montesque
Member
- Ağu
- 450
- 14
Selam Arkadaşlar,
Yeni Eve Taşındık bu internetim yok bir aydır bağlanmadı daha bu yüzden kendimi database verdim , Bir Aylık emeğimi Ko-cuceye armağan etmek istiyorum vermiş olduğum bu video sadece görevleri göstermektedir
Videoya Geçmeden önce database özelliklerini kısa bir şekilde anlatayım,
- Uskonun tüm görevlerini yapmaya çalıstım Emc - Lufer - Marodan
- Gereksiz Skiller Yoktur Uskoda Ne varsa o Tamamen orjinal
- Tüm droplar group olarak düzenlenmiştir Usko gibi yani örn Ew den 30 Çesit high class item düşer Vs..
- Tüm Slotlar Usko ; Emc - Lufer - Marodan
- Juraid Çalısmaktadır Ancak Köprüleri Yapamadığım için Teleport Koydum Ancak Karşıya Geçmek için o odadaki Yaratıklardan düşük oranla çıkan iteme sahip olmalsınız Her odanın itemi farklı
- Usko Moradon Tamamen Usko Slot Birleşik Değil
- Ronark Land Base
- Ardream
- Ronark Land
- Felankor Lair Tamamen Usko
- Krowaz ve Yeni Savaş Zoneleri
- Bi-Frost Usko Still Kesen ırk girer
- Daha Bir Sürü Özellik Bir Video Daha Paylaşıcam ve Database Paylaşıcam İnş Beğenirsiniz Diğer Database Satan arkadaşlarıma Saygısızlık etmem ama Satılan çoğu Databaseden Daha iyi bir Database Geçelim Videoya ;
ForumTR Video - Montesque Database V2
Yeni Eve Taşındık bu internetim yok bir aydır bağlanmadı daha bu yüzden kendimi database verdim , Bir Aylık emeğimi Ko-cuceye armağan etmek istiyorum vermiş olduğum bu video sadece görevleri göstermektedir
Videoya Geçmeden önce database özelliklerini kısa bir şekilde anlatayım,
- Uskonun tüm görevlerini yapmaya çalıstım Emc - Lufer - Marodan
- Gereksiz Skiller Yoktur Uskoda Ne varsa o Tamamen orjinal
- Tüm droplar group olarak düzenlenmiştir Usko gibi yani örn Ew den 30 Çesit high class item düşer Vs..
- Tüm Slotlar Usko ; Emc - Lufer - Marodan
- Juraid Çalısmaktadır Ancak Köprüleri Yapamadığım için Teleport Koydum Ancak Karşıya Geçmek için o odadaki Yaratıklardan düşük oranla çıkan iteme sahip olmalsınız Her odanın itemi farklı
- Usko Moradon Tamamen Usko Slot Birleşik Değil
- Ronark Land Base
- Ardream
- Ronark Land
- Felankor Lair Tamamen Usko
- Krowaz ve Yeni Savaş Zoneleri
- Bi-Frost Usko Still Kesen ırk girer
- Daha Bir Sürü Özellik Bir Video Daha Paylaşıcam ve Database Paylaşıcam İnş Beğenirsiniz Diğer Database Satan arkadaşlarıma Saygısızlık etmem ama Satılan çoğu Databaseden Daha iyi bir Database Geçelim Videoya ;
ForumTR Video - Montesque Database V2