[PAYLAŞIM] Insonia Gelişmiş Veritabanı V2 [v1.351]

Cevap: [PAYLAŞIM] Insonia Gelişmiş Veritabanı V2 [v1.351]

merhaba öncelikle çok teşekkür ederim ancak oyuna girdigimde böyle bir hata veriyor lütfen çözüm bulun lütfenn

image-2CB2_4BEC6A6C.gif

++++++++++++++++ süper paylaşım eline saglık!!

Tam Patch Olmadan Bu Database Hiç Bir İşe Yaramaz !! Yeni ClientLerde Zones.tbl Ve Quest_Talk_us.tbl Uyuşmuyor. Yanı Senin Verdiğin Zonest.tbl Ve Quest_Talk_us.tbl Uymuyor O yüzden Oyuna Girmiyor. Ben Yaptım Fakat Oyuna Girdiğimde Havada Doğyorum. Oysakı Zones.tbl usko Olmasına rağmen.

Özkan ellerine SağLık guzel yapmıssın. ßaşarıLarının devamını dileriz.. :) Artık Bi server acma zamanı geLdi yaa :d

Tam Patch Olmadan Bu Database Hiç Bir İşe Yaramaz !! Yeni ClientLerde Zones.tbl Ve Quest_Talk_us.tbl Uyuşmuyor. Yanı Senin Verdiğin Zonest.tbl Ve Quest_Talk_us.tbl Uymuyor O yüzden Oyuna Girmiyor. Ben Yaptım Fakat Oyuna Girdiğimde Havada Doğyorum. Oysakı Zones.tbl usko Olmasına rağmen.

Tbller mi uyuşmuyor? Birçok forumda paylaştım bu veritabanını ilk sizden duyuyorum. Burada verdiğim tbller 1351 clientler içindir ve zaten kendim kullanıyorum herhangi bir problem söz konusu olamaz. Doğru dürüst bir client indirin sorununuz çözülür.

Özkan ellerine SağLık guzel yapmıssın. ßaşarıLarının devamını dileriz.. :) Artık Bi server acma zamanı geLdi yaa :d

Kısmet alican bakıcaz :)

güzel paylasım tesekkurler denicem

Owwww teşekkürler süper görünüyor denicem ellerine sağlık

Db kullandım fakat asagıdakı hataları alıyorum cozumunu bılen arkadaslar ozelden msj yada [email protected] eklerlerse sevinirim..

Data/Zonest.tbl
Data/Quest_Talk_us.tbl hatası alıorum yardım plz...

Dostm uygun clent hangiisi ve bu sorunlar nedne cıkıyor tbl zonr filan ve bunu pegasını 1351 olarakmı ayarlıcaz acil cevap
msn adreismi bırakyıorum lütfen 1 yardımcı olursanız cok dua ederim :D:D:D::D
[email protected]

Geri
Üst Alt