[PAYLAŞIM] 1351 Login Ve Aujard Hatalar Fix!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DonTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

DonTe

I See You
Tem
619
0
Selamlar,

Bildiğiniz Gibi Birkaç Sorun Vardı. Kendiliğinden Kapanma, Hatalar Falan Filan Vardı. Bende 1351 Le Uğraşıyorum Öyle Böyle Sıkıldıkça. Hataları Buldukca Fixliyorum.

Örn :

*Prosedür Okuma Sorunu Şuan İçin Yok. :rock:

*Eksik Olan Prosedürleri Gösterir. :rock:

*Logları Düzgün Olarak Kayıteder! :rock:

*Kasmaması İçin Tüm Loglar Ayrı Klasorde Toplanır. :o:

Ve Daha Çok Özellik.

Bende %100 Olarak Çalışıyor Kesinlikle Sorun Yok!.

Virüs Tarama Sonuç'u :

LÜTFEN SİZDE TARATINIZ! BU BİR ONLİNE TARATMADIR FAZLA GÜVENLİ DEĞİLDİR!

Download Link'i : 1299 & 1351 Login Server Ve Aujard Tıkla İndir

Dip Not: 1299 Versiyon İçinde Kullanılabilir.

Ebenezer Ve Ai Server İçin Teşekkürü Unutmayınız :hıh:

SORUNLAR : START YOK VE İD AYNI OLSUN BÜTÜN ŞİFRELERLE OYUNA GİRİYOR! Düzeltilmeye Çalışılıyor.

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] 1351 Login Ve Aujard Hatalar Fix!

1351 ebenezer tüm saldırıları fixlerseniz süper olucak ebenezeri kapatıyorlar hala

Sanırım Aujard Ve Login Konusunda Uçmuşun Neronunkinden Bile Buglu Bunlar En Azından Şifreyi Yanlış Girince Servere Tıklıyınca 255 Hatası Alıyorduk Bunda Direk Giriyor :)

Sanırım Aujard Ve Login Konusunda Uçmuşun Neronunkinden Bile Buglu Bunlar En Azından Şifreyi Yanlış Girince Servere Tıklıyınca 255 Hatası Alıyorduk Bunda Direk Giriyor :)

Bugları Sölesen Kapatırdık ? Neronunkinden Bile Buglu Dediğin Nedir? Kullanın Sorunları Yazın Bende Fixliyim Dimi?..

Teşekkürü Unuttun Galiba?

1351 ebenezer tüm saldırıları fixlerseniz süper olucak ebenezeri kapatıyorlar hala

Üstünde Çalışıyorum Bitince Paylaşıcam.

Teşekkür Ederiz Ama Bu Loginde Şifreyi Yanlış Girsek Bile Oyuna Giriş Yapıyor Neronunkinde Şifreyi Yanlış Girsek Servere Tıklıyınca 255 Hatası Alıyorduk

Teşekkür Ederiz Ama Bu Loginde Şifreyi Yanlış Girsek Bile Oyuna Giriş Yapıyor Neronunkinde Şifreyi Yanlış Girsek Servere Tıklıyınca 255 Hatası Alıyorduk

Hmm Bakıyorum Hemen. Hiç Rastlamadım Bu Hataya. Bakıp Sana Sorunu Yazayım.

Tamam Sorunu buldum. Account_logindeki nret değerlerini okumuyor. değiştirip link güncelicem. teşekkürler sorun için.

Son düzenleme:

Version manager launcer start gelmiyor

Geri
Üst Alt