OyunCanavari KoPanel v2 ÇIKTI! | Flood Koruması, Güvenlik Sistemi, Yeni Özellikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ziyaettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ziyaettin

Member
Ağu
97
5
OyunCanavari KoPanel v2 | Flood Koruması, Güvenlik Sistemi, flash butonlar, kolay kurulum

Download:
h t t p : / / dosya.tc/OyunCanavari.NET-Panelv2_4859.rar.html

demo: 78.111.96.240

Kurulum için ayarlar.php dosyasını not defteri ile düzenleyin...

Flood koruması sizi engellerse www klasöründeki guvenlik/tmp klasörünün içini temizleyin...

Ekran Görüntüsü (Ana Sayfa)
h t t p : / / img17.imageshack.us/img17/4360/panelv2.png

ÖZELLİKLER:

• Flood koruması, güvenlik modülleri
  • Kimler Online Sayfası
  • Cezalılar Sayfası (Banlananlar ve Muteliler)
  • Kullanıcı ve Klan Sıralamaları
  • Ana sayfada aşağıdan yukarıya kayan duyurular
  • Kolay düzenlenebilir sohbet sayfası
  • Flash butonlar
  • Favicon (Adresin yanında knight simgesi çıkar)
  • Server Durumu (Anasayfada server online veya offline)
  • Flash Forum linki (ayarlar.php den düzenlenir)
Daha fazla özellik istiyenler isteklerini özel mesaj ile atabilirler...

YORUMLARI BEKLİYORUM

Son düzenleme:
Cevap: OyunCanavari KoPanel v2 ÇIKTI! | Flood Koruması, Güvenlik Sistemi, Yeni Özelli

teşekkürler ama biraz basit mi olmuş?

Cevap: OyunCanavari KoPanel v2 ÇIKTI! | Flood Koruması, Güvenlik Sistemi, Yeni Özelli

basit derken daha ne istiyodun

emegine saglık flash olayı her sitede hoş duruyor. Hiç fena değil ama görünümü biraz daha şık olursa çok daha güzel olacaktır. devamını bekleriz

Paylaşımın için teşekkürler.

eline saplık güzel paylasım

TeşekkürLer

teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda v3'ü daha güzel tasarlıyacağım

tessekürler

ilk yorumda basit demiştim aslında güzelmiş kafam bulanıktı dün k.bakma artık :)

tüm yorum yapanlara teşekkürler :icon_thumbs:

beğendiğinize çok sevindim :-:

Teşekkürler Gzl OLmuş

arkadasm gayet güzel olmuş fakat bazı yerler sorunlu mu serverda 272 kişi gösterio oyunda 20 adam zor var :) ya o adam kuramadı neyse eline sağlık

arkadasm gayet güzel olmuş fakat bazı yerler sorunlu mu serverda 272 kişi gösterio oyunda 20 adam zor var :) ya o adam kuramadı neyse eline sağlık

bu panelle ilgili bişey değilki serverla ilgili

biliyorum sadece söyledim :D ornek verdiğin sunucuda öyle sadece o kadar zaten buda bi sorun değil başarılı bir çalışma Teşekkürler...

Son düzenleme:

görünüm diye birşey yok :sakalli: tema ordan oraya kaymış şekilde birazdaha özenseydin.

görünüm diye birşey yok :sakalli: tema ordan oraya kaymış şekilde birazdaha özenseydin.

tarayıcın ne? bende hiç bişey kayık değil

Firefox 3.0, IE 7 ve üzerini kullanınız... Daha eski versiyonlar iş yapmaz

Ellerine sağlık biraz gec oldu ama sonunda denedim arkadaşlar haksız değil istenilen fazla bişey yo senden parlama sadec senden daha iyiside çıkar biraz ateşlemek istemişler...

Geri
Üst Alt