[Paylaşım]DB'ye Bifrost Key Ekleme

Konu Yazar

ηιgнтмαяє

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Haz
328
16
Bu kodu item_basic tablesinde en alttaki satıra tıklayıp yapıştırın.
Kod:
	389217000	22	Bifrost Key                                                                                         	Bifrost Giris Anahtari                                                                                                                                                                                  	0	0	38921700	38921700	0	0	97	0	15	0	0	0	0	0	1	1	17500	0	0	0	0	251	1	99	0	0	0	0	0	0	0	249	0
Bifrost npc si artık 15 abyss blessing değil sadece bifrost key istiyor,evt'leri öyle ayarladım,ben bu dropu bifrost gate ve monument ekleyince bifrost monument drobuna koycam bence sizde öyle yapın...
Bifrost'a gideceğiniz zaman npc ye tıkladığınızda mesaj yazıyo ya ben bf npcsiyim fln o msj şöyledir:
Kod:
Bifrost'a gitmek için "Bifrost Key" gerekli "Bifrost Key" i Bi-frost Monument ten düşürebilirsiniz!! Bifrosta partyniz varsa partyle beraber gidersiniz.hayalc
Evt ve patch :Buradan

Tarama Sonuçları : Buradan
Not: Denenmemiştir.
Dipnot: Hayalc'den alıntıdır.. Özür dilerim...

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım]DB'ye Bifrost Key Ekleme

Güzel Paylaşım Fakat Bu Bifrostu Şöle bi Şekilde Düşündüm Ben Csw Yada Ft Table Ve Procudusorlerinden Kopya Alıp Ebenezer ede Kafamıza Uygun Bir Komut Eklersek Aynı Csw Gibi Moumenti Kırılıp Giriş Saqlanabilir Yani Saatli Ve Moument Kırıp Girmek Olmassa Olmaz procudusorler Kodlanıyor Bu Bifrost u Bu Şekilde Yapmaya Urasmak Hicde zor Gelmiyor Benim Vaktim Olsa Yapıcam Buna Benzer Bişey Yapdım Fakat Moument Tas Kırılması Girişle Cakısmıyor :D Bi Öneri Belqi Urasanlar Olabilir ;)

Güzel Paylaşım Fakat Bu Bifrostu Şöle bi Şekilde Düşündüm Ben Csw Yada Ft Table Ve Procudusorlerinden Kopya Alıp Ebenezer ede Kafamıza Uygun Bir Komut Eklersek Aynı Csw Gibi Moumenti Kırılıp Giriş Saqlanabilir Yani Saatli Ve Moument Kırıp Girmek Olmassa Olmaz procudusorler Kodlanıyor Bu Bifrost u Bu Şekilde Yapmaya Urasmak Hicde zor Gelmiyor Benim Vaktim Olsa Yapıcam Buna Benzer Bişey Yapdım Fakat Moument Tas Kırılması Girişle Cakısmıyor :D Bi Öneri Belqi Urasanlar Olabilir ;)

aslında akıllıca ama anahtar daha akıllıca :D:D

Savaşta Keeper Victory Gate ilişkisini bulursan daha rahat yaparısn.

Savaşta Keeper Victory Gate ilişkisini bulursan daha rahat yaparısn.

O Hic Aklıma Gelmedi Evet Savası Kazandıqında Victory Gate den Isınlanıyorsun
Gerekli Table Ve Kodları Alınca Güzel Bi Yol Cıkar Üzerinde Calıscam Keeperi Monument Yapılır Cz e Victory Gate Bifrost a Yönlenir Kafama Yattı :D Şu C.genarator un İtem Dönme Ve İtem düşme Olasılıgını Halledeyim Calıscam Bunun Üzerinde

O Hic Aklıma Gelmedi Evet Savası Kazandıqında Victory Gate den Isınlanıyorsun
Gerekli Table Ve Kodları Alınca Güzel Bi Yol Cıkar Üzerinde Calıscam Keeperi Monument Yapılır Cz e Victory Gate Bifrost a Yönlenir Kafama Yattı :D Şu C.genarator un İtem Dönme Ve İtem düşme Olasılıgını Halledeyim Calıscam Bunun Üzerinde
Bekliyoruz. Bende çalışmaya çalışcam hö

