[Paylaşım] Colony Zone ve Moradondan Luferson Castle'a teleport fixlendi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

osmanx

Emektar Üye
Emektar
Eyl
372
26
Selam,
Bildiğiniz gibi buralardan lufersona teleport sırasında dağın tepesinde spawn oluyordu karuslar bunuda fixledim, denemek isteyenler SOPVP - Website adresinde deneyebilirler.
İndirmek için tıklayın
İyi oyunlar

Cevap: [Paylaşım] Colony Zone ve Moradondan Luferson Castle'a teleport fixlendi.

tşkrler şu savaşada baksaydın :D

Cevap: [Paylaşım] Colony Zone ve Moradondan Luferson Castle'a teleport fixlendi.

102 den yada +open2 den savaşı bitirince userlar emc ve lufere ışınlanırken

genelde çok alakasız yerlere doğuyor onları da paylaşırsan sevinirim

o mapları baya bi kurcaladım ama beceremedim. Sağol paylaşım için. Bir kaç yer daha var onlarada bakabilir misin ?
Moradon - Luferson Lunar Valley
Moradon - CZ (elmorad)

o mapları baya bi kurcaladım ama beceremedim. Sağol paylaşım için. Bir kaç yer daha var onlarada bakabilir misin ?
Moradon - Luferson Lunar Valley
Moradon - CZ (elmorad)

Moradon lunar valley bozuk evet haklısın ama moradon cz elmorad düzgün bende :) eğer dediğin czye elmoraddan gitme sorunu 190 952de doğma ise bi aşağıdaki konuda verdim onu

Moradon lunar valley bozuk evet haklısın ama moradon cz elmorad düzgün bende :) eğer dediğin czye elmoraddan gitme sorunu 190 952de doğma ise bi aşağıdaki konuda verdim onu
Moradon'dan arka tarafa ışınlıyor. Uskoya göre Apos Of Piercing Cold'ların bulunduğu bölge baron falanda vardı galiba yani town'a değil :)

PayLaşımın İçin TeşekkürLer Osmanx Kardeşim GüzeL PayLaşımLar Yapıyorsun Gerçekten.

Ya Ben BunLar Map a Attıktan Sonra oYuna ALmamaya BaşLadı :S Server e TıkLıyorum 10061 Veriyor :S

Oyuna almama yapması söz konusu değil :) ebenezerle oynaman lazım ve aiserver ile ebenezerin map dizinlerine attığına eminmisin?

Kardeşim Çok Özür DiLerim Senden YakLaşık yarım Saattir Uğraşıyorum Senin Ebenezerfix v1 AdLı Konundaki Ebenezerini İndirdim Sorun Bundan KaynakLanıyormuş. Eski EBenezer iLe Düzgün ÇaLıştı Ama O EBenezeri KuLLanamk İstiyorum Beni YönLendirir Misin.

şu savaş olayınıda çözdünmü süper birşey olur gerçekten

ya o karus ların lufer sorununu halletikden sonra 3 şey kalıyo
1.) maradon - lunar valley (her 2 ırk içinde galiba)
2.) emc - cz (humanlar başda saçma bi yere ışınlanıyor)
3.) savaşdan çıkınca charları ras gele emc nin içinde savuşruyuro kralllık oylamaları olan evin içine falan atıyo dahada gerisine hatta bunarıda halledersen gerçekden db ler yavaş yavaş uskoya kafa tutmaya başladılar :) uskonunda korkusu buydu zaten db lerin eşdeger olması

quzeLLL kardeıms

quzeLLL kardeımsssssssssssssssss

ssssssssss

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt