[Paylaşım] Mavi Kutu Droplarını Ayarlamak..

balyoz_altay

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
7
Yeni bir paylaşımla karşınızdayım arkadaşlar.Bilenler muhakkak vardır ama bilmeyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum.

Önce db mizdeki "ITEM_EXCHANGE" tablosuna giriyoruz.Ardından altta verdiğim nIndex satırlarını editlememiz lazım:
Kod:
nIndex 78
nIndex 79
nIndex 80
nIndex 81
nIndex 82
nIndex 83
nIndex 84
nIndex 85
nIndex 86
nIndex 87
nIndex 88
nIndex 89
nIndex 90
nIndex 91
nIndex 92
nIndex 93
nIndex 94
nIndex 95
nIndex 96
nIndex 97

Mesela ilk satır nIndex 78 den başlayalım.
Kod:
nIndex	nNpcNum	strNpcName	strNote	bRandomFlag	nOriginItemNum1	nOriginItemCount1	nOriginItemNum2	nOriginItemCount2	nOriginItemNum3	nOriginItemCount3	nOriginItemNum4	nOriginItemCount4	nOriginItemNum5	nOriginItemCount5	nExchangeItemNum1	nExchangeItemCount1	nExchangeItemNum2	nExchangeItemCount2	nExchangeItemNum3	nExchangeItemCount3	nExchangeItemNum4	nExchangeItemCount4	nExchangeItemNum5	nExchangeItemCount5	Expr1
78	14301	??? ??? ????	1? ???	101	379156000	1	0	0	0	0	0	0	0	0	111110001	1500	205001001	1500	206001001	2000	111210001	2500	119101101	2500	78
Bu tabloda gördüğümüz kısım.İlk baştaki "nOriginItemNum1" satırına kırdıracağımız itemin kodunu yazıcaz.(NOT:Burayı değiştirmeyin.Evt dosyasınıda editlemek gerekir!!!)

"nExchangeItemNum xx" kısmı kutuyu kırdrınca düşecek olan item kodunun satırıdır.

Son olarakta itemin düşme şansını ayarlayacağımız satır ise
"nExchangeItemCount xx" satırıdır.

Bu mantıkla Chaotic Generator ( Gem Kırdrıma Npc si) yaptım.Sizde yapabilirsiniz.Onuda en kısa zamanda paylaşıcam..

NOT:"xx" olarak yazdığım yerler tablodaki satırların sırasıdır.Örnek vermek gerekirse "nExchangeItemNum 1" "nExchangeItemNum 2" ve "nExchangeItemCount 1" "nExchangeItemCount 2" gibi sıraları vardır.Anlamayan olursa özelden pm atın yardımcı olurum.Pek iyi bi anlatım olmadı malum uykusuzluk:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [Paylaşım] Mavi Kutu Droplarını Ayarlamak..

Saol Altay Abi :D

saol.
ugrasılmaz dayı ya zora benzıyo.

Tabloları örneklendirdiğim için göze zor gelio... aslında item_exchange tablosundan 78. satırı açınca ne kadar kolay olduğunu anlayacaksın;) Normal mosnterlerdeki dropları editler gibi bi farkı yok:)

hee tmm tekrar baktım kolaymıs.
itemin kodunu ve dusme oranını yazıyoz okadar tmm.

Paylaşımın İcin Teşekkürler

Saolasın burayada wermen iyi oldu Tanıdınmı beni:D

Teşekkürler.

Saolasın eline sağlık!

paylaşım için saol xD

dsadasdasfsafasfsa

++++++++++++++++++++

Geri
Üst Alt