[PAYLAŞIM].EVT > NPC Bağlantıları (.evt Dosyalarının Mantığı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AKUMA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM].EVT > NPC Bağlantıları (.evt Dosyalarının Mantığı)

Saol anlatım için işimize yarıyacak.

güzel paylaşım sagol ama bytype ya ne yazılcak yani sadece ssid den okuyabilcekmi bytype olmadan?:D

Paylaşım İçin Saol. Mükemmel Paylaşım.

Güzel bir paylaşım ;).Teşekkürler..

Gerçekten Güzel Anlatım Fakat Bu sadece Bana göre .evt'deki eventleri yazarken çok işimize yarar. Bundan Sonrası event yazdıktan sonrası yani Npc Sağ tıkladığımızda Nerden istediğimiz event'e bağlıcaz.

çoğunluğun bildiği Event No: 22001 Bytype:137 bu ikisi birbirine bağlı yani Npc Bytype 137 Yaparsak gidip 22001 eventi çalıştırıyor. Bu iki sayı arasındamı bi bağlantı var yoksa 22001-137 başka tablolar yada başka bir yerlerdenmi birbirleriyle ilişkilendirilmiş bunu bulmak lazım.

Çok teşekkürler Bu arada

Son düzenleme:

Wooow Süper paylaşım..Çoğu kişinin önünü açtın emin ol ;)

bişi anlamadım ama teşekkrler :D

Selamlar,

Övgüler İÇin Teşekkür Ederim Yakın Zamanda Kendi Düzelttiğim Server Dosyalarını Paylaşacağım...

choatic generator yapcaktım 21.evt te event numarası sorunu çıktı!! event numarası bulamadım:D ama; bifrost giriş yaptım; monumenti kesiosun anatar düşüo anahtarla partyce bf ye ışınlanıorsunuz!! gem kırdırma; bf den düşen black gemleri operatorden kırdırıoruz!! ve 70 item quest: bunuda bi kere yapabiliosunuz mesleğinize göre istediğiniz itemi seçip alabiliosunuz!!! :D

YAKINDA PAYLAŞMAYA DÜŞÜNÜORUM BUNLARI!!

hayalc gercekten gusel bir iş çıkarmıssın gibime gelior konusalımmı :) cidden msn verirmisn yada eklermisn konusacaklarım var [email protected] saol muhtesem paylasım dostum !

Bakalım neler çıkıcak :)

:S bende ssid den olcagını sanmam bu fikir çok öndecen vardı bende ama denememiştim saçma gelmişti ama deneyim... birde şöyle bbir duurm var bytype ne olcak misal ben cz deki 1 npc yi maradon koydum bytype sini arena npc siyle aynı yaptım arena npc si aktif oldu yani bytype ile alakalı aama bytype ile nerden ilişki kuruyor onu çözemedim saol bu arada paylaşım için^^

:S bende ssid den olcagını sanmam bu fikir çok öndecen vardı bende ama denememiştim saçma gelmişti ama deneyim... birde şöyle bbir duurm var bytype ne olcak misal ben cz deki 1 npc yi maradon koydum bytype sini arena npc siyle aynı yaptım arena npc si aktif oldu yani bytype ile alakalı aama bytype ile nerden ilişki kuruyor onu çözemedim saol bu arada paylaşım için^^

sorun orda işte bi çözsem bende!! hexlede bişi bulamadım!! garip :S

harika paylaşım ellerine kollarına sağLık

Sağolasın bunu yapmıştım ama kodlardan dolaynı sanırım bide evt bilgim yok onun için npc calısmamıstı. bunun çalışmasını umuyorum :)

Evet misal maradonda npc humanda olsa orcda olsa tıklanıp konuşuluyor. Fakat
bu işlem czde işlemiyor.Bunun evt'lerle ilgili olduğunu sanmıyorum.

sorun orda işte bi çözsem bende!! hexlede bişi bulamadım!! garip :S

Bak şöle olabilir npc ıd den iletişimi sağlıyor bytype ye yonlendırıyor olabılır? yani npcıd den baglantı saglıor bytype de devreye gırıor baska bi çözüm kalmadı çünki :S

tamamen bytype ile ilgili hersey ama bytype neye göre belirleniyor nereden okuyor onlari o önemli.

olmuyor olmuyor olmuyor :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt