[Paylaşım] B4Tu Panel v8

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan B4Tu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] B4Tu Panel v8

Abi Tamam Herşeyi Güzel Yapıyosunda Abartıyosun ya Kimse Kullanamaz ki bunu Her Yerde B4Tu Yazmışsın... Biraz Bizide Düşünün Bu Kadarda Olmaz ki Her Yere B4Tu Yazmışsın İlk Defamı Panel Yapıyosun.. Nedir Bu Görgüsüzlük Anlamadım.. Bunları Millet Kullansın Diye Paylaşıyorsun Ama Heryere B4Tu Yazıyorsun Nasıl Kullanıcak Millet Anlamadım.. Emeğe Saygı Diceksin Belkide Tamam En Alt Tarafa Coder & Designer B4Tu Yazabilirsin Bizde Yanına B4Tu'ya Teşekkürler Yazabiliriz Ama Her Yerede B4Tu B4Tu Olmaz ki... v9'da Güzel Bir Panel Bekliyorum...

Arkadaşım , Konu Baslıgına Bakarmısın bi ? [ PAYLAŞIM ] Sana Özel Veya Paralı Bi Kopanel Değil Bu Herkezin İsteğine Göre Ayrı Ayrı Düzenleyip Vereyim. Logo'yu Değiştirin Diye Psd Dosyasını Koydum Hala Gelip Burada Oraya Buraya B4Tu Yazıyosun Görgüsüzsün vb Laflar Kullanıyorsun İndir Kopanel'i Bak İçinde Logo.psd Dosyası Mevcut Senin Anlıyacagın Dilden Söliyim , Paneldeki Hoş Geldiniz B4Tu Panel v8 Yazısını Photoshop İle Değiştirebilirsin Eğer Onuda Beceremiyosan Ki Beceremediğinden Dolayı Bu Mesajı Bırakmıssın , Msn Yoluyla Ulaş Bana Yardımcı Olayım.

v9'da Güzel Bir Panel bekliyorum... ( Bu kafa ile Daha Çok Beklersin Arkadaşım )

1 Kişinin Yaptığı 1 İşi Kötülemek , Hakaret Etmekten Kolay 1 Şey Yok , Ben Burada Paylaşım Yapıyorum Ayrıca Dosyaları Düzenleyebilme Fırsatıda Veriyorum.
Panelin Kullanma Zorunluluğu Yok , Psd Dosyasında Logo'daki Reklam'ı Değiştiren Arkadaşlarda Var , Ki Zaten Değiştirebilmesi İçin Koydum.. ( Tekrar Tekrar Söylüyorum Bu Kopanel'i Kullanmak Zorunda Değilsin. )

Son düzenleme:

Arkadaşım , Konu Baslıgına Bakarmısın bi ? [ PAYLAŞIM ] Sana Özel Veya Paralı Bi Kopanel Değil Bu Herkezin İsteğine Göre Ayrı Ayrı Düzenleyip Vereyim. Logo'yu Değiştirin Diye Psd Dosyasını Koydum Hala Gelip Burada Oraya Buraya B4Tu Yazıyosun Görgüsüzsün vb Laflar Kullanıyorsun İndir Kopanel'i Bak İçinde Logo.psd Dosyası Mevcut Senin Anlıyacagın Dilden Söliyim , Paneldeki Hoş Geldiniz B4Tu Panel v8 Yazısını Photoshop İle Değiştirebilirsin Eğer Onuda Beceremiyosan Ki Beceremediğinden Dolayı Bu Mesajı Bırakmıssın , Msn Yoluyla Ulaş Bana Yardımcı Olayım.

v9'da Güzel Bir Panel bekliyorum... ( Bu kafa ile Daha Çok Beklersin Arkadaşım )

1 Kişinin Yaptığı 1 İşi Kötülemek , Hakaret Etmekten Kolay 1 Şey Yok , Ben Burada Paylaşım Yapıyorum Ayrıca Dosyaları Düzenleyebilme Fırsatıda Veriyorum.
Panelin Kullanma Zorunluluğu Yok , Psd Dosyasında Logo'daki Reklam'ı Değiştiren Arkadaşlarda Var , Ki Zaten Değiştirebilmesi İçin Koydum.. ( Tekrar Tekrar Söylüyorum Bu Kopanel'i Kullanmak Zorunda Değilsin. )