Bu kodu item_basic tablesinde en alttaki satıra tıklayıp yapıştırın.
Kod:
	389217000	22	Bifrost Key                                                                                         	Bifrost Giris Anahtari                                                                                                                                                                                  	0	0	38921700	38921700	0	0	97	0	15	0	0	0	0	0	1	1	17500	0	0	0	0	251	1	99	0	0	0	0	0	0	0	249	0
Bifrost npc si artık 15 abyss blessing değil sadece bifrost key istiyor,evt'leri öyle ayarladım,ben bu dropu bifrost gate ve monument ekleyince bifrost monument drobuna koycam bence sizde öyle yapın...
Bifrost'a gideceğiniz zaman npc ye tıkladığınızda mesaj yazıyo ya ben bf npcsiyim fln o msj şöyledir:
Kod:
Bifrost'a gitmek için "Bifrost Key" gerekli "Bifrost Key" i Bi-frost Monument ten düşürebilirsiniz!! Bifrosta partyniz varsa partyle beraber gidersiniz.
Evt ve patch :Buradan

Tarama Sonuçları : Buradan
Not: Denenmemiştir.

eliteko için ben yaptım bunları!! keşke alıntı fln yazsaydın!!:mad: + bu bifrost giriş .evt ile alakalı!! :rolleyes:

bifrost key i sen yapmadın sen sadece quest_talk_us tbl sinde yaptın bende editledim sadece onu da yazmayı unuttum hatta event no bile 52000 herneyse + evt ve quest_talk_us tbl si uplandı.

bifrost key i sen yapmadın sen sadece quest_talk_us tbl sinde yaptın bende editledim sadece onu da yazmayı unuttum hatta event no bile 52000 herneyse + evt ve quest_talk_us tbl si uplandı.

bifrost keyide ben yaptım!! EliteKO Yeni Patchler!! Bifrost Giriş ve Gem Kırdırma Patchleri >>> - Forum TR burdan bakabilirsin patch i indir!!! tbl editörden arattır!! bifrsot key die görürsün!! item kodlarını karşılaştır!!

Saol güsel paylaşım!!

hyr ben elite ko patch kullanmadım kendi datamda buldum quest talk us tbl e bakıordum event 52000 ????? hayalc diye bi bf giriş npc buldum arattırdım tbleditor den item_org_us tbl sinden ve bf key çıktı ben eliteko data kullanmıyorum nasıl oldu o zaman?

abiler kardeşlerim babalar nolur usko moradonu 1299 versıyona koyalım millet piremium manya oldu ve banlanan banlanana ayıp ya bu usko bitti artık bizleri kaybetti allah aşkına 1299 versıona nasıl yeni moradon eklenir biri paylaşsın ben serverı kurmaya hazırım hemde 7/24 beleş olacak delıkanlı bi yazılım uzmanı şu yenı maradon olayını 1299 a gore editleye bilirmi aslında kolay ama yazılımcı deilim buradan bir iki tuyo verem ilgilenen arkadaşa exe xtrap ve map olayını bi çözssun oyuna yenı maradon eklenir nolur şu yenı moradonu 1299 a koyalım ve peçleri buradan ko cuceden verelim ve bir ilk olsun biliyorum bu forumda super moderotorler var onlara desteklerimiz sonsuz butun repler onlara

NOT: ARKLAR MONUMENTLERE [389217000] İTEMİNİN DOROBUNU KOYUP %100 YAPIN!! demişsiniz. item_org_us.tbl de sorun yok tamamda 201.evt dosyasındaki item kodu 389218000 :D alttada kırmızı kalınla gösterdim bi kontrol ederseniz iyi olur. saygılarımla Alcazer

EVENT 22001
E SELECT_MSG 16084 52000 20018 22010 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1 -1;³ª°¥·¡ ¸»·¡?
END

EVENT 22010
E RUN_EVENT 22020
E RUN_EVENT 22030
END

EVENT 22020
A CHECK_NATION 2 ;
E ROB_ITEM 389218000 1
E ZONE_CHANGE_PARTY 31 245 935
END

EVENT 22030
A CHECK_NATION 1 ;
E ROB_ITEM 389218000 1
E ZONE_CHANGE_PARTY 31 75 731
END

Kardeşim belki o başka koddur dicem cz de başka item alan bi npc yok o zaman yazarken elim falan kaymıştır sen düzeltiver ben düzeltip uplıcam

Geri
Üst Alt