[Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

Cevap: [Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

dediğim gibi o title yazılarak koxp açılabilir ama,
eğer orayı seçip sağ tıklayıp fill yaparsanız sanmıyorum açılcağını hö

Cevap: [Paylaşım ] %100 De olmasa Merchant Hack + Npc Kesme Fixlemek Resimli Anlatım

dediğim gibi o title yazılarak koxp açılabilir ama,
eğer orayı seçip sağ tıklayıp fill yaparsanız sanmıyorum açılcağını hö

ewt doğru olabilir ama ben basit şekilde anlattim karısık yaparak zor bulmasini sağlayabilir :o:

NasıL yani Poinler Derken Yanlış Konuya Cevap Yazdın Sanırsam :a:

ya koxp yapımında kullanılan pointer-offset felan gibi değerler varya cheat engine ile bulunuyor ama koxptaki pckt fln nasıl bulunuyo bi çözemedim ya :D

K.bakma konunu saptırdık :D

ya koxp yapımında kullanılan pointer-offset felan gibi değerler varya cheat engine ile bulunuyor ama koxptaki pckt fln nasıl bulunuyo bi çözemedim ya :D

K.bakma konunu saptırdık :D

Biraz Daha Karıstır Kullandıgın Nickleri Daha Zor şekilde bulunucak şekiLde O zmn Daha Zor bulurlar :)

Merchant Hack Cheat Engine ile Yapılıyor ve de Cheat Engine Kullanmayı Bilen Exenin W.Name Değişmesine Gerek Yok Direk Görev Yöneticisindeki Exeleri Kullanılabiliyor :)
Şöyle Bir Exe Yapmaya Çalışın Örneğin UsKO'nun Şimdiki Exesi Gibi KO Çalıştırıldığında Görev Yöneticisinden Kaybolsun :)

Merchant Hack Cheat Engine ile Yapılıyor ve de Cheat Engine Kullanmayı Bilen Exenin W.Name Değişmesine Gerek Yok Direk Görev Yöneticisindeki Exeleri Kullanılabiliyor :)
Şöyle Bir Exe Yapmaya Çalışın Örneğin UsKO'nun Şimdiki Exesi Gibi KO Çalıştırıldığında Görev Yöneticisinden Kaybolsun :)

ßenim ßildiğim Uskonun Exesi Görev yöneticisinde Görünüyor Kolay Olsa Şimdiye kadar Yapardık :)

windows un bosluk tusu neydi alt + ????

Peki yabancı harfler kullansak acaba bulabilirlermi ? mesela bunu баща

ßenim ßildiğim Uskonun Exesi Görev yöneticisinde Görünüyor Kolay Olsa Şimdiye kadar Yapardık :)

Yok bro o eskidendi artık uskonun exesi görev yönetcisinde görünmüo , ama onunda çözümünü buldular exenin kaybolduğu an tam servera tıklarsın char gelir mesela karusta karlıdır o yer orda start deyince exe kayboluor ama bypass ile exenin kaybolmasını engellediler x) Türklerden korkulur yapmıcakları şey yok

Yok bro o eskidendi artık uskonun exesi görev yönetcisinde görünmüo , ama onunda çözümünü buldular exenin kaybolduğu an tam servera tıklarsın char gelir mesela karusta karlıdır o yer orda start deyince exe kayboluor ama bypass ile exenin kaybolmasını engellediler x) Türklerden korkulur yapmıcakları şey yok

wallaha korkulur :) bu arada paylaşim için sağol

Pack'siz Exe varsa Koyarsanız Sevinirim :)

Daha Önce DownKaaN Paylaşmıştı.

Windows boşluğu yani alt+255 kullan en iyisi diğer türlü işin zor :)

bilgi için sağol Reborn

Geri
Üst Alt