[Paylaşım] Ebenezer kapatınca AIServer donuyor mu? çözüm burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

osmanx

Emektar Üye
Emektar
Eyl
372
26
Selam,
Ebenezer kapanınca AIServeriniz hata mı veriyor? Çözümü oldukça basit öncelikle DBnizin bir yedeğini alıyorsunuz.
Sonra yeni bir DB oluşturup buraya restore ediyorsunuz. Mevcut DBnizdeki K_NPCPOS ve ZONE_INFO tablolarının adlarını değişin ve örneğin K_NPCPOSESKI ZONE_INFOESKI yapın.
Ardından yedeğinizden oluşturduğunuz DBdeki K_NPCPOS ve ZONE_INFO tablolarını mevcut dbnize Import ediyorsunuz işlem bu kadar artık ebenezer kapanınca aiserver donmuyor ve delete user list mesajını veriyor.
İyi günler

Cevap: [Paylaşım] Ebenezer kapatınca AIServer donuyor mu? çözüm burada

saol osman abi

bu import işlemi tablodaki varsayılan değerleri kaldırır. Doğal olarak bu iki tabloda varsayılan değere ihtiyacımız yok ama bunun dışında bir etkide bulunuyor mu bu işlem?

bu import işlemi tablodaki varsayılan değerleri kaldırır. Doğal olarak bu iki tabloda varsayılan değere ihtiyacımız yok ama bunun dışında bir etkide bulunuyor mu bu işlem?

Import sırasında SQL sürümünüz hangisi bilemiyorum değerlerin ekleniş biçimlerindeki tab karakterleri vs gibi şeyleri siliyor normalde benim aiserverim 6892 mob yüklüyordu sadece import ile mevcut tabloyu aktardım ve artık 6758 mob yüklüyor ve ebenezeri kapatınca delete user list yapıyor, ayrıca bütün değerleri düzenli olarak ekliyor yani sizin zone_info ve k_npcposdaki zonelarınız karma karışıksa onuda düzgün olarak sıralı şekilde dbye import ediyor.

sagol akrdes ama görev yöneticsinden sonlandır donmaz :D

delete user list yapması onemli ama :D neyse sagolsın osman abi :P

teşekkürler

ebenezer çok geç sayıyor bunada çare oluyormu bu :)

teşekkürler

guzel paylasım aklıma hıc gelmemıstı

çok bilmiş topaç..

Import sırasında SQL sürümünüz hangisi bilemiyorum değerlerin ekleniş biçimlerindeki tab karakterleri vs gibi şeyleri siliyor normalde benim aiserverim 6892 mob yüklüyordu sadece import ile mevcut tabloyu aktardım ve artık 6758 mob yüklüyor ve ebenezeri kapatınca delete user list yapıyor, ayrıca bütün değerleri düzenli olarak ekliyor yani sizin zone_info ve k_npcposdaki zonelarınız karma karışıksa onuda düzgün olarak sıralı şekilde dbye import ediyor.

Primary key eklemekten bir farkı varm buda değer yinelemeyle ilgili değilmi :)

Geri
Üst Alt