[PAYLAŞIM] Diğer NPC Ekleyicileri unutun ! Valentine USKO Spid Seçici&NPC Ekleyici !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

BILAL

<b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt
Mar
845
21
Programın kullanılışı ;

DB Adını yazarak Bağlan deyin. Bağlanıldı yazısı geldikten sonra ;
Valentine ( Table Veri Girişi ) Seçeneğine Tıklayın,
İlk Tabloyu Ekle deyin, Eklendikten Sonra Tabloya Verileri girin.

Program Hazır..

SPID BUL Bölümü ;

Usko NPC Adını ve SPID Sini aratmanıza yarar. Örneğin Karus Bulletine yazın.. Sonuç olarak çıkan karus bulletine boarda tıklayarak DB Nize ekleme bölümüne gönderin.

SSID Kontrol Bölümü ;

Buradan yazacağınız ssid de kendi db nizde npc varmı öğrenmek için herhangi bir ssid yazın. Örn : 1415, eğer sonuç olarak bir npc çıkarsa başka ssid deneyin. Eğer Sonuç Boş çıkarsa (+) Seçeneğine tıklayarak SSID Bölümüne gönderin..

En Son NPC ADI , SPID , SSID Bölümleri dolduktan sonra ayarlayacağınız bölümler ;

Irk Seçin,
NPC nin olacağı Zone Kodunu girin,
X Kordinatını ve Z Kordinatını girin,
Görev NPC si yapıcaklar için TrapNum bölümü koyduk. NPC Leri bytype 28 yani.. Oradan değiştirebilirsiniz. ( Sade NPC Koymak isteyenler bu bölüme 0 girsinler )

Gelişmiş bölümündede Aynı şekilde; Inn Hostess, Sundries, Potion NPC Ekleme seçenekleri vardır.

SS ler ;

1.gif

2.gif

3.gif

5.gif

Download ; http://www.knightonlinepvp.com/ValentineNPC.rar

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] Diğer NPC Ekleyicileri unutun ! Valentine USKO Spid Seçici&NPC Ekle

Teşekkürler Paylaşım için bilal :)

Cevap: [PAYLAŞIM] Diğer NPC Ekleyicileri unutun ! Valentine USKO Spid Seçici&NPC Ekle

Ben kullanışlı bulmadım.

Teşekkurler paylaşım için.

Elle eklemek cok daha kolay,

Beğenmedım acıkcası.

Teşekkurler paylaşım için.

Usko npc_us u açıcaksın spid sini bulucaksın tam ismini alcaksın sonra querysini yapıcaksın 4 sütuna x 4 sütuna z kordinatı yazıcaksın zonesini giriceksin

oda bi görüş..

Eline Saglik Bilal ;)
Fakat bilirsin :D Ben Program Kullanmayi sevmiyorum :p
Evt Editor Daha Nasil Kullanilir bilmiyorum desem yeridir :haha:
Manuel Agalardanim (xD)

Bu zamana kdr sureklı elle ekledıgımız ıcın prg olrk gorunce karısık gelıo,alısmısız o tbl den o koda sonra q.a ya spıd bul kordınat bul fılan .Bu ıslerle ılgılenmıorum deneme fırsatım olmıcak ama resımlerde gordugum kadarı ıle npc olayını cok kolaylastıran 1 proga benzıoyenı baslıyanlar veya bılmeyenler ıcın yararlı olacagını dusunuorum,en azından usko npc_us bılgılerını kullanması guzel ama dedıgım gıbı elle alıstıgımız ıcın cazıp gelmıo ,

npc_us Açamaya gerek yokki zaten K_NPC de sPid lerini veriyor :D:D

K_NPCPOS bundan daha kolay :P

teşekkürler.Manuel bilmeyenlere Auto ;);)

npc_us Açamaya gerek yokki zaten K_NPC de sPid lerini veriyor :D:D

K_NPCPOS bundan daha kolay :P

Senin K_NPC' n de bütün usko npcleri var galiba ?..

Yorumlar için teşekkürler.

teşekkürler aslında bunların resimli versıyonunu yapmak lasım

Eline Sağlık Bilal..

teşekkürler aslında bunların resimli versıyonunu yapmak lasım

Resimli Olsa Ne Farkı Oluyor Anlamadım :^^: Böyle Kullanamıyormuyuz.. :^^:

Son düzenleme:

sağolç.........

Sağol Usta ;)

usko spid founder ?

şimdi bir yanılgı var ingilizcede founder kurucu demek (bulan anlamında)

found - find in 2. halidir :) o yüzden yanlış bir title olmuş :)

usko spid founder ?

şimdi bir yanılgı var ingilizcede founder kurucu demek (bulan anlamında)

found - find in 2. halidir :) o yüzden yanlış bir title olmuş :)

İngilizce dersi için ağzına sağlık:DFinder yazsaydın daha iyi olurdu founder yerine:-:

Geri
Üst Alt