[PAYLAŞIM]Abschiedsbrieff MYKO DATABASE 02.07.10

Cevap: [PAYLAŞIM]Abschiedsbrieff MYKO DATABASE 02.07.10

dk da bi yorum atın demene gerek yok atan atar gören görür okuyan okur indiren inidirir bu seni ilgilendirmez paylaşım yapıyorsun sonuçta herkesden bişey bekleme zorunluluğunun olmaması gerekiyor[eğer paylaşım yapıyorsan böyle olmalı] neyse db güzele benziyor denemedim ama denemeye değer...

Sorunlumusun kardeşim dkda bi le bi kere arasında bi fark var dimi.ne yapıp ne yapmicağım hakkındaki düşüncelerini kendine sakla.Ayrıca sen indirmesende olur.

db paylaşan bilader cidden sağol sen böyle insanlara bakma başarılı insanların ayağına hep takılan insanlar vardır

3 minutes dakika sonra eklenen:

bu arada 1351 server files ve exesini paylaşırsa sevinirim:S

Son düzenleme:

Çok Bug var ÖRnek Hornet Bakın Diğerlerini Kendiniz BULUN !!

Hadi bakalım buna ne diceksin :D

Çok Bug var ÖRnek Hornet Bakın Diğerlerini Kendiniz BULUN !!

Hadi bakalım buna ne diceksin :D

Başka yerlerde post kas burası yeri değil olup olmadık iftiralar atma hornette hiçbirşey yok.Gelip burdan kanıtın varsa kötülersin.yoksa susarsın.Hornete gelecek olursak
Exi diğer monsterlara oranla düzgün.
Drop olarak plate bill crossbow gibi low class itemler,pot,bee sting,upgrade scroll düşmekte.
Dediğin gibi kanıtın varsa konuşursun.Yaranmı var gelip burda gocunuyorsun anlamadım.

Karıştı pardon :)

Son düzenleme:

güzel paylasım elıne sağlık NURULLAH131 iyi bakammassın kardesım db de bug yok

eline , koluna , zihnine saglık uğur... sen o çekemeyenleri aldırma onlar müsait biyerlerine anten takar zamanla. çok güzel bir db ama sen daha iyilerini yapabilirsin bence bunla yetinme. harcanıyosun valla... :D

Kusura bakma kardeşim msn dende söyledim db karıştı diğer bitane vardı bydeathwarder midir nedir full buglu :D

Teşekkürler Abschiedsbrieff

Geri
Üst Alt