[Paylaşım] Ebenezer portunu değiştirmek.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Ebenezer portunu değiştirmek.

Cok İlginc.Bundan Birkac Ay Öncesine Kadar Hiçbirşey Olmuyor Hiçbir Server'a.Sonra X-Skip Muhabbeti Cıkıyor.Tabiki (15xxx ) acıgı bulunuyor.Firewall larla Engellemeye CAlısıyorlar.Bu Sefer Engelleyen Firewall a Karsı Bi Program Daha Cıkıyor Piyasaya Firewall ı Deliyor Geciyor.En Sonunda Port Bulucu Cıkıyor Hiçbirşey Yapılamıyor.Yakında X-Skip Kırıcı Cıkar Onun İçinde Bi Program Satarlar Gercekten Ard arda Bu kadar Tesadüf e Pes...

dediklerinizi yaptım portu değiştim ama oyna giremiyor dışarıdakiler

Konuyu Kötülemek Amacıyla Söylemiyorum Ama Port Değiştirdiğiniz Zaman Serverda 1 Kişi Olsa Bile Lag Oluyor Kendi Serverimde Denedim Böyle Oldu Eski Haline Çevirdim Düzeldi.. Ama Yaptıktan Sonra Saldırı 0 Dı Tabi Eski Haline Dönünce Başladılar Yine :/

gerçektende cok teşekür ederim yaptim denedim oldu auto patch sistemine geçtim ebenezer ve exeyi editledim oldu millet girebiliyo umarım bu yontem biraz daa olsa rahatlamamıza yarar

Son düzenleme:

Coğunuzun da bildiği gibi piyasada dolasan bir cok server kapatma programi herkezın elinde geziyor forumlarda bulunAn AÇIĞI bol olan EBENEZER in portundan saldiranlar direk serverinizi çökertebiliyor Tabi onu engelleseniz bile adamlar ai server aujart a saldıryor bu sefer server yine kapanıyor gelelim sadece Ben kendim editlediğim server fileslerim EBENEZER+aiserver+aujart+login server hepsinin açıklari kapanmis olmakla beraber özel yapilmis SQL koruma programi ile sizlere serveriniz için genis kapsamli güvenli bir server dosyaları sunuyorum her turlu test edebilirsiniz Bütün dosyalar denenmis garantilidir.. *****killer ***swich sprunt flood korumali bu dosyalara saldırmak serverı kapamak tamamen önlenmisdir Bana Ulasmak İçin [email protected] görusebiliriz...

Kardeş Eline Sağlık Anlatmışsında ... Bu DetayLa Yapılacağını Sanmıyoum Pek Çok arkadaş Yapamamıştır sanırsam Güzel Bi Anlatım yapsan cok gzl Olur :S

Eline Sağlık Ama Ben Dediklerinin Aynısını Yaptım Oyunu Actım Clan Kurmya Gidiyorum Tam Clanın Ismını Yazıp OK'a Basıyorum Serverda ki herkes DC Yiyiyor Ve Vps Kitleniyor Acaba Nasıl Bi Cozum Bulabilirim Aujard'a Mı Yanlıs Porty Gırıyorum Nedir :S ?

ebenezerin portunu editlersen knightonline.exe nin de portunu editlemen gerekir..

editlemessen adam servere tıklayınca ya dc verir yada failed verir...

ebenezerin portunu editlersen knightonline.exe nin de portunu editlemen gerekir..

editlemessen adam servere tıklayınca ya dc verir yada failed verir...

Evet Onun Icınde Oto Patch Yapıcaksın mesala 1299 Sa Versiyonu
Exe nin 1300 Yap ve Ebenezeride Editle 1300 Olarak Yap Onlar Şurada Paylaşıldı Alttakı Konuya bak .
http://www.ko-cuce.com/genel/37683-...eme-ayrintili-anlatim-ilk-defa-ko-cucede.html
Oto Patch Ile Yuklesınler Ve NO DC :)
http://www.ko-cuce.com/genel/16035-dev-paylasim-auto-patch-launcher-sistemi-resimli-anlatim.html Buda OTO PATCH
Tamer KatıLıyorum sana.
Bunu yaparsan sorunun duzeLır..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hersey Tam Oto Patch Var Version'uda Degıstırdım Adamlar Oyuna Giriyor Ama Biri Clan Kurunca Server DC Veriyor Ve Vps Kıtlenıo Daha Dogru AİServer CPU'yu %99 Yiyor. Neden Boyle Oluyor Bilmiyorum Aujard 'un Biling Portunu 15001 Yapıyorum Clan Kurmaya Gıdıyorum Yazıom Bu Seferde Birsey Gelmıo Server Kapanmıo Ama Aujard Gonderme Hatası Verıyor Kendi Editlediğim Port Yapınca'da Clan Actıgım Zaman Hemen DC Verıoyor Server.

