Patrick sc'lerle aynı anda buff ac sc'lerini kullanabilen var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kernkraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kernkraft

was here.
Reaction score
23
Patrick sc'lerle aynı anda buff ac sc'lerini kullanabilen var mı? başlıktaki gibi. bu noktada takıldım ... :pff:

Cevap: Patrick sc'lerle aynı anda buff ac sc'lerini kullanabilen var mı?

BuffType ve MagicType çakışmasından kaynaklanıyor.
Çözmek için uğraşmadım ama çözülebilir.

Selamlar,

Konu Cücelatorden Taşındı, Bu Sebeple Güncel...

Kolay Gelsin...

Selamlar,

Kolay Gelsin...

Son düzenleme:

Selamlar,

Kolay Gelsin...

Selamlar,

Kolay Gelsin...

Keşke yardım bölümüne taşısaydın Ayhan abi. :p

Bir sc nın buf-ac vb.. sc ler ıle basılabılmesı ıcın magıc type 4 tablesınde eklı olması gerekır,
Ancak patrıck-hera vb. sc ler magıc type 6 tablesınde eklıdır,Magıc type 6 tablesı ıse gorunum boyut vb.. belırler.
fakat magıc type 4 tablesı gorunum,boyut gıbı seylerı belırlemez bunun ıcın 1 stun yoktur,

kısacası;

patrıck-hera sc lerının buff-ac sc ler ıle basılabılmesı ıcın magıc type 4 tablesıne eklenmesı gerekmektedır ancak magıc type 4 tablesınde spid-ssize stunları olmadıgı ıcın bu ımkansızdır ancak ebenezer 1 ayar cekılebılırmı_??? bu konuda fıkrım yok.

Bir sc nın buf-ac vb.. sc ler ıle basılabılmesı ıcın magıc type 4 tablesınde eklı olması gerekır,
Ancak patrıck-hera vb. sc ler magıc type 6 tablesınde eklıdır,Magıc type 6 tablesı ıse gorunum boyut vb.. belırler.
fakat magıc type 4 tablesı gorunum,boyut gıbı seylerı belırlemez bunun ıcın 1 stun yoktur,

kısacası;

patrıck-hera sc lerının buff-ac sc ler ıle basılabılmesı ıcın magıc type 4 tablesıne eklenmesı gerekmektedır ancak magıc type 4 tablesınde spid-ssize stunları olmadıgı ıcın bu ımkansızdır ancak ebenezer 1 ayar cekılebılırmı_??? bu konuda fıkrım yok.

Yardım etme isteğin için teşekkürler fakat ben bu konuyu açalı 1 yıl oldu. Artık böyle bir şeye ihtiyacım yok hoş çözümünü de buldum. :p

Çözümü hakkında bilgi verebilir misin :)

Geri
Üst Alt