[PAYLASIM][GGO]GAMEGUARDONLINE v2.6 1351 Antihile Sistemi SRV FILES+Client+Maps+Evts

Cevap: [PAYLASIM][GGO]GAMEGUARDONLINE v2.6 1351 Antihile Sistemi SRV FILES+Client+Map

Exe'lerde Virüsler bulunuyor arkadaşim temizleyip paylaşiniz.

Cevap: [PAYLASIM][GGO]GAMEGUARDONLINE v2.6 1351 Antihile Sistemi SRV FILES+Client+Map

Bazı dosyalar packli olduğu için bu şekilde görünmesi normal arkadaşım ama virüs olmadığından emin olabilirsiniz..

yönergelere uyarak sorunsuz bi sekilde server fileslari actim..Fakat win 7 x86 sistemli pcden oyuna girmeye calistigimda oyun acilmiyor.. error

chilkatlog:
unziptofile
failed to open file (2)
filename : mss32.dll
currentworkingdirectory:\\?\c:\users\.....\desktop\knight
oserrorinfo : erişim engellendi
filename :mss32.dll
failed to open file.

sorun clientdenmi acaba 1299 client in icine verilen exeleri atip calistirdim

zaten sizin verdiginiz clientde iniyor eger clientdense duzelir ama degilse nedn olabilir.

Arkadaşım merhaba ,

Bahsettiğin konu şununla ilgili , windows 7 de yönetici olarak bulunmadığın için windows 7 antihilenin yapması gereken işlemleri engellemiş , engellendiği içinde açılmamış , googleda şunu araştır windows 7 adminsitrator hesabını aktif etmek

Bu linkten ulaşabilirsin administrator hesabı ile oyunu açarsan sıkıntı yaratmayacaktır.
Windows 7 Administrator hesabını aktif etmek - DivxAdresi.Com | 2021 Son Çıkan Yerli Filmler, Yabancı Dizi, Divx, MP4, Anime, Belgesel, Oyun Tek Link Download İndirme

Sorun çözüldü verdiginiz client ile sorunsuz giriliyor...Fakat gozume carpan bi kac hat var..elestiri oalrak almayin guzel is cikarmissiniz sadece duzeltile bilecek basit seyler.

1.cisi exe de bi sorun var zaten launcherden acmama ragmen arada bir launcherden aciniz dior :D

2.si exe acildikdan sonra tanitim reklam lari var 2 3tane gecen beklemedn basip gecersem karabir ekranda takilip kaliyor..bras bekleyip bir tusa basarsam
sorunsuz giriyor.
3.krowaz shell giyince karakterin ustune nur yagmiscasina bembeyaz oluyor :D
sadce bot duzgun gorunuyor.
bu arada insonia db yi restore edebildim dier verdiginiz db yi restore etmeye calisinca hata veriyor... Baska bi hataya rastliyamadim guzel is cikarmissiniz tskrler..

Hocam Benim Bir sorunum var Ebezener AıServer Bağlantı yapmıyor Resim olarak şöyle belirtebilirim ;

sonucg.png
Imageshack - sonucg.png

Yönergeleri okuyup gözden gecir bnde fileslar sorunsuz calisti ..

Hocam KURULUM Klasörünün içindeki kurulum video'su bende açılmıyor . Db yi restore ettim oto odbc yaptım inileri ayarladım açtım böyle anlamadım :S

Hangi db yi restore ettin..Bide inilerini yazarsan buraya daha rahat olur...

2 db yide denedim hocam aynı şey

Launcher Server
HTML:
[DOWNLOAD]
URL=127.0.0.1
PATH=..

[ODBC]
DSN=kn_online
UID=123
PWD=123
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=c:\patch

[SERVER_LIST]
COUNT=1
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=Ellemeyin(DONOT TOUCH THIS PART)
LoginServer

HTML:
[DOWNLOAD]
URL=127.0.0.1
PATH=up
USER=up
SHELLNAME=..

[ODBC]
DSN=kn_online
UID=123
PWD=123
TABLE=VERSION

[CONFIGURATION]
DEFAULT_PATH=c:\patch\..

[SERVER_LIST]
COUNT=4
SERVER_00=127.0.0.1
NAME_00=GGO|GGO1
SERVER_01=127.0.0.1
NAME_01=GGO|GGO2
SERVER_02=127.0.0.1
NAME_02=Test|Test1
SERVER_03=127.0.0.1
NAME_03=Test|Test2
Aıserver

HTML:
[SERVER]
ZONE=1
PARTYEXP=8
GROUP=8

[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=123
GAME_PWD=123
GameServer