Güzel fakat bunun bizlere kazandıracağı birşey olmaz :).Teşekkürler yine de ;)

s.a BEYLER BENİM CİDDİ BİR SORUNUM VAR HERŞEYİ AYARLADIM FİLES LERİ SIRASIYLA AÇIYORUM LOGİN SERVER Aİ SERVER EBENEZERDE TAKILIYOR UDP SOCKET CREATE FAİL HATASI VERİYOR LÜTFEN ACİL CVP BEKLIYORUM

Selam,
Bir çok kişinin merak ettiği birşey şimdilik sadece Ebenezer'in portlarının nasıl değiştiğini teorik olarak anlatacağım. SS alamadım çok yoğunum gelen sorular üzerine anlatıyorum.
Ebenezer bildiğiniz gibi 15001 portunu açar ve listen eder,yani gelen paketleri dinler diyebiliriz.
15001'in HEX karşılığı = 3A99 değeridir. Ancak ebenezerde biraz işler değişik.
Aslında ebenezer'in kodlarında ayarlanan değerin 1 fazlasını açar bu değer 15000 dir aslında.
15000'in HEX karşılığı = 3A98 değeridir.Buraya kadar anladığınızı umuyorum.
Şimdi işin diğer tarafına geçelim. Bu tür değerler programlarda reverse olarak işlenir HEXADECIMAL değer olarak yani 3A99 arayıpda bulursanız aslında yanlış yaparsınız, reverse değerlerde 1. kolon ve 2.kolon yani ikili kısımlar yer değişir.
993A olarak aratmalısınız ama bu değer aslında ebenezerde yok...Şimdi gelelim neleri değişeceğinize;
Diyelim ki ebenezer portunuzu 18563 yapıcaksınız.Öncelikle bu değerin HEX yani HEXADECIMAL karşılığını bulacağız, sayısal bölümleri okuyanlarınıza aslında çok yakın bir terim HEXADECIMAL 16lık sayı sistemi demektir yani burada 10luk sayı sistemimizin tabanını 16lık sisteme değişiyoruz...4883 çıkan sonuç ama daha işimiz bitmedi birde bunun bir eksik değeri yani 18562 ve bunun hex değerini bulacağız oda 4882 şimdi gelelim HEX editör yardımıyla port değişimine.
983A0000 bunu 82480000 ile değişiyoruz. Neden? Çünkü 3A98'in reverse hali 983A idi sonuna 2 adet null byte ekliyoruz bunun sebebide hafızada bu şekilde kayıtlı olmalarıdır.

Ebenezerde port değiştirme işlemimiz bitti. Açarsanız ve listen edilen porta bakarsanız 18563 olarak görürsünüz.
Daha işimiz bitmedi bunu birde KnightOnline.exe üzerinde uygulayacağız. KnightOnline.exe üzerinde sadece 993A0000 bunu 83480000 ile değişiyoruz.

Ve kaydediyoruz.
Port değiştirme işleminiz bitti.Version değişerek ve paketleme yaparak serverınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.
İyi oyunlar.
DN: Aslında paylaşmayı düşünmüyordum fakat çok kişiden gelen sorular ve istekler vardı , öncelikle laststand ve omear arkadaşlarımızla paylaştım ama gördüm ki bunu öğrenmek isteyen çok arkadaşımız var o yüzden paylaştım.

arkadasıma katılıyorum bende hex programını paylaşıyorum hepinize kolay gelsin simdiden saldırılara son demeye çalışıyoruz

hex indir - Upload.gen.tr

Geri
Üst Alt