[PAYLAŞIM] Drop Vermeyen Yaratıklar,Başka Yaratıkların Drobunu Veren Yaratıklar.

Konu Yazar

Shady_Wen0M

Member
Ağu
647
7
Merhaba Arkadaşlar Hangi Db indirip Baktıysam Hemen Hemen Hepsinde var Bu Sorunlar Bu Sorunda Şu Nedenden Kaynaklanıyor Databaseye Eklenen Yeni Yaratıklar.Yeni Yaratıkların Çoğunda Bu Sorun Vardır.Şimdi Mevcut Yaratıkların Droplarını Düzeltmek ve Bundan Sonra Ekleyeceğimiz Yaratıklardada Aynı Hataya Düşmemek İçin Küçük Bir Paylaşımda Bulunacağım.

İlk Önce
Kod:
UPDATE K_MONSTER SET sItem = sSid WHERE sSid <> sItem

Bu Kodu Q.A ya Yazıp f5 Yapınız, Önünüze Gelen Yaratıkların Tümü Drop Vermemektedir Yada Başka Yaratıkların Drobunu Vermektedir.

Kolay Gelsin.

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] Drop Vermeyen Yaratıklar,Başka Yaratıkların Drobunu Veren Yaratıkla

bu kodu ben tasarladım verilmiş verilmemiş umrumda olur mu sence ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [PAYLAŞIM] Drop Vermeyen Yaratıklar,Başka Yaratıkların Drobunu Veren Yaratıkla

Selamlar,

Kodu Kontrol Etmedim ama Uygulamak İsteyenler İçin Basitçe Şunu Verebilirim..

Kod:
UPDATE K_MONSTER SET sItem = sSid WHERE sSid <> sItem

Direk Düzenleme...

İlgin İçin Teşekkürler.Ufak Bir Detay Kolay Basit Yoldan Düzenleme. Konuyu Güncelliyorum Hemen :)

Teşekkürler.:)

bu konuya bir yorum daha yazmıstım. neden siliyorsunuz? küfür içermediği halde?

Benim KOnularıma Senin Yorum ATmanı İstemiyorum.

vay vay vay şadii ye bak sen kod da yazarmış kengiş:D
manyağa sardın : )
furkan subquery yazdığın ve paylaştığın günleri de dört gözle bekliyorum keng

saolasın tmmda bunu arıyordum:d

vay vay vay şadii ye bak sen kod da yazarmış kengiş:D
manyağa sardın : )
furkan subquery yazdığın ve paylaştığın günleri de dört gözle bekliyorum keng

savul kenk böyle ufak tefek kodlarla yeni başlayan arkadaşlara yardımcı oluoz işte beni bilirsin çok ayrdım severim manyağa sardım :D (:

paylasım için saol

savul kenk böyle ufak tefek kodlarla yeni başlayan arkadaşlara yardımcı oluoz işte beni bilirsin çok ayrdım severim manyağa sardım :D (:
keng verdiğin kod böylede olmamı?

Kod:
UPDATE K_MONSTER SET sItem = sSid WHERE sSid != sItem

<> yerine != kullanmak daha afilli gözüküyor.

aynı kapıya çıkıyor kanımca kenk (:

WHERE sSid <> sItem

buna ne gerek var? :D

Geri
Üst Alt