Pathos' Glove %100 {Beklenen Paylaşım}[Çift El][Attack ve Defense Auro lar Eklendi]<<

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Pathos Gloves>>>BeklenenPaylaşım<<<<<<ByQp

Hacı Abi Bu Uzun Pelerin İşide Fos Cıkdı Neyse Gene Ko-cucenin Demir Başlarına Başımızı Ceviricez :)

Son düzenleme:

ya HARBİDEN HLL OLSUN TAM BOLE 1 SEY ARIODUM TY PAYLASIM BASARILARIN DEWAMI!!!

eyw pasam bende bunu beklıyodum bide cift el yapabilirsen minnettar oluruz sana :D

+++++++++++++++ sol el ne alemde :D

+++++++++++++++ sol el ne alemde :D
Dün gece c ye format attım bazı şeyleri D de sakladım.Formattan sonra antivirüs kurdum.Win32 parite b virüsü buldu.Yavaş yavaş tüm sistemdeki exeleri ele geçirdi virüs c yi d yi topdan formatlamak zorunda kaldım.Şuanda hiç bir program yok bilgisayarda herşeyi netten tek tek indiriyorum.Herşeyi tamamladıkdan sonra devam etcem çalışmalara.Arkadaşlar siz siz olun uğraşmak istemiyosanız antivirüsleri hep açık tutun.Çok nalet bi virüs bu.Yoksa benim gibi kalırsınız ortada :^^:

tskler gusel olmus ıns cıft el olanıda paylasıp bızı sevındırırsın..

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar (:

eline sağlık kardeşim çift el olsaydı daha iyi olurdu bence

Arkadaşlar olaya açıklık getirmek ve görüşlerimi söylemek istiyorum.Aqonun 2 gün önce ki konusuyla bugünkü konusu arasındaki farkı söliyim.Ben eğer aqonun paylaşmını bekleseydim Bu fotoları şuanda ben buraya koymuşdum.Çünkü 2 gün önceki haliyle bugünki haline bakın bir.Ondan sonra benim dün paylaşdığım sağ eldeki çarlardaki pathosa bakın birde.Sağ eldeki silah effektini ellemeden sol eldekini eski sistemle kollara getirip, Sağ elede benim patchi koyarsanız bu görüntüleri elde etmiş olursunuz (: Bu benim kendi görüşürüm aqona saygım var daha önce de konuşmuşluğumuz vardır.Sadece eski resimlerden bir fark görmediğimi benim patchimle kendi eski paylaşımını birleştirirse bu görüntüyü oluşturabilceğini belirtmek istedim. .Bu benim kendi görüşürüm hiçbirşekilde karalama değildir.Ben de istiyorum privatelerin gelişmesini bu nedenle paylaşımda bulunuyorum.Yazdıklarımı okuyan mantıklı olduğunu anlar.Umarım gerçekden yaparsan pathosdan çok pelerini (:
Qp buna göre yapabilirmisin diyecektim ama geçmiş olsun format atmasaydın Anti-Virüs temizlerdi yav :V:

Qp buna göre yapabilirmisin diyecektim ama geçmiş olsun format atmasaydın Anti-Virüs temizlerdi yav :V:
Tüm sistemin exelerini ele geçirdi temizlesem ortada sistem kalmıcakdı :p
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Ellerine sağlık kardeşim ;) Emeğine ne kadar saygı teşekkür etsek azdır ;) Herşey paylaştıkça güzel :)

tsk kardes elerıne saglık cok guzel paylasım

Eline Saqlık Cift EL Yaparsan Tam Usko oLur. [Qp__ HeLaL ] ..!

Geri
Üst Alt