Panel kurdum ama hata alıyorum

Konu Yazar

MuTLu_1907

Private-Creator
Şub
360
1
Evet başlıktaki gibi bir sorunum var localhost/kurulum.php girdiğimde bu sorunla karşılaşıyorum yardım edebilecek varsa çok memnun olurum

h ttp://img34.imageshack.us/i/hatavdz.jpg/

Cevap: Panel kurdum ama hata alıyorum

config dosyanı doğru yapılandırmamış olabilirsin veya odbc den yetki vermemiş olabilirsin.
config.php deki ayarlarını kullandığın db adı şifreyle deilde sa kullanıcı adı ve o kullanıcı adının şifresiyle dene

config dosyanı doğru yapılandırmamış olabilirsin veya odbc den yetki vermemiş olabilirsin.
config.php deki ayarlarını kullandığın db adı şifreyle deilde sa kullanıcı adı ve o kullanıcı adının şifresiyle dene

Şİmdi localhosta girdim ama bu seferde kurulumun 2. sayfasında şu hata ile karşılaştım:

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Insert Error: Column name or number of supplied values does not match table definition., SQL state 21S01 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 124
SQL Kodunda Sorun var.!

eğer local e(kendi bilgisayarına) kurmuosan pm den msn ni bırak yardımcı olmaya çalışayım.

:s:s:s:s:s:s::s:s:s

:S:Ss
sssssssssssss

Son düzenleme:

EnterPrise Managerden Security>Users e gir
kullanıcı adı şifre kontrol et

Şİmdi localhosta girdim ama bu seferde kurulumun 2. sayfasında şu hata ile karşılaştım:

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Insert Error: Column name or number of supplied values does not match table definition., SQL state 21S01 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 124
SQL Kodunda Sorun var.!

kurulum.php Yi Yanlıs Editlemissindir Kurulum.php yi incele hö

Panel açtıktan sonra SQL Baglantısı yoksa veritabanına bağlanamaz bu nedenlede ;) sende mutsuz olursun Ayara.php seetings.php onları düzgün ayarla ip bölümüne 127.0.0.1 yaz panelini gör

Geri
Üst Alt