[Paylaşım](BEKLENEN SURUM)GAMEGUARD ANTICHEAT V1.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eston
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım](BEKLENEN SURUM)GAMEGUARD ANTICHEAT V1.0

DOstum br problem var orgınal ıstıyor :) hayır paylasım yapıcaksan bunlarıda belırtırsen cok fazla memnun olurum teskkre deırm eyer yardımıcı olurum dıyorsan mınnettar kalırım grand_hayabusa@

Tamadır O Sorunuda Çözdüm Allah Razı Olsun PAylaşım İçin TEşşekürler

kardesm allah rızası ıcın ulasırmısn lütfen grand_hayabusa@hot

off herşeyi sorun be kardeşim :S

hocam öncelikle eline sağlık harika çalışıyor fakat bi sorum olucak np sembol nasıl güncelliyoruz her yolu denedim bi türlü olmadı ve db nin procedüründen otomatikleştirirseniz oyunda oto günceller demişsin onu nasıl yapıcaz :)

dostum exe deki truva atı sorun yaratıor :( o virüsüde silersen çok seviirim mcafeyi fll kapadım qene aynı şekilde oyunun leadin datasına qelince xeyi silip atıoR

Bide Buyuk bir sorun vaR 10060 verior EbenzeR portu Gerekli :S

Bide Buyuk bir sorun vaR 10060 verior EbenzeR portu Gerekli :S dha dorusu kaçla kaç arasını açıcam 8000 le 19000 arasını yönlendirdim sunucuya bunların arasındada demi o port ?

Lisanslı versiyon piyasaya sunulduğu için bugünden itibaren , v1.0 yani ücretsiz sürüm lisansı dolmuştur arkadaşlar yeni versiyonu satın almak isteyen arkadaşlar bana msn adresimden ulaşabilir [email protected]...

Çok Tşk.Ler

Gameguard güzel bir güvenlik sistemi . fakat Launcher'deki id pw vb sorgulama'ları kaldırabilirseniz daha güzel olur . Bunu kendim için değil gameguard güvenlik sistemi ile oyuna girmeye çalışan çoğu kişi giremiyor . Yinede Teşekkürler

Geri
Üst Alt