En büyük hatayı paylaşım yapmak ile yapmışsın Batu. Paylaşım yapmaya bile değmez. Ancak para ile satınca değerli olur bu paylaşımlar :)

misterious´isimli üyeden Alıntı Abi Tamam Herşeyi Güzel Yapıyosunda Abartıyosun ya Kimse Kullanamaz ki bunu Her Yerde B4Tu Yazmışsın... Biraz Bizide Düşünün Bu Kadarda Olmaz ki Her Yere B4Tu Yazmışsın İlk Defamı Panel Yapıyosun.. Nedir Bu Görgüsüzlük Anlamadım.. Bunları Millet Kullansın Diye Paylaşıyorsun Ama Heryere B4Tu Yazıyorsun Nasıl Kullanıcak Millet Anlamadım.. Emeğe Saygı Diceksin Belkide Tamam En Alt Tarafa Coder & Designer B4Tu Yazabilirsin Bizde Yanına B4Tu'ya Teşekkürler Yazabiliriz Ama Her Yerede B4Tu B4Tu Olmaz ki... v9'da Güzel Bir Panel Bekliyorum...

Kardeşim Bu Kopanel Süper Görünümü Vs. Ne Güsel Yapmış B4tuxD Böle Eziklere Bakma Sen Paylasıma Devam Et..İsteiği Yere Yazar İş Görüyo Mu Görüyo Olay Bitmişdir..

misterious´isimli üyeden Alıntı Abi Tamam Herşeyi Güzel Yapıyosunda Abartıyosun ya Kimse Kullanamaz ki bunu Her Yerde B4Tu Yazmışsın... Biraz Bizide Düşünün Bu Kadarda Olmaz ki Her Yere B4Tu Yazmışsın İlk Defamı Panel Yapıyosun.. Nedir Bu Görgüsüzlük Anlamadım.. Bunları Millet Kullansın Diye Paylaşıyorsun Ama Heryere B4Tu Yazıyorsun Nasıl Kullanıcak Millet Anlamadım.. Emeğe Saygı Diceksin Belkide Tamam En Alt Tarafa Coder & Designer B4Tu Yazabilirsin Bizde Yanına B4Tu'ya Teşekkürler Yazabiliriz Ama Her Yerede B4Tu B4Tu Olmaz ki... v9'da Güzel Bir Panel Bekliyorum...

bide sen yap bakalım misterious yapımıdır diye yaz her tarafa güsel görüüm olsun herks ;)

misterious´isimli üyeden Alıntı [URL="https://www.ko-cuce.net/images/buttons/viewpost-right.png"][/URL] Abi Tamam Herşeyi Güzel Yapıyosunda Abartıyosun ya Kimse Kullanamaz ki bunu Her Yerde B4Tu Yazmışsın... Biraz Bizide Düşünün Bu Kadarda Olmaz ki Her Yere B4Tu Yazmışsın İlk Defamı Panel Yapıyosun.. Nedir Bu Görgüsüzlük Anlamadım.. Bunları Millet Kullansın Diye Paylaşıyorsun Ama Heryere B4Tu Yazıyorsun Nasıl Kullanıcak Millet Anlamadım.. Emeğe Saygı Diceksin Belkide Tamam En Alt Tarafa Coder & Designer B4Tu Yazabilirsin Bizde Yanına B4Tu'ya Teşekkürler Yazabiliriz Ama Her Yerede B4Tu B4Tu Olmaz ki... v9'da Güzel Bir Panel Bekliyorum...

kullanmak zorunda değilsin gayet güsel panel admin paneli filan süper görün eline sağlık by ouz ;)

Süpersin Eline Sağlık Kardeş Başarıların Devamını Beklerim

batu kardeş oyjncunun usttne tıklayınca invektor acılıyo bunu engellememız mumkunmu AYRICA panel için tşk guzel olmus

KArdes Yönetici Paneline Tıklıorum Bişiler Yazıor Acılmıor Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 4
dior

KArdes Yönetici Paneline Tıklıorum Bişiler Yazıor Acılmıor Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 4
dior

AppServ'ın 2.4.5 Sürümünü Kullanırsan Hatasız Çalışmakta Arkadasım , Konuyu Dikkatli Okursan Belirttim Zaten 2.4.5 Sürümünü Kullanınız Diye.

appserv-win32-2.4.5 yüklüyorum ama genede açılmıyor eski appserverin ustüne kurdum çünkü eskisini kaldıramadım ?

