Party Bugu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBlackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Party Bugu

DB ile alakası yok diorum Client le ilgildir Exe fln

bencede clientten kaynaklanıyor

Kullanilan server dosyalari Myko / IDko dosyalari elimizdeki Exe veya Client parçalari Usko

uskodan alınan bazı dosyalar ve son gelen orjinal mykoda olmayan eklentiler yüzünden çıktı bu party bugu normalde yok aslında orjinal client kurup kullandığı uifleri bularak orjinal olanları almak lazım.

mykoyla ne alakası var orasını hala anlamıs deilim kullandıgımız filesler tw nin (taiwan) ama uskoya uyumlu bir sekilde yazıldıgı icin girebiliyoruz bunun cozumu biraz zor olabilr :D:D ( ugrasılmaz )

Bu bug uskodada vardı clientle alakası yok orjianl clientlede aynı sorun yasanıyor.

Uskoda hiç party bug yoktu.Patch 1264 (full client release) de anvil aktif değildi o kadar :D.1267 de anvil açılmıştı sanırım :).Yanlışım varsa düzeltin

Ben ilk girdiğimde, This unit in mainteance, please try again later gibi bir yazı olduğunu hatırlıyorum :)

anvil hep vardı sen basladıgın sıralarda anvil bug zamanına gelmistir ipneler dupe yapıodu ( mesela ben :haha: ) ama bu empireden onceydi :icon_redface: anvil i evt den okuyor sanırım kapatabiliyorlar select characteri de aynı sekilde kapatmıslardı :icon_nah: please later li biseler yazıo iste aynısı :icon_eek:

bence exeden tam bilmiyorum ama uif den değil diye düşünüyorum çünkü bende orjinal client setup var (yada ben orjinal sanıyorum:D) hs yi kapatmak için exe editlenirken falan olmştur hiç alakası yok ama olabilir yani :D

istediginiz kadar exe deneyin uskoda acıldıgından beri oynarım party bugunu cok iyi hatırlıyorum gencler.

Ben bi 1097 uif sini 1299 a göre şittirim deneyem bakalım gene olacakmı :))

Geri
Üst Alt