Panel Giriş Sayfanız Bu Olsun :) ( Can sıkıntısı )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GenereaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

GenereaL

Ne Cücesi Be Boyum 1.80
Mar
183
6
Yapmanız gereken tek şey appserverınızın içine yapıştırmanız ve index.dosyasından kendi normal panelinize yönlendirme yapmanız yeterlidir... yönlendirmeyi yapmak için dosyayı not defteri olarak açın ve ****************** ile başlayan yeri silin panelinizin tam adresini girin ve yönlensin sizin panele.. :)

VE SS GÖRDÜGÜNÜZ GİBİ PANEL Yazan yere tıkladıgınızda ve serverınızın websitenizdesiniz :)

Teşekkürler.. VE LİNK > http://uploaded.to/file/6vy258
Resimi Göremeyenler > http://www.resimload.net/img2/4b3fdb9eb64ea/images.jpeg

images.jpeg

Cevap: Panel Giriş Sayfanız Bu Olsun :) ( Can sıkıntısı )

uğraşmadıgım için ben pek beğenmedim xD

Ben ulu önder atatürk'ün böle bir oyun için kullanılmasına karsıyım ona birazdaha saygı göstersek iyi olacak toplumca.onunla ne alakası var pvp nin anlayamadım.aptal çizgi kahramanların altında ulu önder atatürk bence onu editlemelisin yakışmamış

Son düzenleme:

sonuçta turkuz atamızın her yerde izini bırakmak istiyoruz
asıl sen böyle konuşarak karşı cıkıyorsun..
Atam izindeyiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben sadece atatürkü öle ciddiyetsiz bişeye alet etmeni istemedim baksana o ciddiyetsizligin içine yakısıormu bir ulus kurtarmıs lider?==yinede kendi fikrimdir sen blirsn

Basit bir çapulcu oyuna ataturk resmi koyma mantığını anlamadım ayrıca o resimde bir tek ben yokum onun dışında herşeyi koymuşsun. knight ile ilgili bişeyde knight'ı temsil eden şeyler olmalı

Biraz Sacma Geldi , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bu Şekildeki Bir Panelde Lanse Edilmesi Yanlis , Hadi Ettin Diyelim Neden En Üstte Degilde En Altta :)

Ataturkun Oyunla Ne Alakası Var ?
Ayrıca Benım yaptıgım paneldekı kodları kullanıyorsun kendın yapmısgıbı tanıtıyorsun .

sen alperen hala yüzssüz gibi ne konuşuyon anlamadım ..birde utanmadan diyorsun yapmıssın bir panel oda buglu sanki dünyayı kurtarmış gibi.. bi git senin kodlarınmış iyi bk iyi ..

+Sen gladiocusu lord_06 :D ülkeyi bitirdiniz be. :D

Geri
Üst Alt