazısı Ekleme Yardım Lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan halo33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

halo33

ZeeeKo Yöneticisi (Ykında
Eki
407
0
Evet arkadaslar 1 haftadır üzerinde çalıstıgımız serveri bugün açacagız ancak Id ve Şifre yazdıktan Sonra Örnegin : ZeeeKo Network İyi oyunlar Diler Gibi yazıyı nasıl yazacagız Bilgilendirirseniz Sevinirim..

Id sifre yazıosun Server Listesi yeri gelmeden yazı yazıolar ya örnegin zeeeko network iyi oyunlar diler yazıyor ona okeyliosun Server seçme listesi gelio

Son düzenleme:
Cevap: Oyuna Giriş Yazısı Ekleme Yardım Lütfen

ebenezer klasörünün içine notice.txt adlı klasör oluştur ve ne istiyorsan yaz ...
3 günlük premium yazan yere yazmak istiyorsan ebenezerin komut satirina "/permanent" yazip ne istiyorsan yaz :)

öyle degil :S Id sifre yazıosun Server Listesi yeri gelmeden yazı yazıolar ya örnegin zeeeko network iyi oyunlar diler yazıyor ona okeyliosun Server seçme listesi gelio

id pw yazdıktan sonraki OK penceresini diyor arkadaş ebenezer ile alakalı büyük ihtimal ama iyi bilmek lazım

öyle degil :S Id sifre yazıosun Server Listesi yeri gelmeden yazı yazıolar ya örnegin zeeeko network iyi oyunlar diler yazıyor ona okeyliosun Server seçme listesi gelio

o konu hakkında bir bilgim yoq ama LoginServer ile alakalı oldugunu biliyorum :/

Son düzenleme:

eyw. bilen arkadaslar paylasırsa sevinirim..

What's a New DestekLi Login Server bul.. Ganks' ın mevcut SancakKO adına.. Araştıra yaparak bulabilirsin. Konu KİLİT lütfen..

what news ogin server olarak ara forumda var login server ile alakalı.hatta inisine yazıyorsun oda yenisi :)

ben denedim hepsini oluyor ama yeni üyelik açılmıyor

Geri
Üst Alt