Panelin Çok Güzel.. Paneline Hiç Bir Laf Söylemedim Dikkatli Okursanız.. Ben Değiştiremiyoruz Demiyorum Demek İstediğim Sadece 1'den Fazla Yere B4Tu PaneL Yazmışsın Onları Biraz Azaltsan Diyorum.. Yanlış Anlayanlar Var Beni Ben Batu'ya Kesinlikle Bir Şey Demiyorum Yaptığını Paneller Çok Güzel Sadece Bi Tavsiyede Bulundum O Kadar O An İçin Sinirlendim Paneli Kullanıcaktım Yazıları Görünce Vazgeçtim O An Yazdım Mesajı Görgüsüz Vs. Dediğim İçin Kusura Bakma Ama Sende Abartıyorsun.. Her Yerede B4Tu Panel Olmaz ki.. Ben Daha İyisini Yaparım Panel Kötü Diye Bir Şey Demedim "BrCt", "ThirtySeven", "uurab1".. ve Diğerleri..
Mesajı Doğru Dürüst Okuyun... !!

Panelin Çok Güzel.. Paneline Hiç Bir Laf Söylemedim Dikkatli Okursanız.. Ben Değiştiremiyoruz Demiyorum Demek İstediğim Sadece 1'den Fazla Yere B4Tu PaneL Yazmışsın Onları Biraz Azaltsan Diyorum.. Yanlış Anlayanlar Var Beni Ben Batu'ya Kesinlikle Bir Şey Demiyorum Yaptığını Paneller Çok Güzel Sadece Bi Tavsiyede Bulundum O Kadar O An İçin Sinirlendim Paneli Kullanıcaktım Yazıları Görünce Vazgeçtim O An Yazdım Mesajı Görgüsüz Vs. Dediğim İçin Kusura Bakma Ama Sende Abartıyorsun.. Her Yerede B4Tu Panel Olmaz ki.. Ben Daha İyisini Yaparım Panel Kötü Diye Bir Şey Demedim "BrCt", "ThirtySeven", "uurab1".. ve Diğerleri..
Mesajı Doğru Dürüst Okuyun... !!

Arkadasım Her Yer Dediğin 2 Yerde Yazıyor Zaten 1'i Değiştirebiliyor , Buyur Bak Resimli Örnek Vereyim Birde.

http://i1007.hizliresim.com/2021/7/16/5033.jpg

Her Yer Dediğin 2 Yer Arkadasım Üstteki Logo'yu Değiştirirsen Sadece 1 Yazı Kalır Dediğim Gibi Bırak Onuda Yazmak Hakkım olsun (:

Tamam :) Designed By B4Tu Sadece Kullanırdım :D Ama Gerçekten Eline Sağlık Güzel Panel..

Psd Dosyasını Açamadım Programı Kuruyorum Hata Veriyor..
Sayfanın Üst Tarafındaki Hoşgeldiniz'in Altındaki "B4Tu PaneL V8" Bu Yazıyı Kaldırıpda Sadece Hoş Geldiniz Yazan Psd Dosyasını Gönderebilecek Varmı ?

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\admin.php:1) in C:\AppServ\www\batu.php on line 5

ADMIN GIRISINDE BOYLE HATA ALIYORUM .SORUN NEREDEDIR SIZCE

Ne yapmam lazım biraz bilgi verebilrmsnz

kardesss qa kodaları lazım sana batuCum PayLasırSan sana zahmet olcak :) Banada lazımda Login server acıkmı degilmi onu falan göremiyorlarmısda Simdiden sagol
++++

//edit

KArdes Sen AppServerin 2..4.5 V kuLlan Linkleri war 1 sayfada ondanda werio o hatayi

Geri
Üst Alt