[Paylaşım]255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Konu Yazar

ZeroGamer

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
601
16
255 stat bug fixleniş konusunda birisi istemiş elimize yapışmaz sanırım.Bende hem merchant hack fix ve 255 stat bug fix ebenezer koyayım dedim.Packli falan değildir sömürün arkadaşlar.

Link:Web Hosting - Dedicated Server

Buda seri seri 500 np gelmesi ve moradonda 50m coin gelmesini engelleyen evtler

Buda koserverkiller 3.1 saldırı yapan ipyi gösterebilen firewall(tüm fileslerden sonra açılır)

Yorum yazmak zorunlu değildir.

Tek ebenezer lafı yanlış anlaşılmasın ikisini tek ebenezerde topladık anlamında.:)

Heyecandan başlığıda yanlış yazmışız 255 stat edit,np bug ve merchant hack engelli ebenezer:)

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım]255 Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Önemli değil 1 dk uğraşmakla kolumuz ağrımaz değilmi?

Teşekkürler Birde Birşey Sorucam Bazı Şahsiyetsizler Oyuna Girip Notice Atıyor ve Savaş Açıyor Tablolarda GM Yok Panelde Açık Yok Sanırım PWKOXP v5.0 Bunu Nasıl Çözebilirz. Ebenezerdeki Offsetleri Felanmı Değiştircez Yada Hazır Yaptığınız Varmı Acaba Çok Mağduruz Ya :(

deniycem saol :sakalli: bunu çıkaran kişiyi tanıyorum kendisi başka bir yöntem ile kasıyo :sakalli: tek başına pvpyi bitirdi:S

bu np olayını nasıl halletin hocam anlatırmısın np vermeyini kaldırdın ne yaptın anlatırsan sevinirim

Evt lerden np alımla ilgili ufak bir edit yaptığımız zaman 500 np çeken program arza yapıyor,çekemiyor.Np almakla ilgili bir problem oluşmuyor sadece programla almak fixleniyor.Bu pwkoxpv6 oluyor.İsteyen olursa ufak bir exe yaparak engelleyebilirim.

Birde notice geçiyor demişsiniz osmanx ebenezerin paket sistemini değişti önledi.Notice geçme olayı için aa55 ve 55aa gibisinden birşeyler yazıyor.Sanırım ebenezerden bunları değişicez.Değişince problem oluşuyor bunun için en iyisi soacs kullanmak.Fakat yapabileceğimi düşünmekteyim

Son düzenleme:

suan engelli deilmi verdiğin maplarda anlamadım en simdi sen bu sorunu halletinmi etmedinmi

Şuanki evtlerde bu problem engellendi.Seri 500 np gelmesi ve Seri 50m coin elde edilmesi engellendi.

Genede Saol Demekki Bunlarla İlgileniodun :D

Evt lerden np alımla ilgili ufak bir edit yaptığımız zaman 500 np çeken program arza yapıyor,çekemiyor.Np almakla ilgili bir problem oluşmuyor sadece programla almak fixleniyor.Bu pwkoxpv6 oluyor.İsteyen olursa ufak bir exe yaparak engelleyebilirim.

Birde notice geçiyor demişsiniz osmanx ebenezerin paket sistemini değişti önledi.Notice geçme olayı için aa55 ve 55aa gibisinden birşeyler yazıyor.Sanırım ebenezerden bunları değişicez.Değişince problem oluşuyor bunun için en iyisi soacs kullanmak.Fakat yapabileceğimi düşünmekteyim

PWKoxp V6 Unpack Edip OlyDbg'den Kullandıgı Offsetleri Bulabildim. Fakat Ebenezerden Editledigim Offsetlerde Sorun Cıkıyor. [email protected] Eklersen Ortaklasa PWKoxp Bitirebiliriz :^^:

PWKoxp V6 Unpack Edip OlyDbg'den Kullandıgı Offsetleri Bulabildim. Fakat Ebenezerden Editledigim Offsetlerde Sorun Cıkıyor. [email protected] Eklersen Ortaklasa PWKoxp Bitirebiliriz :^^:

Ben ebenezer ve knightonline.exe 'ye ufacık bir ayar çekerek kırılması zor bir exe yaptım.Pwkoxpv6 çoktan bitti :).Birde pwkoxpv6..v5 hepsi aynı offsetler aynı modüller çokta zor olmadı.Tamam yeni şeyler ekliyor olsada offsetler artıyor olsada pwkoxpv6 üstünde atack,bug,hack gibi kelimeler mevcut bunları engellediğinde bir sürü hile bitiyor

Ben ebenezer ve knightonline.exe 'ye ufacık bir ayar çekerek kırılması zor bir exe yaptım.Pwkoxpv6 çoktan bitti :).Birde pwkoxpv6..v5 hepsi aynı offsetler aynı modüller çokta zor olmadı.Tamam yeni şeyler ekliyor olsada offsetler artıyor olsada pwkoxpv6 üstünde atack,bug,hack gibi kelimeler mevcut bunları engellediğinde bir sürü hile bitiyor

Peki Knightonline.exe Ebenezer ile ıletisime Gectigi Offset Degiştirilerekde Engellenebilirmi? Tam Anlatamadım galiba:D:D

İletişime geçtiği offset falan yok.Paket sistemi var.AA 55 paketi.Benimde paket olayı hakkında fazla bir bilgim yok.Fakat şunu yapabildim şifreli paket sistemi ile version ve port bulunmasını engelledim.

İletişime geçtiği offset falan yok.Paket sistemi var.AA 55 paketi.Benimde paket olayı hakkında fazla bir bilgim yok.Fakat şunu yapabildim şifreli paket sistemi ile version ve port bulunmasını engelledim.

Bak Simdi Demek Istedigim Su. PWKoxp V6 Çalıştırdıgımızda Başlat Basıyoruz. O Başlata Bastıgında Knightonline.exe Paket Gonderio. O Exeden O Kabul Ettiği Paketi Degistirsek?

Zaten öyle yaptım :)

Hmm Mükemmel SOACS Gibi Bir Güvenlik Sistemi Almaya İmkanı Olmayanlar İçin İlac Gibi Birşey Oldu :)

Geri
Üst Alt