Panelden Ban Programım İçin Yorumlar :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0sk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

0sk1

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Haz
418
3
Arkadaşlar gece birden kafama esti yapmaya başladım şimdi 1-2 saatlik işi kaldı ama yarın devam edeceğim acaba iyi oluyor mu bi yorum yapsanız :) Bende ona göre devam edeyim..

Tasarım pek hoş görülmeyebilir ama onunda icabına bakacağım..
Ayrıca şu özelliği var ki:
SQL kodunu tamamen oluşturabiliyorsunuz yani şimdilik elinize 3 veri veriyor karakter adı,banlanma nedeni,zamanı bunları kullanarak istediğinizi yapabilirsiniz ayrı tablolara ekleyebilirsiniz falan.. Eğer Başka bilgi de versin isterseniz söyleyin eklerim..
397622adsiz.JPG

Yorumlarınızı bekliyorum dediğim gibi biraz daha işi var istediğiniz özellik varsa hemen yazın halledelim :)
Kod:
SQL Komutlarda Kullanılan Yazıları Program Otomatik Olarak Çevirir..
Şöyle ki:
%0sk1% >Bunun yerine banlanan kullanıcının karakter adını yazar.. 
%neden% >Bunun yerine banlanan kullanıcının banlanma nedenini yazar :)
%zaman% >Banlanma zamanını yazar..

Son düzenleme:
Cevap: Panelden Ban Programım İçin Yorumlar :)

İyi iyi devam et :)

Delphiden mi yazıyosun ?

Siz işi iyice abartır oldunuz ama ? Yapılan her programın resminide koyucaksak burası kendinden aşar gider.. Saçmalamayın lütfen. Böyle yapacağınıza programı bitirin paylaşın orda resmi koyun. Birisi user editor yapar resmi buraya koyar. Ne anladık bu işten ? Burası yapılan icatların tanıtım bölümü değil. Yorumum sadece sana değil çünkü bunu herkez yapar oldu. Databasede 1-2 colum değiştiren buraya resim koyuyor artık.

Eline sağlık güzel olmuş ama dediğim gibi katagori artık amacından çıkar olmuş. Konuyu kitliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt