[PAYLAŞIM] Eski Knight Online Resimleri (Nostalji Resim Arşivimiz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Levni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Levni

<b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman
Emektar
Ağu
869
0
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle bir çok ksc alıntıdır.Konu açmamın sebebi ; Eski knight onlineyi özleyenlerin bir nevi özlemlerini gidermek ve sizleri eskilere götürebilmektir.

1. Knight Online En eski teması diyebiliriz;

49250332.jpg

2. Eskilerden Nostalji kare;

30662558.jpg

3. Clan Pls,Clan Please, Clana Girebilmek İçin Her Saniye Pm ler Bitmezdi ?

68459252.jpg

4. Bosslardan çekinirdik , izleyip geçerdik :)

37435555.jpg

5. Eskilerden Nostalji bir boss Event ;

90119175.jpg

6. Eski Lunar Savaşları ;

80499665.jpg

7. Eslant bir zamanlar apostle nostalji , Zevkti o slotu dönmek... ;

97982839.jpg

8. İlk Atilla Kesimlerinden Nostalji ;

69733389.jpg

9. Güzel Ticaretler yapardık,en azından saygı vardı ve küfür yoktu... ;

70043183.jpg

10. Pelerin için kaç defa yatmazdık ki...Bir haftada zor alırdık :) :) ;

98591182.jpg

11. Bir exp partisinden Nostalji görünüm ve o zamanlar koxp yoktu,varsa bile çok nadirdi.Bu exp party bile ayrı bir güzel,ayrı bir heyacan katıyordu insana ;

33551839.jpg

12. O zamanlar nerede koxp varsa parası olan düdüğü çalıyordu, eslant trol bir nostalji görünüm ;

74889236.jpg

13. Eski Cz'yide özledik...;

yeni1.jpg

23035383.jpg

14. Pazarda oturup saatlerce muhabbet etmek bile insan için oyundan alınan büyük zevklerden biriydi ;

86936318.jpg

Eskilere göz atmak , insanın nereden nasıl geldiğini bilmesi iyidir.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Cevap: [PAYLAŞIM] Eski Knight Online Resimleri (Nostalji Resim Arşivimiz)

Duygulandım Valla Eline Sağlıkk..!

duygularim depreşti birden :D

Eskileri Yaşamak Hala Mümkün Tabi Yaşamak İsteyenler Sınırlı Sayıda Olduğu İçin Olan Her Seferinde Sağlam Yapıda Olsa Oyunda Tutunamayıp Her Seferinde Bahanelerinin Ardına Sığınıp İftiralar Atıp Bu Hevesi Herkezin Kursağında Bırakıyor Ve En Olumsuz Yönüde Bu Forumda Bilinçsiz Paylaşımların Çoğalması Benim Fikrimce Ahmetin Paylaştığı Databaseyi Beğenmeyip Sadece Drop Ve Xp Ayarlarını Düzenleyerek Hatta Kendi Buglarını Ekleyip Tekrar Mehmet Database V2 Diye Paylaşmak İşte Bizim Bu Zor Kavramı Ve Eski Günlere Dönük Özlemi mizi Böyle Erteleyip Duruyor..

Tekrar Söylüyorum Ve Söylemeye Devam Edicem Bilinçsiz Paylaşım Oldukça Zor Ve Emekle Ticaret Kavramı Olan Bi Eskiye Dönük Oyun MYKO Diye Tabir Ediyoruz Yeni Nesil Olarak Hayatta Oynayamayacağız Emek Nedir Unutup Kolay Tek Amacı Pk Olan Serverlerde Zamanımızı Değersiz Anlamsız Şekilde Kaybetmeye Mahkum Kalacağız. Yanlış Anlamasın Kimse Yada Yanlış Anlaşılmasın Söylediklerim Burda Sadece Düşüncelerimi Her Bir Forum Bireyi Gibi Sizlerle Paylaşıyorum.Ve Paylaşıma Karşı Olan Biride Deyilim.

Gelelim Tekrar Konumuza Malum Eskiden Açılan İlk Pvp Serverleri Bile Göz Önüne Alırsanız Aradaki Farkı Rahatlıkla Görüceksiniz ki Oyuncu Sayısı Ve Alınan Zevk Daha Fazlaydı Şimdi İse Durum Tersi Oyunda Okadar Kolaylık Sağlayıp Hayatında Ft Görmemiş Krovaz Görmemiş İnsanlara Daha Doğrusu 13 15 Yaş Arası Kitleye Daha Cazip Gelen Ve Cebindeki Harçılıklara Göz Dikenler İçin Söylüyorum Bunu Bu Kavram Pvp yi Malesef Bitirmiş Durumda Umarım Onlarda Bu Gerçekleri Görüp Herkezin Bu Hasret Duyduğu Özleme Son Vermek için Sağlam Bi Alt Yapı ile Bu Özlemi Bitirirler.

yenilik geldikçe oyun daha da oynanmaz hale geliyor nerde o eski knight online :) teşekkürler güzel resimler

heyt bea :D la sabah 8e çalar saat kurardım x3'te harpy partysine girmek için :)

Ne olursa olsun hiçbir şey orjinalinin tadını veremiyor.

Eskiden aldığım zevk bambaşkaydı , şuan hiçbirşey ile değişmem.
15xx geldiğinde bırakmak gerekliydi , fakat devam ettik.
Pvp'e gelince kısaca hergün binlerce server açılıyor , mykoyu herkez unutmuş durumda kimse zora gelemiyor , oyuncular hep 1.olma niyetinde kesilince edit düpe vs diyor,pvpdede nostaji yapmak imkansızlaştı.+5 e +10 pk serverlerde oynayın bakalım.

Geri
Üst Alt