Oyunda Bilgisayarı KasanLar için [Flash Belleği Ram Olarak Kullan - Hemde XP'de.!]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan VaLuE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

VaLuE

New Member
Kalemi Kırıldı!
Şub
319
9
Flash Belleği Ram Olarak Kullan - Hemde XP'de.!

Arkadaşlar bu program ile XP'de Flash Belleğinizi ram olarak kullanabilirsiniz.Bende 1 gb var hızdan adeta uçuyor.

adında bir prog ramımız var bunu yükleyerek aynı durumu xp içinde kullana biliyoruz ha unutmadan neden usb belleği ram olarak kullanmak avantajlı 7200 lük dönüş hızı olan bir hdd ile ufacık flash bellek
arasında eğer usb2 destekliyse baya fark var flash bellekler tıpkı ram ler gibi işlerler hızlı veri akışı sağlarlar buda onları ram olarak kullanmak için fırsat program

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Buda orjinaL sitesi burdan son sürümünü indirebilirsiniz
Download eBoostr.com

ALINTIDIR...

Son düzenleme:
Cevap: Oyunda Bilgisayarı KasanLar için [Flash Belleği Ram Olarak Kullan - Hemde XP'd

alıntı yaparken düzgün yap.

Cevap: Oyunda Bilgisayarı KasanLar için [Flash Belleği Ram Olarak Kullan - Hemde XP'd

pekı nasıl kullanılıyor bende 4 gb lık var :D

2 de var arkadasda

2 de evın bı yerınde bulamadım

2 gb de kart var

1 gb de ablamın kart var :D

nasıl kullanılıyor ben hepsını yapacam :D

pc oldu :D resmen

Paylaşım için Teşekkürler..

saçma :o: elbette gerekli bişilerv e kuralları vardır

Hiçte Saçma Deil Bunu TV de Bi Kanalda Bende Görmüştüm Bu Programı :) Çok Guzel Bi Program Ama Sadece 1 Flash Belleği Kabul Ediyor Diye Biliyorum...

Ben denedim pek bi yararını göremedim. Boşa zaman kaybı..

o zaman neden millet 80 90 ytl verip illlede kingstondan 2 gb ram alsın ?

ayrıca ram ler ddr ddr2 ddr3 sd gibi çeşitlere ayrılır.usb belleğin bunlarla alakası ve uyumu nedir ki ?

bana sorarsanız denemeyin derim.pc haddinden fazla zorlarsa zarar görür.

o zaman neden millet 80 90 ytl verip illlede kingstondan 2 gb ram alsın ?

ayrıca ram ler ddr ddr2 ddr3 sd gibi çeşitlere ayrılır.usb belleğin bunlarla alakası ve uyumu nedir ki ?

bana sorarsanız denemeyin derim.pc haddinden fazla zorlarsa zarar görür.

Çünkü tam olarak ram görevi görmüyoda ondan ... Bu mesela oyuna girerken 60 snde giriyosa bunu yaparsan 55 snde girer . fakat rami artırırsan 30 snde girer :^^:

linkler açılmıyor

1-10 GB den bişi olacağını sanmıyorum git Hard Disk al daha iyi hö

200 gb harici hard diski kullansak olurmu :D

paylasım icın tesekurler:D

16 Gb Flaş Bellk var :D

nod 32 engelledi ota b..ka ötüo uyuz oluom buna yha :S

Geri
Üst Alt