Pathos' Glove %100 {Beklenen Paylaşım}[Çift El][Attack ve Defense Auro lar Eklendi]<<

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Pathos Gloves>>>BeklenenPaylaşım<<<<<<ByQp

duaL oLmadan bnce hic oLmasn daha ii yarm yamaLaq bisy asLnda qörüşLermi deistrdm..

Dual' olmadan yarim gibi ama Dual yapabilirsin bu kadarını yapan DUAL 'ini de yapar başarılar..bKLİYORUM

dualini yaptı forum server değiştirmeden yapmıştı çift el
uygun zamanda çift el linklerini koyar..!

Ya beyler Ben cilent indircektim Ko-cuceden :D alta Pathos glovez Yazıordu hemen tıkladım ^^ da Bunu nereye atacam?

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Sabah eklemişdim konuya linkleri ve yeni resimleri ama sanırım geri sarılmış server.Bir akrabamızın evine taşınmasına yardım ettik.Bu saate kadar gelemedim.Linkler şimdi tekrar eklendi.İlk kez sorunsuz olarak pathosları bitirdim.Umarım artık mutlusunuzdur.Yorumlarınızı bekliyorum (:

Qp_ Süpersin başka bişi demiorum . başka paylaşcagın patch varmı :D

ellerine çok çok saglık herkez için harika bir paylaşım ama senle ben için ölemi ? evt ama daha iyiside war onuda süpriz yapalım kimseye sölemiyorum ama o tam bir harika olucak bi ben biliorm bide sen ;) ellerine saglık canım kardeşim :)

Pathos oLan serverlerdemi yoksa oLmasada Elimz Parlarmı Paylasm için ty..

Qp__ Hocam tek kelime ile süpersin..
Ellerine sağlık. :)

paylaşım için teşekkürler ben bunun mantığını anlamadım bu patchı dataya atınca tüm karakterlerin elleri parlıyor mu ki ?yada öyle değilse bunu nasıl takıyorlar elinde silahla birlikte falan.bilgi verirseniz sevinirim.

paylaşım için teşekkürler ben bunun mantığını anlamadım bu patchı dataya atınca tüm karakterlerin elleri parlıyor mu ki ?yada öyle değilse bunu nasıl takıyorlar elinde silahla birlikte falan.bilgi verirseniz sevinirim.

Gerekli dosyaları belirtilen bölümlere attığınızda,
Oyun içerisinde tüm karakterler, belirtilmiş renklerdeki gibi elleri parlıyor.

Geri
Üst Alt