[Paylaşım] B4Tu Panel v8

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan B4Tu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] B4Tu Panel v8

Saol Paylaşım İçin Özellikleri Süper Panelin Ama Görüntü Bakımından Zayıf

teşekkürler b4tu her zamanki gibi güsel bir panel hayal gücüne bayılıyorum ;)

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Arkadaşlar :)

Yha ben Bu Zamana Kadar Bu Kadar qüzeL Panel Yapan qörmedim Her Server Açtığımda Senin Panelleri kulanıyorum uzun Lafın Kısası 'BRAVO'

FLora'yı Unutma Gene Bak Batu :D

Eline emegine saglık.
109.235.253.155 panelimiz senin panelin.
Ben olsaydım birşeyleri paylasıma sundugumda onun ıse yaradıgını ve kullanıldıgını gorseydım cok sevınırdım bu yüzden buraya yorum yazma
ihtiyacı duydum.
Teşekkür ediyorum

batu kardes [email protected] eklermisin acaba birşey danıscam simdiden saol başarıların devamı gelir insallah..

msn mi eklersen buradan ekledim diye haber verirsen sevinirim :)

Tamamdır Sorunu Halledim Güzel Panel

Eline Sağlık :)

Başarılarının Devamını Dilerim ..

Abi Tamam Herşeyi Güzel Yapıyosunda Abartıyosun ya Kimse Kullanamaz ki bunu Her Yerde B4Tu Yazmışsın... Biraz Bizide Düşünün Bu Kadarda Olmaz ki Her Yere B4Tu Yazmışsın İlk Defamı Panel Yapıyosun.. Nedir Bu Görgüsüzlük Anlamadım.. Bunları Millet Kullansın Diye Paylaşıyorsun Ama Heryere B4Tu Yazıyorsun Nasıl Kullanıcak Millet Anlamadım.. Emeğe Saygı Diceksin Belkide Tamam En Alt Tarafa Coder & Designer B4Tu Yazabilirsin Bizde Yanına B4Tu'ya Teşekkürler Yazabiliriz Ama Her Yerede B4Tu B4Tu Olmaz ki... v9'da Güzel Bir Panel Bekliyorum...

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 5
Yönetim paneline girince böyle diyor .!

Geri
Üst Alt