[Paylaşım] 1503 Server Files Ve Db !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqenD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] 1503 Server Files Ve Db !

bu ne dostum biraz açıkla içinde ne ini var ne açıklama aiserverda yok düzgün paylaş.

elime geçeni koyuyorum. ... !Sadece Teşekkür Ediniz. !

yarım yamalak koyucaksan niye koyuyosunki önce ne işe yaradığını ören sonra adam gibi koy aisi olmayan server filesi napsınlar

1503 dosyalarıyla ilgilenen olduğunu sanmıyorum artık. Eline yeni mi geçti? Ayrıca herkes teşekkür etmek zorunda değil, değil mi?

Emulatormu Yoksa Bildiğimiz Amele 1503 Mü (:
Teşekkürler Paylasım için. (:

En Azından Coqu Kişinin Yaptıqı Şeyi Satmak Yerine Paylaşmayı Tercih Edioruz ;)

paylaştının ne oldunu sen biliomusun peki?

Hepiniz Susun Adam Sİzin İçin DataBase Kuruyor Ücretsiz Veriyor Sizde Beğenmiyorsunuz Bana Göre Elinize Sağlık Çok Güzel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim... En Azından Bunu Yapmak İçin Ayırdığınız Zaman Bizim İçin Çok Önemli Üstelik Bazıları DB Satıyor Öğreğin ...Bilmem Ne Kaan Yada HomeKO Db Gibi Bunlar Db Satıyorlar Size Şimdi Ücretsiz Db Veriliyor Beğenmiyonuz

Hepiniz Susun Adam Sİzin İçin DataBase Kuruyor Ücretsiz Veriyor Sizde Beğenmiyorsunuz Bana Göre Elinize Sağlık Çok Güzel Olmuş Başarılarınızın Devamını Dilerim... En Azından Bunu Yapmak İçin Ayırdığınız Zaman Bizim İçin Çok Önemli Üstelik Bazıları DB Satıyor Öğreğin ...Bilmem Ne Kaan Yada HomeKO Db Gibi Bunlar Db Satıyorlar Size Şimdi Ücretsiz Db Veriliyor Beğenmiyonuz

Onların yaptığı 1299 (editlenmiş db) kendileri editlediğine göre kendileri satabilirler buna ne siz nede biz karışabiliriz.bu normal herkesde olan 1503 db hiç bir değişiklik yapılmamış ayrıca kimse teşekkür etmek zorunda değil.

Teşekkür Etmek Zorunda Olmuyabilir Ama Emek Emektir .! Kullanmayan Etmek Zorunda Olmuyabilir Ama Kullanan Bence etmek Zorundadır aLtı üstü '' Teşekkür Ederim '' Demek Cokda Zor deil

yaptığı db fln deil elime geçeni paylaşıyorum diyen kendisiydi alıntı veya (ç)alıntı isim olmadığına göre çyi koyabiliriz

Sonuç?
Bu DB 1299 kullanılabilir mi?
Ne işe yarar?

salama vermis ya

Geri
Üst Alt