[Paylaşım] Meto Panel V3 Bomba ! | Ticket Sistemi| Haber Sistemi | Site Yönetimi |vee

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meto ®
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Meto Panel V3 Bomba ! | Ticket Sistemi| Haber Sistemi | Site Yöneti

çok askıyo pc yı

Cevap: [Paylaşım] Meto Panel V3 Bomba ! | Ticket Sistemi| Haber Sistemi | Site Yöneti

oooww shiitt:o::o:

özellikler güzel hoşuma gitti panelin üzerinde çalışabilirim umarım sorun olmaz TY 4 you

Sorunu Çözdüm arkadaşlar.. Banelden Kurulum1 ve Kurulum.php dosyalarını silin ve asagida verdiğim talimatları QA dan girin.

arkadaşm yardımın için tşkrler şuan panel acıldı bi problem yok bunu paylaşan kişinin yapması lazımdı anlamıyorum bu insanları ilgilenmiceksen paylaşm neden yapıorsn millet pisligini temizlior :pff:

Son düzenleme:

teşekkürler

ty güzeL olmuş deniyim tb_userda sorun çıkmaz umarm...

kardes cok gusel gorunuyo ama kuramadım:(

tyyyyyyyyyyyyyyy

Yanlıs kullanıcı adı giriş yapilinca verilen hata bunu nasıl düzeltebiliriz?
Warning: odbc_exec(): SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'mail_1'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in c:\appserv\www\pages\login.php on line 29

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 30

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 31

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 32

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 34

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 35

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in c:\appserv\www\pages\login.php on line 36
Kullanıcı Adınız yada Şifreniz Yanlış

tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

arkdaşlar paneli kurdum çoğu şeyi hallettim fakat admin panelden bakim modulunu aktif ettim siteye giremıyorum siteye girince ''Şuan serverimiz bakima alinmiştir diyor'' yardım edermisiniz?

Buyrun 2 hata da ben alıyorum 1. si Admin Linki gözükmüyor ayarı yaptığım halde
2.si kayıtta aldığım hata aynen şöyle
Kod:
[B]Warning[/B]:  odbc_exec() [[URL="http://panel.dragonko.com/demo/function.odbc-exec"]function.odbc-exec[/URL]]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'kn_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in [B]C:\AppServ\www\demo\Pages\reg.php[/B] on line [B]45[/B]
   [B]#################### Kayıtta Problem Var ####################
[/B]

saol kardes işime yarıyor :D

Chook saol krdşmmm

İndirmedim Ama Güzel Paylaşım Sagol!!!

ARKADAŞLAR SQL 2000 DE ÇALIŞTIRAMAYANLAR VE KURULUMDA HATA ALANLAR BUNU ÇALIŞTIRSIN

PHP- Kodu:
/****** Object: Table [dbo].[MetoV3_Ticket] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[MetoV3_Ticket](
[TicketNumara] [nvarchar](999) NULL,
[Oyuncu] [nvarchar](999) NULL,
[Ticketi] [nvarchar](999) NULL,
[durumu] [nvarchar](999) NULL,
[seviye] [nvarchar](999) NULL,
[Cevap] [nvarchar](999) NULL,
[admin] [nvarchar](999) NULL
) ON [PRIMARY]
GO
/****** Object: Table [dbo].[MetoV3_Haber] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[MetoV3_Haber](
[HaberBaslik] [nvarchar](999) NULL,
[HaberKendi] [nvarchar](999) NULL,
[HaberNum] [int] IDENTITY(1,1) NOT FOR REPLICATION NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
/****** Object: Table [dbo].[MetoV3_Dosyalar] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
SET ANSI_PADDING ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[MetoV3_Dosyalar](
[dosyaisim] [varchar](500) NULL,
[dosyalink] [varchar](500) NULL,
[dosyaaciklama] [varchar](500) NULL,
[DosNum] [int] IDENTITY(1,1) NOT FOR REPLICATION NOT NULL
) ON [PRIMARY]
GO
SET ANSI_PADDING OFF
GO
/****** Object: Table [dbo].[MetoV3_Ayar] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[MetoV3_Ayar](
[ClanGoster] [nvarchar](999) NULL,
[KacClan] [nvarchar](999) NULL,
[UserGoster] [nvarchar](999) NULL,
[KacUser] [nvarchar](999) NULL,
[GmList] [nvarchar](999) NULL,
[Download] [nvarchar](999) NULL,
[Durum] [nvarchar](999) NULL,
[Login] [nvarchar](999) NULL,
[pus] [nvarchar](999) NULL,
[kayit] [nvarchar](999) NULL,
[Mykol] [nvarchar](999) NULL,
[PassChan] [nvarchar](999) NULL,
[CharGor] [nvarchar](999) NULL,
[TicketGor] [nvarchar](999) NULL,
[HaberGor] [nvarchar](999) NULL,
[Aga] [nvarchar](999) NULL,
[Hakkimizda] [nvarchar](999) NULL
) ON [PRIMARY]
GO
/****** Object: Table [dbo].[MetoV3] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
CREATE TABLE [dbo].[MetoV3](
[Bakim] [nvarchar](999) NULL,
[serverisim] [nvarchar](999) NULL,
[title] [nvarchar](999) NULL,
[header] [nvarchar](999) NULL,
[slogan] [nvarchar](999) NULL,
[dipnot] [nvarchar](999) NULL,
[dipnot2] [nvarchar](999) NULL,
[index1] [nvarchar](999) NULL,
[index2] [nvarchar](999) NULL,
[index3] [nvarchar](999) NULL,
[menu1] [nvarchar](999) NULL,
[menu2] [nvarchar](999) NULL,
[menu2icerik] [nvarchar](999) NULL,
[forumlink] [nvarchar](999) NULL,
[duyuru] [nvarchar](999) NULL,
[bakimaciklama] [nvarchar](999) NULL,
[savastime] [nvarchar](999) NULL,
[index2icerik] [nvarchar](999) NULL,
[index3icerik] [nvarchar](999) NULL,
[hakkimizda] [nvarchar](999) NULL,
[keywords] [nvarchar](999) NULL,
[indexpages] [nvarchar](999) NULL
) ON [PRIMARY]
GO
/****** Object: Default [DF_MetoV3_Ticket_durumu] Script Date: 04/28/2021 16:33:27 ******/
ALTER TABLE [dbo].[MetoV3_Ticket] ADD CONSTRAINT [DF_MetoV3_Ticket_durumu] DEFAULT ((1)) FOR [durumu]
GO

şu kod bana lazım bunu QA ya master'*** yapıştırcaz yoksa DB'yemi?

Kardeş Harika olmuş Az sonra deniyeceğim destek için mailin varsa özel msj dan alabilirim Şimdiden emegine sağlık

GuzeL paylasım saoL kardesm

ellerine saglık saol

güzel panel eline sağlık arkadaşım.

admin panelime girebilen var mı

admin panele girebilen yaziversin pls

Geri
Üst Alt