[PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı etkili)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xfqemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı e

Cok Saol
denicem

Cevap: [PAYLAŞIM] Fixlenmiş Ebenezer,Aujard,Aiserver,Loginserver (saldırılara karşı e

iyide simdi mesela gm deiliz ama oynda bos atmak istioruz nasıl atcaz ? acil sölermisin

o koruma kalkanı kesin etki ediyormu !

Son düzenleme:

teşekkurLer İnş işe yarar Bro

** cocugu bumu fix yarraga bak

ya gm kodlarını sınırlamıssınız Gm ler user banlayamıcak mı :(

INDIRDIM Gene AYNI EBENEZER KAPANIYOR SALDIRIDA *****kill.exe saldırda hemen gidiyor EBENEZER ALLAH ASKINA SURAYA ADAM GIBI BIR FİLES KOYUNYA KIM DESEKİ FİX FİLES FİX FİLES HEPSİ PATLAK HEPSİNE SALDIRIYORLAR KIME SORSAK VER PARA VERIM DIOR VER PARA VERIM PARA PARA

işe yarayacandan suphe duyuyorum

işe yaramıyor arkadaşlar boşuna indirmeyin...

Ko-cücü sagolun server filesler için manyaq bi site yardımlarınız için allah razı olsun hersey için sagolun [email protected]

Ya Arkadaşım Zorunuz Ne Bu Server Filesler Aynı Saldırı qeLioR Millet 100-120 ytL ye SatıoR Siz Bedavayamı werceniz Konu kilit pLZ ..

çalışmadı :(

çok saolun kardesler..

uuuuuuuuuuuuupppppppppppppp

uppppppppppppppppppppp

Son düzenleme:

saol fix hile engelli ebenezrim vardıı onu kapatamıyolardı ama lagin kapatıyolardı şimdi oda kapanmıcak:D

Linkler kırık giremiorum

evet arkadaşlar tamamen fixlenmiş server filesler ben özelliklerine geçeyim

Loginserver

[*]sorunsuz açılır

[*]1299 versiyonunda sorunsuz çalışmaktadır

[*]gelen saldırılarda kapanmaz(ben kendi serverimde şimdiye kadar sorun görmedim)

Aiserver

[*]açılırken hata vermez(map dosyalarınız DATABASE ile uyumlu ise hata almassınız)

kendiliğinden kapanma gibi bir sorunu yoktur(bazı kişiler bana Aiserverin
kendiliğinden kapandığını söylediler)

[*]Ebenezer(önemli kısım)

[*]Açılırken hata vermez

[*]saldırılarda kapanmaz(saldırılardan etkilenmez)

[*]tamamen fixlenmiştir

[*]+monsummon ve +open komutlarını GM ler kullanamaz(bunu yapma sebebim bu kodlar yüzünden sürekli ebenezer in kapanması ve rahat oyun oynatmaması)
savaş kodları ve bazı kor şöyleri (savaşı sadece Ebenezer den açabilirsiniz

[*]/open2 savaş açar

[*]/close yada +close savaşı kapatır

[*]+captain savaş kaptanını belirler

gmlerin komutlarını destekleyen tbl yi veriyorum size
Indır(DOWNLOAD)

GM lerin oyun içinde kullanabileceği kodlar şunlardır:

[*]/notice alttan notice geçirmek

[*]/arrest kullanıcıadı başka userin yanına gidersiniz

[*]/summonuser kullanıcıadı useri yanına çeker

[*]/view görünürsünüz fakat size dalamazlar

[*]/unview görünmez olursunuz

[*]/mute userismi useri mutelersinizi

[*]/unmute mutesini açarsınız

Aujard (saldırılarda otomatik kapanmıyor)

[*]sorunsuz açılır

[*]saldırılarda kapanmaz

[*]NOT: userler /save komutunu kullanmazlarsa servere reset atıldığı zaman eski ayarlara geri döner yani user np kastıysa npleri gidebilir o yüzden reset atmadan önce mutlaka userleri /save komutunu yazmaları için uyarın

serverinizi tamamen güvenlik altına almak istiyorsanız size bir adette firewall vereceğim

evet geldik şimdi server fileslerin linkine :)

Indir(DOWNLOAD)

rar şifresi her zamanki gibi

HTML:
www.ko-cuce.com

arkadaşlar kesinlikle alıntı değildir tamamen kendi yapımım konu hakkında görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum :) daha önceden verilmiş ise özür dilerim.

Kardes Lazımdı işime Yaradı Teşekkürler ..

Ama Sor Gecemicem Diosnki Kendi yapımım Bide Demişsin Daha önce Verilmiş ise Özür dilerim Anlamadm xD Neyse

Paylaşım için Teşekkürler..​

[email protected] ekleyin size fix ebenzer satayımm .. nasıl güvenelim sana derseniz ise local server olustuturum saldırı yaparsınız... kapatırsanız helal olsun derim. xD :D

Nice share thanks :D

Geri
Üst Alt