[Paylaşım] ByZ AntiCheat Ultimade (Pwkoxp bitti)

Cevap: [Paylaşım] ByZ AntiCheat Ultimade (Pwkoxp bitti)

Bir Öncekine Final Demiştim Ama Dayanamadım Ve Size Yeni Anti-Cheatimi Sunuyorum...

Özellikleri :

* Myko Hack Fixtir.
* Bütün Pwkoxp Çeşitleri Engellidir.
* Ko Adına Bağlı Olarak Açılan Programlar Fix.
* Tbl kontrolü.
* KO Expolit Fix.
* Stack Overflow Fix.(KO Server Killer 1,2,3,3.1 ve Kill-Switch)* Merchant Bug Fix.
* GM Olmadan Dışardan Notice ve Komut Yollama Fix.(KO Server Killer 3.1)
* Ebenezer Fix Gerektirmez, Tek Başına Çalıştırabilirsiniz.
* /Trade Komutu Ebenezerden Kapalı
* Üstten Notice (Komut : /noticeall Mesaj)
* Ebenezer Çeşitleri 80-83-70-47 Dir.
* Nod32 4.0 Virüs Bulamamıştır.(packlendiği için bazı programlar virüs diyor)

ÖNEMLİ : Pazar Kurulup İtem Çekilince Ebenezer Kapanıyormuş. Akuma Yeni Ebenezer Çıkarttığında Bu Sorun Çözülecektir. Ama Şimdilik Bu Patchi Userlere Dağıtırsanız Merchant Kuramayacaklar.
Patch : Web Hosting - Dedicated Server

NOT 1 : Verdiğim evtlerle dbniz uyuşmaya bilir bu nedenle evtlerinizin yedeğini alın.
NOT 2 : OBDC'den KO_GAME VE KO_MAIN adında 2 veri kaynağı açın.
NOT 3 : ANTİ-CHEAT'in özellikleri exe kırılana kadar geçerlidir.
NOT 4 : Ebenezer Akuma(Ayhan Abi) ye aittir.
NOT 5 : ANTİ-CHEAT DENENMİŞTİR. 10061 SORUNU İÇİN MSN EKLEMEYİN.
NOT 6 : ANTİ-CHEAT'İ KURUVERİRMİSİN DİYE MSN EKLEMEYİN.Yardım etmiycem.

Anti-Cheat Link : Web Hosting - Dedicated Server

Arkadaşlar Merchant Kurunca Kapanma Sorunu Olmayan Anti-Cheate Uyumlu Akuma v1 Ebenezerler ( Saldırılara Karşı Daha Dayanıksızdır.) LİNK : Web Hosting - Dedicated Server

Exe'de Sorun var bakarmısın Anti Cheat güzeLde exe'de Sorun var Kardesım version hatası veriyor serverı tıkLadıgımda :)

Exe'de Sorun var bakarmısın Anti Cheat güzeLde exe'de Sorun var Kardesım version hatası veriyor serverı tıkLadıgımda :)

farklı ebenezer kullanma . vermez hata felan . şuanda kullanılan server var ve sorunsuz gidiyor.

la akumanınkinin kopy+paste yapılmış hali

Teşekkürler Deeneylim :)

Hack shelden sorun var anti-cheatın içindeki patch de login ekranı gelmeden hack-sheldden hata alıorum ben diil dier tüm kullanıcılar alıo exe ve hack sheledi değiştirince login oluorum ama server ın üstünü tıklayınca -1 hatası verio hala yapamadım ya!!! Byz bi yardımcı olurmusun hep aynı seyleri söylüyorsun1!! en kullanıslı anti senin ki su an bunu kullanmak istiorum malum hatalar ve kullandırmıyor:))

Ya serverİme kurdum usher gİrİo chari acİo tam enetere basio gİrcek dc

valla byz toplasan sunları bi dagınık dagınık vermissin bide 10061 sorunu var

+++++++++++++++++++++

Guncel upupupuppu

Ya serverİme kurdum usher gİrİo chari acİo tam enetere basio gİrcek dc

Bu Problem galiba sadece sende var buda senın Databasende problem oldugunu gosterir.Tahminen :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Arkadaşım var ben yalan mı söylicem Akuma'nın Ebenezerini Kullanıyoruz fkt senın anti cheatı oto patch ile çekiyorum sonra senin exe ile girmeye çalışdığımda ise server 10061 fkt exe'yi değiştiriyorum öyle giriyorum Oyuna alıyor ^^ Yani normalde exe değiştirince server'a almaması gerek neden bilmiorum alıyor !

Arkadaşım var ben yalan mı söylicem Akuma'nın Ebenezerini Kullanıyoruz fkt senın anti cheatı oto patch ile çekiyorum sonra senin exe ile girmeye çalışdığımda ise server 10061 fkt exe'yi değiştiriyorum öyle giriyorum Oyuna alıyor ^^ Yani normalde exe değiştirince server'a almaması gerek neden bilmiorum alıyor !

normalde almaz versiyonu bilip editlediğin için alıyor :D

Hayır arkadaşım bana tadmin olacağım cevaplar versen ben hiç birşey yapmadm sen kendi anlamak istediğin yoldan gidiyorsun :S

Hayır arkadaşım bana tadmin olacağım cevaplar versen ben hiç birşey yapmadm sen kendi anlamak istediğin yoldan gidiyorsun :S

ya bnm buraya koyduğum akumanın ebenezerimi yoksa kendinmi akumanın konusundan indirdin. bnm buraya koyduğumu kullanıyorsan sorunsuz oyuna alır.
eğer akumanın konusundan ebenezer indirip bnm exemi kullanmaya çalışıyorsan almaması normaldir. Sonra akumanın konusundan indirdiğin ebenezerle başka bir exe deniyorsanda alması normaldir.

Geri
Üst Alt