[Paylaşım]255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

Cevap: [Paylaşım]255 Stat, Np Bug Fix ve Merchant Hack Fix Tek Ebenezer

link kırık :S:S:S:S

Hayırlı oLsun [BORNOVALI]

bunlarda güzelde asıl sorun ebenezeri kontrol etmeleri 2 sini birleştirebilirsen güzel olacak bendeki ebenezer kontrol edilemiyor fakat herkes stat np edit yapıyor :S

eLLerine kollarına sağlık... teşkürler..

Yanlış anlama ama bunu 768 ramli makinada kullananlar var.

Dostum günde 5-6 kişi eklermisin diye pm atıyor.Verdiğimiz ebenezerden daha çok şey istiyorlar.Şuanda İstanbulda olmasam inanki eklerdim.

Sanırım Sorunu ne olduğunu çözdük sende ve Akumadaki ebenezerlerda merchant olayı sorunu var merchant olayında senin ebenezer ile kasma yaratıp belli bir süre sonra kapanıyor Akumada aynı anda dc oluyor sanırım merchant hack olayını kodlarken bir sorun yaratıyor bunu çözerseniz sevinirim.

Sanırım Sorunu ne olduğunu çözdük sende ve Akumadaki ebenezerlerda merchant olayı sorunu var merchant olayında senin ebenezer ile kasma yaratıp belli bir süre sonra kapanıyor Akumada aynı anda dc oluyor sanırım merchant hack olayını kodlarken bir sorun yaratıyor bunu çözerseniz sevinirim.

O sadece alıntı yapar böyle bir yeteneği yok.

ellerine sağlık abicim güzel yapmışsın hemen indiriyorum

İlk önceleri bende hazırcı gibi sağdan soldan birilerin bişey yapmasını bekler dururdum sonradan kendi kendime neden bekliyorsunki kaynak dediğin İNTERNETTEN Ağlası varmı yok! E o zaman sende sıva kollarını çözebildiğin yere kadar git bende merchant haricinde şuanki kullandığım ebenezeri komple kendim yapılandırdım v3 e kadar yaptığım ebenezeri kullanıcam ne yapalım.

denicem Zero^^

Zero Gamer Eywallah

denedim stat fix diğerlerini fixlemiştim SağoL zero.

KardeŞ sen sunun yapilisini anlat burda İnsanlar Ögrensİnler yİnede bu gÜzel paylasimin İÇİn sana cok teŞekkÜr ederİm..!

İlahi güldürdün beni ben ebenezeri hazır bulmadım koçum verilen bilgilerle assembly ile editledim.Sor bakalım AKUMA nereden bulmuş.Öyle bir yeteneği olmayan insan birazdan anti cheat koyacak onada laf edersin inşallah

ı love you man

İlahi güldürdün beni ben ebenezeri hazır bulmadım koçum verilen bilgilerle assembly ile editledim.Sor bakalım AKUMA nereden bulmuş.Öyle bir yeteneği olmayan insan birazdan anti cheat koyacak onada laf edersin inşallah

söylediklerinden şu anlamı cıkardım akuma benden aldı gibi
peki akuma senden aldı ise onda notice geçiremiyorlar senin ebenezerde niye geçiriyorlar ???

Geri
Üst Alt