HTML:
[TIMER]
YEAR=2021
MONTH=7
DATE=27
HOUR=6
WEATHER=1
[LOGIN SERVER]
IP=127.0.0.1
[CASTLE]
NATION=1

[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_COUNT=1
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=127.0.0.1
SERVER_NUM=1
MAX_USER=2000
SERVER_GROUP=0
[BATTLE]
WEEK=5
START_TIME=20
END_TIME=22
AUTO=1
WEEK2=3
MWEEK=5
LIMITBATTLE=200
[AI_SERVER]
IP=127.0.0.1
[DB_SERVER]
IP=127.0.0.1
[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=123
GAME_PWD=123
GAME_DSN3=kn_online
GAME_UID3=123
GAME_PWD3=123
Account_DSN=kn_online
Account_UID=123
Account_PWD=123
[VERSION]
VER=1351
[SG_INFO]
GMY_INFO=1
GSERVER_COUNT=1
GSERVER_00=1
GSERVER_IP_00=127.0.0.1
SERVER_INDEX=1
SERVER_MERGE=0
[NATION]
NATION_ID=3
[FREE_ZONE]
MAX_USER=1000
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0
[BEEF_ROAST]
STAGE=5
HOUR_MAX=5
HOUR1=1
HOUR2=5
HOUR3=13
HOUR4=15
HOUR5=21
HOUR6=30
HOUR7=30
HOUR8=30
[SERVER]
ZONE=1
PARTYEXP=0
GROUP=0
Aujard

HTML:
[ODBC]
ACCOUNT_DSN=kn_online
ACCOUNT_UID=123
ACCOUNT_PWD=123
LOG_DSN=kn_online
LOG_UID=123
LOG_PWD=123
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=123
GAME_PWD=123
GAME_DSN2=kn_online
GAME_UID2=123
GAME_PWD2=123

[NATION]
NATION_ID=3

[ZONE_INFO]
GROUP_INFO=1
ZONE_INFO=1

[SESSION]
IP1=127.0.0.1
IP2=127.0.0.1

[BILLING]
IP=127.0.0.1
PORT=15001
NUM=7
[PREMIUM_ITEM]
ITEM_NUM1=15001
ITEM_NUM2=15001
[ITEM]
LOG=1
İniler böyle hocam :S

Kardeş ip ye local ip yazmissin.Local olmaması gerekiyor...Yukardaki aciklamayi okuduysan bilmen lazim server a kurdugun pcden giremessin..

Merhaba arkadaşım önce buldukların için teşekkür ederim herkesi aydınlatmak için bahsettiğin konularla ilgili açıklama yapayım;

1nci konu : launchera start dedikten sonra antihile özel bir işlem ile kod girişi yaptığından klavyeye veya fareye extra dokunuşlar ve tıklamalar bu kod girişinin hatalı olmasına sebep oluyor..Kısaca start dedikten sonra birşeye dokunmadan oyunun açılışını beklemen lazım.

2nci konu:Normalde 1351 clientlerde ilk açılışta Ok ve Cancel yazısı çıkmatadır buda sinir bozucu bir durum, bir arkadaşın yayınladığı patch ile 1 fare tıklamasıyla geçebiliyorsunuz daha seri oluyor bu nedenle ESC tuşuna basmamamız lazım.

3ncü konu:Krowaz shellerin özel patchi GGO 1351 KO Client içinde mevcuttur bu patchin olmadığı bir client ile açarsanız karakteriniz melek gibi görünecektir =)

4ncü konu:GameGuardOnline Db sini restore edememenizin sebebi şu olabilir DB c:\Kodatabase\kn_online.mdf olarak restore etmeye çalışıyor. Bunu sorunsuz yapabilmek için 2 yolunuz var 1_) restore adresini c:\kn_online.mdf c:\kn_online_log.ldf olarak değiştirebilirsiniz 2_)C harddiskinde bir KODATABASE klasörü açarsanız direk içine restore edecektir.

Sorun çözüldü verdiginiz client ile sorunsuz giriliyor...Fakat gozume carpan bi kac hat var..elestiri oalrak almayin guzel is cikarmissiniz sadece duzeltile bilecek basit seyler.

1.cisi exe de bi sorun var zaten launcherden acmama ragmen arada bir launcherden aciniz dior :D

2.si exe acildikdan sonra tanitim reklam lari var 2 3tane gecen beklemedn basip gecersem karabir ekranda takilip kaliyor..bras bekleyip bir tusa basarsam
sorunsuz giriyor.
3.krowaz shell giyince karakterin ustune nur yagmiscasina bembeyaz oluyor :D
sadce bot duzgun gorunuyor.
bu arada insonia db yi restore edebildim dier verdiginiz db yi restore etmeye calisinca hata veriyor... Baska bi hataya rastliyamadim guzel is cikarmissiniz tskrler..

Yeni bi sorun daha cikti localde verilen clientden giris yapildiginda sorun yok. fakat uzak bi pcden oyuna girildiginde oyuna giriş yapildikdan 10 15 sn sonra game guard açık deil die bi hata verip kapaniyor. Neden olabilir ?

0 ncı klasörde bulunan GGOserver.exe açık olmadan kullandığı port 33891 dir , oyuna giriş yapmazsınız.

Dosyalar Güncellenmiştir..

Dosyalar güncellenmiştir.....

Bütçesi olmayan arkadaşlar için güzel bi seçim. 1299 - 1351 sisteminiz takdir edilecek cinsten. Her zamanki gibi yine en mükemmel siz oldunuz. Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

bole sacmalik olmazki kendi ev pc mizden giremiyoruz oyuna şunu düzeltirmisin ?
Rica etsek

Kaliteli Bir paylaşım sonucta ggo :)
kısa ve öz

Geri
Üst Alt