[Paylaşım] Emulatör 1705 Version 8.0

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeqenD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Emulatör 1705 Version 8.0

teşekkürler deniyeceğim :)

Login Server Açdım Start Alıyorum :) Ama Ai Server Filan Acılmıyor..

Sağol biraz açıklama olsaydı eline sağlık

İyi güzel paylaşmışsında bir açıklama yapsan nasıl kuruldugu hakkında bir bilgi versen çok daha iyi olur. Paylaşım için sagol...

öncelikle gerçekten çoğu kişinin yapmayacağı bir paylaşım bunun için teşekkür ediyorum.Fakat geliştirilmesini istiyorsan daha ayrıntılı bir açıklama yapmalısın :)

db varmı içinde ?

Evet database içinde mevcut.

güzel calısmalarnzın devamını beklıyoruz:)

Dosyalar gayet sağlıklı çalışıyor.Sunucumda test ettim.Forumdan yigitcan1992 nickli arkadaşımız login server yapmaya çalışıyor.Yapabilirse buraya ip koyarız :) Paylaşım içi teşekkürler

sadece login server yetmes ajuardında port ozelliği olması lazım...

bu dosyalarla giren varmı ?_

bunu tam olarak nasıl kullanacağımızı biri anlatabilirmi

pre lazmdı saol

Oyun Sistemindeki Server Dosyasında Bi Sorun War Gönderme Hatasi Veriyor Düzgün Olanını Upload Edermisin Deniyorum Geliştirebilirim :)

Nero Matrixin Emuyu Cözdüysen Exeyi ATarmisin Exede Xtrap Var Oyuna Girmiyor Exeye Tıklıyorsun Takılı Kalıyor İd Pw Yeri Gelmiyor Exeyi Upload Ed Eğer Cözdüyzsen :)

Son düzenleme:

Oyun Sistemindeki Server Dosyasında Bi Sorun War Gönderme Hatasi Veriyor Düzgün Olanını Upload Edermisin Deniyorum Geliştirebilirim :)

Nero Matrixin Emuyu Cözdüysen Exeyi ATarmisin Exede Xtrap Var Oyuna Girmiyor Exeye Tıklıyorsun Takılı Kalıyor İd Pw Yeri Gelmiyor Exeyi Upload Ed Eğer Cözdüyzsen :)

Evet ya açılmıyor oyun donuyor gelmiyor id pw yeri ama usko 17xx exe kullanıncada direk usko ya bağlanıyor...

Dosyalar için saol arkadaşım herkes kurcalasın ve bu dosyalarda gelişme yaptınızmı yaptıysanız ne kdar olduğunu msn den yazarsan sevinirim yeniden kuracalayacam da ama arasıra çünkü çoğu bug kapatılamıyo yani bi denge var gibi :D biri kapat öbürü açılıyo neyse msn den bi yaz gelişime katkıta bulunalım

Arkadaşlar bu emulatör de bi bok olmaz yani daha doğrusu hiç bir ilerleme yapılmamış aynen duruyor clientten hata alanlar 15xx client kursunlar xtrap ve exe atsınlar server dosyalarında gönderme hatası alanalr bi tane dosya fazladan ve bir çok şey değiştirmeniz gerekiyor yani tanıdığınız bi proğramcı yada bilen biri yoksa hiç başlamayın ilerleme yapıldı sanıyodum ama yapılmamış ve belli bir yerden sonra insanı çok kasıyo ve gitmiyor

Son düzenleme:

:) hmm ok ..

Geri
Üst Alt