[Paylaşım] 1453 İtem Tablosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] 1453 İtem Tablosu

:) Bu Sadece Tablo Ayrıca Gold Ve Dragon shell ekli var içinde iyi bak :)

NecromanceR tamamıyla inceledim evet SQL halinde iken arattım var... fakat query analyzer de açıp çalıştırdıktan sonra yok ? sebeb ne acaba ?

Yoksa benim hatam direk query analyzer da çalıştırmakmı ? bu onun için değilmi ?

çok tenk yu :D

Saol Nacromencer .

Ben Gold Shell War Diye Hatırlıyorum :D

dragon shell in adı burda başka bişeymi ? ben göremedim.. ?

Dragon Flight=Warrior
Myrils=Rogue
ron''s=Mage
Trial=Priest

Bide Dragon Shell değil bunlar Usko ilk açıldığından beri db sinde bulunan bi aralar shellin bir üstü olarak oyuna çıkarılıcak olan bir giysi türü fakat daha sonra valklrie gibi giysi yaptıkları için gerek duymadılar.

Dragon Flight=Warrior
Myrils=Rogue
ron''s=Mage
Trial=Priest

Bide Dragon Shell değil bunlar Usko ilk açıldığından beri db sinde bulunan bi aralar shellin bir üstü olarak oyuna çıkarılıcak olan bir giysi türü fakat daha sonra valklrie gibi giysi yaptıkları için gerek duymadılar.

eet o doru bende duymustum onu

Güzel paylaşım teşekkürler.

--------------------------------------------------------------------------------

abiler kardeşlerim babalar nolur usko moradonu 1299 versıyona koyalım millet piremium manya oldu ve banlanan banlanana ayıp ya bu usko bitti artık bizleri kaybetti allah aşkına 1299 versıona nasıl yeni moradon eklenir biri paylaşsın ben serverı kurmaya hazırım hemde 7/24 beleş olacak delıkanlı bi yazılım uzmanı şu yenı maradon olayını 1299 a gore editleye bilirmi aslında kolay ama yazılımcı deilim buradan bir iki tuyo verem ilgilenen arkadaşa exe xtrap ve map olayını bi çözssun oyuna yenı maradon eklenir nolur şu yenı moradonu 1299 a koyalım ve peçleri buradan ko cuceden verelim ve bir ilk olsun biliyorum bu forumda super moderotorler var onlara desteklerimiz sonsuz butun repler onlara

--------------------------------------------------------------------------------

abiler kardeşlerim babalar nolur usko moradonu 1299 versıyona koyalım millet piremium manya oldu ve banlanan banlanana ayıp ya bu usko bitti artık bizleri kaybetti allah aşkına 1299 versıona nasıl yeni moradon eklenir biri paylaşsın ben serverı kurmaya hazırım hemde 7/24 beleş olacak delıkanlı bi yazılım uzmanı şu yenı maradon olayını 1299 a gore editleye bilirmi aslında kolay ama yazılımcı deilim buradan bir iki tuyo verem ilgilenen arkadaşa exe xtrap ve map olayını bi çözssun oyuna yenı maradon eklenir nolur şu yenı moradonu 1299 a koyalım ve peçleri buradan ko cuceden verelim ve bir ilk olsun biliyorum bu forumda super moderotorler var onlara desteklerimiz sonsuz butun repler onlara KO_ CUCEYE DESTEK TAMDIR

Son düzenleme:

Dragon Flight=Warrior
Myrils=Rogue
ron''s=Mage
Trial=Priest

haklısın bi ara sitede falan resimLeri cıkmıstı hatta millet sevindi yeni shel falan geliyor diye ama sonra vermediler sonra bazıları bende var diye photoshopla falan resim koymustu xD

upupuppupupupuppupupupupuppupupupup

Paylaşım için Teşekürler

guzel pylasm tesekkurler

ıste bıde db yı bulabılseler hö kursalar super olcakta hö

4 gozle beklıyoruz:)

Database Versen Olmazmıydı :O

GüzeL Paylaşım