[PAYLAŞIM]Ebenezerlerden Version bulmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shellx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM]Ebenezerlerden Version bulmak

teşşkurler guzel paylaşim

teşekkürler

keşke paylaşmasaydın bir nevi warez paylaşıma giriyor bu :S bileni bilmeyeni var bunu şimdi herkez öğrendi ben dahi.

keşke paylaşmasaydın bir nevi warez paylaşıma giriyor bu :S bileni bilmeyeni var bunu şimdi herkez öğrendi ben dahi.

erken paylaşmam daha iyi :P çünkü bazı zeka yoksunları yine yapamıyacak ama direk programını yapan olursa herkez yapar...programı çıkana kadar uğraşan bunu engeller...aslında engellemek için bir fikrim varda neyse...

bende diorum benim anti cheatı nasıl kırdılar paylaşıma bak yuh ya..

sen bunu paylaşmissin ama bazıları bunu iyi yonde kullanmaz versionunu öğrenip serverini çökertir zor serverde dupe yapmak gibi :)

bi de forumun örnek adamlarından olcaksın resmen serverde dupe acmayi paylaşmissin zor serverler yayacak sayende bilen bilsin gene ama herkesin bilmesi daha kötü :SS:

Son düzenleme:

sen bunu paylaşmissin ama bazıları bunu iyi yonde kullanmaz versionunu öğrenip serverini çökertir zor serverde dupe yapmak gibi :)

bi de forumun örnek adamlarından olcaksın resmen serverde dupe acmayi paylaşmissin zor serverler yayacak sayende bilen bilsin gene ama herkesin bilmesi daha kötü :SS:

2 kelime

So what?

Teşekkürler yavrucum hö

Bana görede yararlı bir paylaşım oldu.Kendim kolay pk server sahibiyim.Bunu yaparak çaktırmadan kimsenin haberi olmadan yapanlar büyük ihtimalle vardır.Böylesi daha iyi server sahipleri bir şekilde önlem alırlar.

Benimde aklımda bu durumu engelleyebilcek güzel bir fikir var ama neyse biraz zaman geçsin

Çok sağlamız diyen anti-cheatlara duyurulur ^^

Kardeş bi daha düşündümde bence konuyu kaldırsan iyi olur hemde cok cok cok iyi olur :( her serverda düpe - myko - mh olcak temiz oyun anlayısı kalmıycak homeko bile güme gitti denedimde :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kardeş bi daha düşündümde bence konuyu kaldırsan iyi olur hemde cok cok cok iyi olur :( her serverda düpe - myko - mh olcak temiz oyun anlayısı kalmıycak homeko bile güme gitti denedimde :(

sırf homoko gitsin diye bile kaldırmam :D

osmanx bir anti yapmış onu alın yada kendiniz yapın :a:bıtbıt

Paylaşımın için sağol

Paylaşım için teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

kardeşim adam akıllı yapın şu işinizi bu tür şeyleri paylaşmayın zor serverin nesli bitti demek bunu önüne gelen indirirse işimiz gerçekten zor

ne demek görevimiz maksat her önüne gelen anti yapmasın :D herkez server açıyor bari düzgün antiler kalsın piyasada...bunu çözdüm sonunda...

HomeKO'da işe yaramaz ki :)

mesaj tarihine bak :D senin çözdüğün zamana bak :S

HomeKO'da dediği tarihdede işe yaramaz ki 12 mayısdan beri bu sistemi kullanıyor homeko :)
Çünkü homeko'da standart AA55 kullanan bir client kullanılmıyor.

Sorunun Tek ve Kesin Çözümü Osmanx SOACS aldım ve rahatım daha serveri kurmadan hemde :sakalli:

Geri
Üst Alt